Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «رضا صفاری» امروز (دوشنبه)‌ در نشستی خبری با اشاره به اینکه به‌تازگی قرارداد فروش ۳۰ هزار متر مربع کاشی در فاز نخست با یونان منعقد شده، افزود: پارسال ۴۵۰ میلیون متر مربع کاشی در کشور تولید شد که نیمی از آنها صادر شده است.

وی خاطرنشان‌کرد: امسال نیز علاوه بر بازارهای روسیه، پاکستان و عراق، به آلمان و یک کشور آفریقایی هم صادرات انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفاری ادامه‌داد: جمهوری اسلامی ایران جزو پنج کشور نخست تولیدکننده کاشی و سرامیک در جهان است.

وی اضافه‌کرد: همچنین ۱۰ کشور نخست واردکننده کاشی و سرامیک در جهان همچون عراق، امارات متحده عربی و عربستان در همسایگی ما هستند که فرصت مغتنمی برای ایران برای توسعه صادرات این محصولات است.

این مقام صنفی درخصوص وضعیت این صنعت در کشور گفت: تاکنون حدود ۷۰۰ میلیون متر مربع پروانه بهره‌برداری صادر شده است که نزدیک به نیمی از آنها تعطیل هستند.

وی تاکید کرد: امروز دیگر هیچ‌گونه مجوزی برای ساخت کارخانه‌جات جدید صادر نخواهد شد و هدف، احیا و به روز کردن کارخانه های موجود است.

به گزارش ایرنا، در سه ماهه نخست امسال بیش از ۱۰۹ میلیون متر مربع کاشی و سرامیک در کشور تولید شد.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران روسیه پاکستان رونق تولید جهش تولید چین کاشی کاری آلمان عراق دوسالانه سرامیک صادرات غیر نفتی توسعه ایران توسعه صادرات یونان امارات‌ متحده ‌عربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران روسیه پاکستان جمهوری اسلامی ایران روسیه پاکستان رونق تولید جهش تولید چین کاشی کاری آلمان عراق دوسالانه سرامیک صادرات غیر نفتی توسعه ایران توسعه صادرات یونان امارات متحده عربی کاشی و سرامیک متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۱۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • توسعه بازارهای تجاری با روش های غیرسنتی