Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با وجود اینکه برای درمان ناهنجاری‌های فکی و دندانی (و موقعیت‌های نامنظم این دو) باید تنها به یک متخصص ارتودنسی مراجعه کرد، اما هنوز برخی از افراد تصور می‌کنند یک دندانپزشک عمومی نیز می‌تواند نامنظمی‌های دندانی آن‌ها را برطرف کند. اما واقعیت این است که دندانپزشک عمومی قادر به انجام درمان‌های ارتودنسی دندان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با خواندن این ۵ دلیل متوجه خواهید شد که چرا برای شروع ارتودنسی باید فقط به یک ارتودنتیست سر بزنید و دور دندانپزشکان عمومی را خط بکشید.

۱. دندانپزشک عمومی تخصصی در ارتودنسی ندارد

برای اینکه شخصی به یک دندانپزشک تبدیل شود باید پس از قبول شدن در رشته دندانپزشکی، به مدت ۶ تا ۷ سال دوره عمومی این رشته را بگذراند. پس از اتمام این دوره و طرح اجباری، دندانپزشکان عمومی می‌توانند اقدام به دایر کردن مطب کنند و درمان‌های عمومی دندانپزشکی مانند ترمیم دندان را انجام دهند.

زمانی که این دندانپزشکان در آزمون تخصصی شرکت کنند، می‌توانند در یکی از تخصص‌های دندانپزشکی به مدت ۳ تا ۴ سال تحصیل کنند تا تبدیل به متخصص شوند. متخصص ارتودنسی نیز یک دندانپزشک است که به صورت تخصصی در رشته ارتودنسی تحصیل کرده و به صورت تخصصی و اصولی اقدام به تشخیص، درمان یا پیشگیری از ناهنجاری‌ها و نامنظمی‌های دندانی و فکی می‌کند.

در واقع یک متخصص ارتودنسی یک دندانپزشک است که علاوه بر توانایی انجام درمان‌های عمومی قادر به درمان نامنظمی‌های دندانی و فکی نیز هست. اما دندانپزشک عمومی متخصص نیست و صلاحیت انجام درمان‌های ارتودنسی را ندارد.

۲. چون فقط یکبار ارتودنسی می‌کنید باید اصولی قدم بردارید

معمولاً اگر درمان ارتودنسی به صورت اصولی و توسط یک متخصص ارتودنسی خوب انجام شود، نتایجی دائمی به دنبال دارد. این یعنی با یک‌بار ارتودنسی کردن، نتایج دائمی به دست خواهد آمد و شما برای همیشه دندان‌های مرتبی خواهید داشت.

اما از آنجا که دندانپزشکان عمومی متخصص نبوده و به صورت اصولی به درمان‌های ارتودنسی آشنا نیستند، ممکن است باعث شکست نتایج شده و شما را نیازمند درمان مجدد ارتودنسی کنند.

بنابراین، چون یکبار ارتودنسی می‌کنید سعی کنید نه تنها به دنبال دندانپزشکان عمومی نباشید، بلکه فقط و فقط به فکر پیدا کردن بهترین متخصص ارتودنسی شهر خود باشید. (تنها با یک جستجوی ساده در اینترنت می‌توانید به هدف خودتان برسید. فقط کافیست جستجوی خود را با کلیدواژه بهترین متخصص ارتودنسی (شهرتان) آغاز کنید. مثلا بهترین متخصص ارتودنسی در کرج، تهران، اصفهان و شیراز یا هر شهر دیگری را جستجو کنید.)

۳. دندانپزشک عمومی اهمیتی به علت کج شدن دندان‌های شما نمی‌دهد!

یکی از تفاوت‌های دندانپزشک عمومی با متخصص ارتودنسی، دانش و مهارت آن‌ها در تشخیص علت ناهنجاری‌های فکی و دندانی است. متخصصان ارتودنسی با دقت و ظرافت خاصی ریشه مشکلات افراد را به صورت اصولی پیدا کرده و متناسب با آن بهترین روش درمان را پیاده می‌کنند. اما یک دندانپزشک عمومی معمولاً دانش تخصصی در این خصوص ندارد.

۴. دندانپزشکان عمومی هیچ توجهی به زیبایی صورت شما نمی‌کنند!

ارتودنسی می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر روی صورت، خط لبخند و ظاهر کلی صورت شما داشته باشد. یک متخصص ارتودنسی آموزش دیده است تا رویکردی جامع و کاملا تخصصی در درمان شما داشته باشد تا ظاهر کلی صورت‌تان در کنار لبخند شما در بهترین حالت قرار دهد.

یک ارتودنتیست فقط به زیبایی لبخند شما فکر نمی‌کند، بلکه به هارمونی و هماهنگی دندان‌ها با تمام اجزای صورت فکر می‌کند. در حقیقت او یاد گرفته که چطور اجزای لبخند را با هم هماهنگ کند. ما یک دندانپزشک عمومی توجهی به هماهنگی دندان‌ها با سایر اجزای صورت ندارد، زیرا دانش آن را ندارد.

۵. یک دندانپزشک عمومی برای همه بیماران فقط یک طرح درمان دارد!

دندانپزشکان عمومی اصولا تنها قادرند مشکلات و نامنظمی‌های بسیار جزئی تا نسبتا متوسط دندانی را برطرف کنند. این یعنی دندانپزشکان عمومی به دلیل دانش محدود خود در تخصص ارتودنسی فقط می‌توانند کج بودن جزئی دندان‌ها را برطرف کنند و آن هم فقط با کمک دستگاه‌های ارتودنسی متحرک است.

یعنی دندانپزشک عمومی برای تمام افرادی که به مطبش مراجعه می‌کنند و خواهان منظم شدن دندان‌ها هستند فقط و فقط می‌تواند پلاک ارتودنسی متحرک تجویز کند. این دندانپزشک بجز این (حتی اگر به صورت تجربی آموخته باشد) نمی‌تواند درمان‌های دیگر ارتودنسی شامل ارتودنسی ثابت سرامیکی، لینگوال، دیمون و ... را انجام دهد.

انتخاب نهایی با شما است

اکنون که با ۵ دلیل به شما نشان دادیم یک دندانپزشک عمومی برای درمان‌های تخصصی ارتودنسی واجد شرایط نیست و صلاحیت لازم را ندارد، تصمیم با خودتان است که برای درمان خود به نزد یکی از دندانپزشکان عمومی بروید و یا یک متخصص ارتودنسی خوب پیدا کنید.

در آخر ذکر دوباره این نکته که دندانپزشک عمومی درمان‌های ساده و جزئی ارتودنسی را می‌تواند انجام دهد، اما حتی اگر مشکل ساده و جزئی دارید بهتر است به مطب یک ارتودنتیست بروید تا یک دندانزشک عمومی.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خدمات دندانپزشکی دکتر دندانپزشکی یک دندانپزشک عمومی دندانپزشکان عمومی یک متخصص ارتودنسی دندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۹۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده واحده بودجه ۱۴۰۳ هلال‌احمر تصویب شد

رئیس جمعیت هلال‌احمر از تصویب ماده واحده بودجه سال ۱۴۰۳ هلال‌احمر در مجمع عمومی جمعیت خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند در ششمین نشست از پنجمین دوره مجمع عمومی جمعیت هلال‌احمر گفت: ماده واحده بودجه سال ۱۴۰۳ جمعیت هلال‌احمر پس از بررسی‌های جزئی و کارشناسی مورد بحث در مجمع عمومی جمعیت هلال‌احمر قرار گرفت و به تصویب رسید.

وی افزود: با تلاش‌های انجام شده و پیگیری‌های صورت گرفته شاهد همراهی مجلس و دولت با جمعیت هلال‌احمر هستیم و ثمره این همراهی خدمت بهتر به مردم است و این روند می‌تواند منجر به توسعه فعالیت‌های بهداشتی، امدادی، درمانی و آموزشی توسط هلال‌احمر شود.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: نظارت و بازرسی امروز در هلال‌احمر جایگاه ویژه‌ای دارد زیرا اولویت اول ما عملکرد شفاف است. این عملکرد شفاف کمک می‌کند تا اعتماد عمومی‌به هلال‌احمر هر روز بیش از گذشته شود. نباید فراموش کرد که دارایی اصلی هلال‌احمر همین اعتماد مردم به جمعیت است و باید در حفظ و ارتقای آن کوشید.

کولیوند خاطرنشان کرد: بر همین اساس صورت‌های مالی و تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ جمعیت هلال‌احمر پس از تحلیل و بررسی تصویب شد تا امورات هلال‌احمر به صورت شفاف در مقابل نگاه نمایندگان مردم پیش برود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر
  • بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر تصویب شد
  • ماده واحده بودجه ۱۴۰۳ هلال‌احمر تصویب شد
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر