Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرزاد لطفی روز دوشنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تکمیل ۱۰۰درصدی ظرفیت بخش های بستری بیماران کرونا در استان، هرگونه سهل انگاری نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی در شرایط کنونی را تهدیدی جدی برای سلامت عمومی دانست.

وی با بیان اینکه با بستری ۵۲۸ بیمار جدید کرونا در بیمارستان های فارس، متاسفانه بیشترین آمار بستری از ابتدای شیوع تاکنون در استان به ثبت رسیده است، اظهار کرد: بیش از سه هزار و ۵۰۰ بیمار در بخش های کووید۱۹ بیمارستان های فارس بستری شده اند و با افزایش لیست انتظار بیماران مواجهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به وضعیت بحرانی و اوج گرفتن کرونا در فارس، گفت: آمارها نشان می دهند طی هفته های اخیر بسیاری از افزایش موارد ابتلا به صورت خانوادگی بوده که لازم است در صورت مشاهده هرگونه نشانه بیماری، خود را قرنطینه و حفظ فاصله از دیگران را جدی بگیریم تا چرخه های انتقال این بیماری کاهش یابد.

وخامت شرایط جسمی ۳۱۳ بیمار کرونا در بخش های ICU فارس

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز از بستری ۳۱۳ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی ناشی از کرونا  در بخش های ICU استان خبر داد.

سید روح اله حسینی اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۵۲۸ بیمار جدید مبتلا به کرونا در سطح بیمارستان های استان بستری شدند و مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستان های استان بستری هستند، به سه هزار و ۵۵۵ نفر رسید.

وی با اشاره به گستردگی روند شیوع بیماری در جامعه افزود: در حال حاضر بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بستری به بیماران کووید ۱۹ در استان اختصاص داده شده که در حدود هزار تخت بیشتر از موج چهارم کووید۱۹ در استان است.

به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در طول بحران بیماری کووید ۱۹، در مجموع بیش از یک میلیون و ۲۱۳ هزار و ۴۶ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده که از این تعداد یک میلیون و ۸۵ هزار و ۶۴۳ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده است و با بررسی نمونه های انجام شده، ۳۲۱ هزار و ۲۳۵ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

 همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۱۲۷ هزار و ۴۰۳ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۲۳ هزار و ۸۸ بیمار مثبت شناسایی شده و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۳۴۴ هزار و ۳۲۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

حسینی با اعلام جان باختن ۲۸ هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون را پنج هزار و ۲۳۶ نفر عنوان کرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از بهبودی ۳۰۳ هزار و ۴۵۵ نفر از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

وی ادامه داد: با توجه به تحت فشار بودن مدافعان سلامت و خستگی بیش از حد کادر درمان، مشاهده تجمعات مردمی بدون رعایت و حفظ پروتکل های بهداشتی، خستگی آنان را بیشتر می کند؛ چرا که دیدن این اجتماعات و سهل انگاری ها، پیش بینی صحنه های دلخراش دیگری را از بستری شدن شهروندان در بخش های درمانی و مراکز بهداشتی رقم می زند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ابراز تاسف از اینکه آمارها هر روز تلخ تر از دیروز می شود و مدافعان سلامت نیز نسبت به روزهای قبل خسته تر شده اند، از مردم استان خواست تا برای قدردانی از مدافعان سلامت که طی این مدت برای حفظ جان شهروندان، جان خویش را کف دست نهاده اند و از هیچگونه تلاشی دریغ نکرده اند، ملاحظات مربوط به پیشگیری از این بیماری را برای حفظ سلامت خود و عزیزانشان در این موج سهمگین جدی بگیرند.

برچسب‌ها ویروس کرونا شیراز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شیراز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ویروس کرونا شیراز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۲۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان