Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، پریسا مردانی مدیرعامل اتحادیه گیاهان دارویی خراسان رضوی گفت: "کروسین" اصلی‌ترین عامل رنگدانه زعفران و ترکیبی دارویی باخواص بی‌شمار است که در صنایع دارویی، غذایی و آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.

او با بیان اینکه این کارخانه ظرفیت تولید سالانه دست‌کم یک تن کروسین دارویی را خواهد داشت، افزود: برای مرحله دوم بهره برداری از این طرح، تولید کروسین غذایی و آرایشی و بهداشتی در دستور کار است و نیز تولید عصاره زعفران و آنتوسیانین گلبرگ زعفران از دیگر تولیدات مهم این کارخانه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل اتحادیه گیاهان دارویی خراسان رضوی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص فرآوری زعفران، و راهبردی بودن این محصول برای ایران، بر لزوم استانداردسازی مشتقات استحصال شده از زعفران برای ورود به بازار‌های جهانی تاکید کرد و ادامه داد: با فرآوری زعفران علاوه بر جلوگیری از خام فروشی، می‌توان ارزش افزوده چندین برابری را وارد کشور کرده و جایگاه ایران، به عنوان بزرگترین تولید کننده زعفران دنیا حفظ کرد.


مردانی با بیان اینکه این واحد در سوله‌ای به مساحت ۲۰۰ متر مربع اجرا می‌شود، بیان کرد: این کارخانه برای ۳۰ نفر به صورت مستقیم و برای ۱۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم ایجاد اشتغال می‌کند.

او سرمایه گذاری اولیه برای آغاز اجرای این کارخانه را ۱۰۰ میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: ۵۰۰ میلیارد ریال نیز برای تکمیل و اجرای تمام بخش‌های این واحد تولیدی در نظر گرفته شده است که توسط بخش خصوصی تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید

واسطه گران در کمین طلای سرخ/ مسئولان کشور اعضای مافیا را می‌شناسند!


مدیرعامل اتحادیه گیاهان دارویی خراسان رضوی با اشاره به اینکه از هر ۱۰ کیلوگرم زعفران، یک کیلوگرم کروسین گرفته می‌شود، که بیش از ۱۰ میلیارد ریال ارزش داشته و به عنوان عصاره مهمی در تولید محصولات بهداشتی، غذایی و آرایشی کاربرد دارد، تاکید کرد: کروسین در واقع عامل رنگ گیاه زعفران است که خواص دارویی بسیار زیادی نیز دارد و با خلوص ۹۹.۹۸ درصد در سطح آزمایشگاهی در مشهد تولید شده است.

مردانی اظهار کرد: از جمله خواص کروسین می‌توان به پیشگیری از بروز بسیاری بیماری‌ها مانند سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی و درمان اختلالات شبکیه چشم، درمان آلزایمر و اختلالات نعوظی در مردان اشاره کرد.

او افزود: کروسین با سه خلوص متفاوت شامل خلوص بالای ۹۸ درصد برای مصارف دارویی، خلوص ۵۰ تا ۶۰ درصدی به منظور مصارف غذایی و خلوص بین ۲۰ تا ۳۰ درصدی برای مصارف آرایشی و بهداشتی تولید شده است و همچنین عصاره مایع و پودری زعفران و استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران نیز در مقیاس آزمایشگاهی در حال حاضر قابل ارائه است.

 

انتهای پیام//م.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زعفران ایرانی جلوگیری از خام فروشی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۷۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوب گفت: با برنامه‌ریزی و اقدام‌های شاخص در سال ۱۴۰۲، دوره تعمیرات اساسی در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه کاهش یافت و بیش از ۴ میلیارد مترمکعب گاز به تولید این مجموعه افزوده شد.

به گزارش شانا، احمد باهوش در این باره توضیح داد: با کاهش دوره تعمیرات اساسی از معادل ۱۵ روز توقف کامل مجتمع به حدود ۹ روز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، که همسو با برداشت حداکثری از مخزن مشترک پارس جنوبی انجام شد، بیش از ۴ میلیارد مترمکعب به خوراک مجتمع و تولید گاز افزوده شد.

وی افزود: تولید و تزریق گاز شیرین سراسر پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی به خطوط سراسری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن، بیش از ۳ درصد افزایش تولید داشت که این موضوع با انجام اقدام‌های نوآورانه، استفاده ۹۰ درصدی از کالاهای ایرانی و تلاش و مجاهدت کارکنان و متخصصان ثبت شد.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: تولید گوگرد مرغوب دانه‌بندی‌شده پارسال در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه بیش از ۶۴۰ هزار تن بود که این مقدار، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت. 

به گزارش شانا، پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت شد که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی، بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب در مجتمع پارس جنوبی شیرین‌سازی و به خطوط سراسری تزریق شد.

دیگر خبرها

  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • بارش باران از ظهر امروز در خراسان رضوی آغاز می‌شود
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مشهد و کلات