Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@13:29:35 GMT

شعبده بازی در قیمت برنج

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۷۶۹۹

شعبده بازی در قیمت برنج

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، علی‌محمد رمضانی رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه قیمت برنج پارسال نوسان کمی داشت، گفت: قیمت هر کیلوگرم برنج اوایل پارسال ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان و اواخر سال نیز ۲۵ هزار تومان بود.

او افزود: کشاورزان پارسال در همان هفته‌های نخست برداشت برنج، محصولشان را به قیمت هر کیلوگرم ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان فروختند و در پایان سال برنجی نداشتند بلکه دلالان و تاجران و بنکداران هستند که پس از آن قیمت برنج را تعیین می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه هر کیلوگرم برنج پارساله اکنون در بازار‌های مازندران ۳۰ هزار تومان فروخته می‌شود، گفت: همه می‌دانند که این برنج همان برنج‌هایی است که پارسال به قیمت ۱۹ هزار تومانی از کشاورز خریداری شده بود.

رمضانی افزود: کشاورزان هیچ نقشی در نوسانات قیمت بازار برنج ندارد و هر آنچه در یازار اتفاق می‌افتد از سوی تاجران و دلالان است.

او گفت: تاجران و دلالان، هزینه‌های تمام شده برنج را جوری حساب می‌کنند که برنج با قیمت ارزان از کشاورزان خریداری شود تا آن را ۶ ماه بعد با نرخ‌های جدیدی که کشاورز هم از این نرخ تعجب می‌کنند وارد بازار کنند.

بیشتر بخوانید:
قیمت برنج نوبرانه شمال چند است؟

رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم برنج مرداد ماه پارسال و همزمان با برداشت برنج ۱۹ هزار تومان بود، ادامه داد: چگونه وقتی شالیکاران یک ماه بعد دیگر برنجی برای فروش ندارند همین برنج با قیمت ۳۰ هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد؟

رمضانی گفت: اختلاف ۱۱ هزار تومانی در هرکیلوگرم برنج به جیب کشاورزان نمی‌رود، چون شالیکار در انتهای سال برنجی برای فروش ندارد.

او افزود: برای قیمت گذاری واقعی روی محصولات کشاورزی باید نهاد یا سازمانی هزینه‌های تولید را به صور تواقعی براورد و قیمت گذاری کند تا هم تولید کننده متضرر نشود هم تاجر و دلال نتوانند بازار را متشنج کنند.

رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران در خصوص آخرین وضعیت برداشت برنج گفت: برداشت برنج بدلیل سرمای هوا چند روزی متوقف بود که با گرم شدن هوا از پایان هفته دوباره از سر گرفته می‌شود.

رمضانی گفت: شالی‌های حدود ۳۱ هزار هکتار از مزارع مازندران تاکنون برداشت شده است.

او از کشاورزان خواست با توجه به شرایط اب و هوایی چند روز قبل پس از برداشت برنج، حتما محصول را هوادهی کنند تا رطوبت شلتوک به حد مطلوب برسد.

انتهای پیام / ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت برنج برنج مازندران برنج شمال کیلوگرم برنج برداشت برنج هزار تومان قیمت برنج ۱۹ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۷۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند

آفتاب‌‌نیوز :

هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم
  • تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • (ویدئو) نحوه درست کردن برنج پف کرده در خیابان‌های هند
  • آتش‌نشانان، ١٣٨۵ نفر را از مرگ حتمی نجات دادند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند