Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاد دانشگاهی با کاربردی کردن علوم، خلاء آموزش‌های مهارت محور را در کشور جبران کند.

ولی‌اله بیاتی در آستانه فرا رسیدن ۱۶ مردادماه سالروز تاسیس جهاددانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، با مثبت اررزیابی کردن عملکرد این نهاد انقلابی در طول ۴۱ سال گذشته اظهار کرد: جهاددانشگاهی کارکردی مانند جهادسازندگی در کشور دارد و ماموریت آن برطرف کردن خلاء های کشور در حوزه های آموزشی و تحقیقاتی است که خوشبختانه کارنامه قابل قبولی در این حوزه ها از خود برجای گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: متاسفانه شرایط جامعه به گونه‌ای است که از ظرفیت‌های این نهاد در حوزه پژوهشی، تحقیقاتی، آموزشی و درمانی به خوبی استفاده نمی‌شود، در حالی که جهاددانشگاهی در حوزه وظایف خود بویژه در ناباروری و سلول‌های بنیادی و رویان به خوبی عمل کرده است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جهاددانشگاهی با فعالیت در حوزه ناباروری توانسته است در حوزه بارور کردن زوجین خدمات ارزنده‌ای ارائه دهد و مشکلات افراد در این زمینه را برطرف کند.

وی در ادامه با تاکید بر ضعیف بودن ساختار آموزش در کشور بیان کرد: یکی از نقاط ضعف جهاد دانشگاهی را عدم معرفی کامل ظرفیت های آموزشی این جهاددانشگاهی و سایر مراکز آموزشی کشور به جامعه عنان کرد و گفت: کاربردی کردن آموزش‌ها منجر به  استقبال قابل توجه علاقمندان به تحصیل در مراکز آموزش عالی بویژه مراکز علمی و کاربردی خواهد شد. آموزش های غیر کاربردی جذابیت لازم را برای فراگیران و دانشجویان در پی نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: جهاددانشگاهی باید علاوه بر معرفی دقیق و گسترده فعالیت‌های خود، در حوزه توانمندسازی نیز گام‌های موثری بردارد تا در رشد و توسعه علمی و اقتصادی کشور نقش موثری ایفا کند. باید در کنار علم آموزی و آموزش در حوزه بکارگیری از ظرفیت نیروی انسانی آموزش دیده و دانش آموخته در حوزه اجرایی و فضای کسب و کار نیز اقدام کرد.

این نماینده مردم در خانه ملت در خصوص مهمترین اولویت دولت آینده برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی گفت: دولت آینده باید با بررسی خلاء‌های کشور در حوزه آموزشی، درمانی و تحقیقاتی متناسب با نیازهای کشور از ظرفیت این نهاد استفاده کند.

وی بیان کرد: بسیاری از گره های کشور به همت متخصصین و دانش آموختگان فعال در این نهاد انقلابی با روحیه جهادی و انقلابی باز شده است و ضرورت دارد تا دولت آینده در خصوص کمبودها و نیازهای کشور به ویژه در حوزه زیرساختی آموزشی و تحقیقاتی از ظرفیت این نهاد بهره برده و برای پرکردن این خلاء ها از جهاد دانشگاهی کمک بگیرد.

بیاتی افزود: متاسفانه رویکرد پژوهشی و تحقیقاتی در دانشگاه ها کمرنگ شده است و به نظر می‌رسد تقویت فعالیت جهاددانشگاهی در حوزه تحقیقاتی و پژوهشی و تجاری سازی علوم می‌تواند پشتوانه مطمئن و پایداری برای دانشگاه های کشور باشد.

وی بیان کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند به عنوان حلقه اتصال محکم بین صنعت و دانشگاه در رفع موانع تولید نقش محوری داشته باشد و ظرفیت این نهاد در استان مرکزی که قطب صنعت کشور به شمار می‌رود منجر به تحول در صنعت شود.

بیاتی با اشاره به نبود دفتر نمایندگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در شهرستان‌های تفرش، آشتیان و فراهان گفت: استقرار دفتر نمایندگی جهاددانشگاهی در شهرستان‌های مختلف استان مرکزی به ویژه تفرش، آشتیان و فراهان منجر به تقویت و توسعه فعالیت‌ها و ماموریت‌های این نهاد انقلابی در نقاط مختلف استان خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی آموزش استانی علمی و آموزشی چهل ویکمین سالگرد انقلاب اسلامی تفرش جهاد دانشگاهی خلاء ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۶۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو