Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@07:31:32 GMT

وجود گلخانه های توت فرنگی و رُز در بردسیر

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۱۱۱۷

وجود گلخانه های توت فرنگی و رُز در بردسیر


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، رضا سبک خیز، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسیر گفت: در شهرستان بردسیر درحال حاضر ۱۲ هزار متر مربع گلخانه فعال داریم که محصولاتی از قبیل توت فرنگی و گل رز شاخه بریده و پرورش قارچ در آن‌ها انجام می‌شود.

او افزود: با توجه به سردسیری بودن منطقه بیشتر گلخانه‌های گل رز شاخه بریده در شهرستان مورد توجه واقع می‌شود وبرگزاری کلاس‌های آموزشی برای متقاضیان گلخانه، همچنین آموزش بهره وری از گلخانه‌ها، ارسال توصیه‌های فنی از طریق سامانه پیامک جهادکشاورزی از راه‌های ترغیب کشاورزان به احداث گلخانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سبک خیز تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد از گلخانه‌های این شهرستان هیدروپونیک هستند.

او به مزایای این نوع گلخانه ها اشاره کردو گفت: عملکرد در واحد سطح در کشت‌های خاکی به ازای هر متر مربع ۱۵ تا ۲۰ کیلوگرم است، ولی در کشت هیدروپونیک ۳۰ تا ۳۵ کیلوگرم است.

سبک خیز بیان کرد: با توجه به اینکه عملکرد در گلخانه‌های هیدرو پونیک نسبت به کشت‌های خاکی و فضای باز بیشتر است، لذا برگشت سرمایه خیلی بهتر و زودتر اتفاق می‌افتد و در کشت‌های هیدروپونیک تغذیه محصول به صورت کنترل شده و طبق اتوماسیون گلخانه انجام می‌شود واز سمپاشی هم خودداری می‌شود.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی گلخانه داران توت فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است

فرماندار اصفهان گفت: اصفهان کلکسیونی از مشکلات استان و شهرستان را دارد که حل آن نیازمند اهتمام و توجه ویژه‌ای است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمدعلی احمدی در شورای اداری مشترک استان و شهرستان اصفهان اظهار داشت: سفرهای شهرستانی و دیدار چهره به چهره با مردم، روحیه مردمی استاندار را تجلی کرده و موجب امیدآفرینی بین مردم منطقه می‌شود و اقدامات انجام شده جای تقدیر و تشکر دارد.

فرماندار در ادامه با اشاره به گستردگی مشکلات اصفهان، خاطرنشان کرد:این سومین سفر منطقه‌‌ای استاندار به شهرستان اصفهان بود و قرار است که استاندار در روزها و هفته‌های آینده از سایر مناطق مرکزی و نقاط حاشیه‌ای اصفهان بازدید به عمل آورند و بر همین اساس مشکلات و مسائل این مناطق احصا و ظرفیت‌ها شناسایی شده و امیدواریم این جلسات ادامه داشته باشد.

وی در ادامه به مشکلات و ظرفیت‌های اصفهان اشاره کرده و گفت: اصفهان ظرفیت‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی زیادی دارد که در موقعیت‌ها و عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کند اما چالش‌ها و مشکلات زیادی داریم که برخی از آنها مختص اصفهان هستند و بسیاری از شهرستان‌های استان مشکلات مربوط آلودگی هوا، فرونشست، ترافیک و مسائل مربوط به جمعیت شهری را ندارند اما در اصفهان این مشکلات بسیار پررنگ بوده و رفع آن نیازمند اهتمام جدی است.

احمدی با تاکید بر اینکه مشکلات اصفهان کلکسیونی مشکلات استان و خود شهرستان است، گفت: حل این مشکلات نیاز مند توجه ویژه‌ای است؛ همان طور که در سطح کشور استان اصفهان را به عنوان استان برخودار می‌شناسند متاسفانه در سطح استان تصور می‌شود که شهرستان اصفهان یک شهرستان برخوردار است درحالی آمارهای ما خلاف این مهم را نشان می‌دهند و انتظار داریم که این موضوع به شکلی حل شود.

تاکید استاندار اصفهان بر هم‌افزایی مدیران‌ اجرایی

وی افزود: علاوه بر این برخی از ادارات کل به دلیل حجم و گستردگی کار، نسبت به مسائل شهرستان غفلت می‌کنند و این غفلت‌ها بیشتر از سمت دستگاه‌هایی رخ می‌دهد که اصلا در شهرستان نمایندگی ندارند و بهبود ساختار‌های ناکافی در سطح شهرستان مستلزم تدابیر ویژه است.

فرماندار یادآور شد: در بخش مرکزی شهرستان، 82 روستا زیرمجموعه یک بخشداری هستند درحالی که متوسط روستای یک بخشداری در سطح استان و سایر نقاط کشور، حدود 20 روستاست و باید بدانیم که جمعیت برخی از روستاهای ما معادل جمعیت سایر شهرهای استان است و بهبود ساختار‌های اداری و نیروی انسانی در شهرستان، نیازمند پیگیری‌های مجدانه است.

وی ادامه داد: اعتبارات و بودجه‌‌ای که به شهرستان تعلق می‌گیرد، با توجه به میزان مشکلات و جمعیت کافی نیست و در این زمینه نیز نیازمند پیگیری‌های ویژه هستیم.

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • پیدا شدن جسد ۲ کودک غرق شده در نیمروز