Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا ناجی، ویروس شناس روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: روند افزایشی بیماری کرونا به دلیل عدم رعایت توصیه های بهداشتی و تا واکسینه شدن بیشتر ایرانی ها می تواند ادامه داشته باشد و با این شرایط باید در انتظار فوت شدگان بیشتر کرونا باشیم.

وی ادامه داد: تعداد شهرهای قرمز در کشور افزایش چشمگیری یافته و به نظر می رسد که این روند به زودی کاهش نیابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناجی گفت: با توجه به اقداماتی که در استان سیستان و بلوچستان انجام شده، این استان از وضعیت قرمز خارج شده است و شاهد روند کاهشی شیوع بیماری کرونا در این استان هستیم.

بر اساس جدیدترین رنگ بندی مناطق کرونایی کشور که وزارت بهداشت اعلام کرد، ۲۸۵ شهر قرمز هستند. بر اساس این رنگ بندی جدید، ۱۱۰ شهرستان نارنجی و ۵۳ شهرستان زرد است و هیچ شهری دارای وضعیت آبی نیست.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: شاهد افزایش بیماری در اغلب نقاط کشور هستیم و به همین دلیل فشار روی بیمارستان ها بسیار زیاد است.

وی بر رعایت اصول بهداشتی تاکید کرد و گفت: مردم باید از ساده انگاری بیماری پرهیز کنند و همچنان فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و حضور نیافتن در اجتماعات را رعایت کنند.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: همه این موارد باید مورد توجه جدی قرار گیرد و به دقت رعایت شود تا شاهد کنترل در بیماری کرونا در کشور باشیم.

وی ادامه داد: مسئولان باید در گرفتن تصمیمات درست و صحیح و همچنین فراهم کردن روند مناسب واکسن، مصمم باشد تا شاهد روند کاهشی بیماری در کشور باشیم.

ناجی به تعطیلات اخیر در استان های تهران و البرز اشاره کرد و گفت: ارگان های متولی باید از تردد مسافران به شدت جلوگیری می کردند و به عبارتی جاده ها را باید می بستند تا مسافران امکان تردد نداشته باشند.

وی تاکید کرد که مسئولان با توجه به شرایط موجود، باید بر اعمال مقررات و دستورالعمل ها مصمم باشند، تصمیمات را با قاطعیت بگیرند و نظارت بر مقررات و دستورالعمل ها از جمله بسته شدن برخی از کسب و کارها به دقت باید انجام گیرد.

به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کردکه کرونا در ۲۴ ساعت گذشته جان ۴۱۱ نفر دیگر را گرفت. از دیروز تا امروز ۱۱ مرداد ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۷ هزار و ۱۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که چهار هزار و ۳۱۷ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به سه میلیون و ۹۴۰ هزار و ۷۰۸ نفر رسید و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹۱ هزار و ۴۰۷ نفر رسید، تاکنون سه میلیون و ۴۰۴ هزار و ۵۳۳ نفر از بیماران، بهبودیافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند. ۵ هزار و ۶۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اختصاصی ایرنا فاصله گذاری اجتماعی مرگ و میر پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اختصاصی ایرنا فاصله گذاری اجتماعی مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۶۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!

یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ متروی تهران
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • دمای روزانه در لرستان روند افزایشی دارد
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران