Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@20:11:16 GMT

کام تلخ شیرینی یک عروسی در خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۸۲۳۵

کام تلخ شیرینی یک عروسی در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه برخی بیمارستان‌ها در شهرهای بزرگ برای بستری بیماران با مشکل مواجهند، اظهار کرد: در تیرماه ۱۴۰۰ با برگزاری یک جلسه عروسی در روستایی کوچک با ۹۳ نفر جمعیت، داغی بزرگ در تاریخ روستا به جا ماند و تعداد ۲۶ نفر به کرونا مبتلا شدند که از این تعداد تنها ۳ نفر سالمند بوده و تعداد ۲۲ نفر دیگر میانسال (۹ نفر)، جوان (۱۱ نفر) و نوجوان (۳ نفر) بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلال احمدی، امروز سه شنبه ۱۲ مرداد به رسانه‌های گروهی گفت: این روزها شاهد افزایش شیوع بیماری کرونا و سویه دلتا در کل دنیا هستیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: همه می‌دانیم که بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا که تعداد زیادی از افراد جامعه را واکسینه کرده بودند، کم کردن محدودیت‌ها را شروع کردند، اما امروزه در همین کشورها دوباره شیوع بیماری آنقدر بالا رفته که مجبور شدند محدودیت‌ها را برگردانند. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: همانطور که رویداد مهم المپیک علی رغم اهمیت و جایگاهی که در دنیا دارد، با این محدودیت شدید برگزار شد و هر روز اعتراضات زیادی به آن می‌شود.

احمدی افزود: رئیس سازمان جهانی بهداشت(who)  در صحبتی بیان کرد که دستاوردهای جهان در خصوص کرونا از دست می‌رود و در معرض خطر است که نشان دهنده این شیوع پیک جدید بیماری در دنیاست که کشور ما هم متاسفانه با همین پیک گریبانگیر شده و تمام کشور در یک مدت کوتاه قرمز و این بیماری به خصوص در استان‌های جنوبی، شرقی و استان‌های بزرگ و پرجمعیت به شدت بالا رفته به طوری که در شهرهای بزرگ بیمارستان‌ها برای بستری بیماران با مشکل مواجهند.

احمدی خاطرنشان کرد: از تمام مردم ایران خواهش می‌کنم علی رغم اینکه می‌دانیم همه خسته هستند و مشکل دارند و به خاطر این بیماری بسیاری آسیب دیدند، اما باز هم به خاطر حفظ سلامتی خودشان و سلامتی خانواده‌های خود و کمک به کادر درمان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و دوری از تجمعات را جدی بگیرند و از تمام کسانی که بیمار می‌شوند خواستاریم با دیدن کوچکترین علامتی به پزشک مراجعه کنند و قرنطینه را رعایت کنند تا انتقال این ویروس از بین رود تا روزی برسد که این ویروس از دنیا محو شود.

وی افزود: در تیرماه ۱۴۰۰ با برگزاری یک جلسه عروسی در روستایی کوچک با ۹۳ نفر جمعیت، داغی بزرگ در تاریخ روستا به جا ماند و تعداد ۲۶ نفر به کرونا مبتلا شدند که از این تعداد تنها ۳ نفر سالمند بوده و تعداد ۲۲ نفر دیگر میانسال (۹ نفر)، جوان (۱۱ نفر) و نوجوان (۳ نفر) بوده‌اند.

احمدی بیان کرد: این روستای کوچک هرگز از یاد نخواهد برد که برگزاری یک مراسم کوچک شادی، غم بزرگ درگذشت سه نفر از اهالی این روستا (دو مرد ۶۱ و ۶۶ ساله و یک زن ۵۳ ساله) را برای همیشه بر جانشان نشاند تا یادمان باشد که یک لحظه شادی ارزش یک عمر پشیمانی را ندارد.

وی یادآور شد: پس بیاییم با رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی(ماسک، تهویه، شستشوی دست‌ها و فاصله اجتماعی) و دوری از اجتماعات غیرضرور، از سلامت خود و عزیزانمان مراقبت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس بيمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان

براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است. - اخبار اجتماعی -

شهنام عرشی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال 1400 به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی  به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و 100 هزار کودک 9 ماه تا 7 سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

شناسایی 79 مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع  غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی 9 ماه تا 30 سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر 600 هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد 8491 مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال 1402 شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد 8310 مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد 612 مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در 21 استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت 556 مورد ایرانی، 55 مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که 358 مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال 1401 باشد.

شرایط سنی استفاده از واکسن‌های "پنوموکوک" و "روتاویروس" برای کودکان اعلام شد

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه 1402 به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR  نوبت اول ( 12 ماهگی ) و نوبت دوم ( 18 ماهگی) بالاتر از 95 درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۵هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان جنوبی
  • آغاز برنامه ملی ریشه کنی بیماری طاعون نشخوار کنندگان کوچک در خوشاب
  • چه شد که مغز و هیکل انسان امروزی انقدر کوچک شد؟!
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • فارن افرز: چرا قدرت بزرگ‌تر همیشه در ژئوپلیتیک بهتر عمل نمی‌کند؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آغاز ایمن سازی رایگان دام‌های هویزه برعلیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان