Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت آینده اهل تعامل و گفتگو با کشورهای دنیاست اما باید خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی در مذاکرات حفظ شود.

به گزارش مشرق، سید علی یزدی‌خواه، درباره رویکرد دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی، گفت: قطعاً دولت آینده به دنبال مشارکت در امنیت و صلح جهانی و منطقه‌ای خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: دولت بعدی قطعا با رعایت مصالح ملی و حقوق مردم، اهل تعامل، گفتگو و پیشبرد اسناد و همکاری‌های مشترکی است که بین ایران و سایر کشورهای دنیا امضا شده است.

بیشتر بخوانید: تنفیذ سیزدهم: آغاز کار دولت مردمی

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: موید این مسئله آن است که رئیس جمهور منتخب در اولین نشست مطبوعاتی خود گفت که ما اهل تعامل با دنیا و به دنبال کاهش اختلافات و تنش‌ها در سطح منطقه و جهان هستیم.

یزدی‌خواه تاکید کرد: دولت مردمی حتما در مذاکرات، عزت و مصلحت جمهوری اسلامی ایران را مورد توجه قرار می‌دهد و جزو پیش‌نیازهای هر مذاکره‌ای این است که عزت و مصالح ملی در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: نسبت جبهه انقلابی با دولت رئیسی چیست؟

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات روحانی مبنی بر اینکه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران مانع عدم رفع تحریم‌ها شد، گفت: هشت سال کشورمان معطل گفتگو و مذاکره با غربی‌ها بود و تا زمانی که قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران مصوب نشده بود، اروپایی‌ها پای میز مذاکره هم نمی‌آمدند و تصویب این قانون در مجلس باعث شد که طرف مقابل پای میز مذاکره بیاید.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون مجلس لازم‌الاجراست، گفت: روحانی همواره حرف‌های ضد و نقیض می‌زند. وی بارها گفت که دیوار تحریم ترک خورده و مراودات مالی ما با جهانیان از سر گرفته شد اما در واقعیت این اتفاق نیفتاد. وی فقط گفتار درمانی کرد در حالی که گفتار درمانی راه حل مشکلات کشور نیست.

وی اظهار داشت: از گفتگوهای سازنده دولت جدید با طرف‌های مقابل استقبال می‌کنیم چرا که ما در یک جامعه جهانی زندگی می‌کنیم و ناچار به ارتباط با دیگران هستیم اما باید خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی در مذاکرات حفظ شود و مورد توجه قرار گیرد.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو مجلس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی هیئت دولت دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی تهران دولت رئیسی جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی اهل تعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۷۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد

خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت:لایحه مالیات های مستقیم به نظر می رسد یک لایحه با احکام موثری باشد انهم در راستای اهدافی که نظام برای رشد اقتصادی کشور در نظر گرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد تولید می تواند کشور را از واردات کالاهای خارجی بی نیاز کند، بیان کرد:به واسطه حمایت از بخش تولید ما می توانیم تجهیزاتی که از خارج وارد می شود را خودمان تولید کنیم و مانع از خروج ارز شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: این شعار یک اصل بوده و می تواند اینده کشور را به درستی ترسیم و یک بارقه امیدی در جهت رونق اقتصادی باشد.

بهروزی فر با بیان اینکه اجرای صحیح ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و سایر مشکلات را نیز برطرف کند، بیان کرد: حمایت های مالیاتی پیش بینی شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند در راستای رونق تولید داخلی و سرمایه گذاری در مناطق محروم بسیار موثر باشد چراکه  این سرمایه گذاری می تواند شاخصه های این مناطق را به درستی ارتقا دهد و لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه مناطق محروم به شاخصه های حداقلی نیز دست پیدا نکرده اند، تاکید کرد: یکی از دلایلی که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری به این مناطق، رجوع نمی کند، دریافت مالیات های سنگین است  از این رو معافیت های که در این لایحه برای سرمایه گذاری در مناطق محروم در نظر گرفته شده است،بسیار عالی است و باید شرایط بدین نحوه می شد.

وی تاکید کرد: ما نباید از سرمایه گذاری که اهلیت دارد و به دنبال رونق اقتصادی و تولید در مناطق محروم است، مالیات اخذ کنیم. بنده مطمئن هستم اگر سه قوه در برخورد با قانون گریزان، لایحه فوق را مبنا قرار دهند، حتما جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شده و امیدی برای آینده کشور ترسیم خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر لایحه فوق را مبنای کار قرار داده و به درستی آن را اجرایی کرده و احکام مناسبی در راستای حمایت از تولید در آن پیش بینی کنیم، حتما افق روشنی در رابطه با مباحث اقتصادی ، اشتغال جوانان و همچنین تولید و سرمایه گذاری در مناطق محروم پیش روی خواهیم داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این لایحه می تواند سازوکار مشارکت مردم در اقتصادی را تسهیل کند، بیان کرد: همواره وقتی مردم به موضوعات ورود می کنند، ما در آن بخش ها پیروز می شویم.به هرحال اگر این لایحه اجرایی و مصوب شود عدالت مالیاتی در کشور رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد:هر کشوری در سطح دنیا که پیشرفت و توسعه داشته است، از طریق رونق تولید به توسعه دست پیدا کرده اند و یکی از الزامات حمایت از تولید هم معافیت و کاهش های مالیاتی است. بنابراین این لایحه می تواند ترسیم کننده عدالت مالیاتی در کشور باشد.

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی جزیی از «خطوط قرمز امنیتی در آمریکا» است
  • رئیسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون برای اجرا ابلاغ کرد +جزئیات
  • رئیسی ۲ قانون را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها