Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قضایی رئیس کل دادگستری و رئیس شورا‌های حل اختلاف استان کرمان از افزایش ۲۸ درصدی صلح و سازش پرونده‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد. خبرگزاری میزان - مهدی تقی زاده، معاون قضایی رئیس کل دادگستری و رئیس شورا‌های حل اختلاف استان کرمان با اشاره به افزایش ۲۸ درصدی صلح و سازش در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیان کرد:از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۲ هزار و ۹۱۹ فقره پرونده از ۴۶ هزار و ۷۹۹ فقره پرونده‌های وارده با تلاش و جدیت و نیت خالصانه کارکنان شعب شورا‌های حل اختلاف استان منجر به صلح و سازش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن اشاره به موفقیت‌های شورا‌های حل اختلاف استان در صدور حکم و صلح و سازش، خاطرنشان کرد: رهایی زندانیان و سازش پرونده‌های قتل در کنار دیگر پرونده‌های مصالحه یکی دیگر از دستاورد‌های این نهاد بوده که حاصل تلاش بی دریغ اعضا و کارکنان شورا‌های حل اختلاف است.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری و رئیس شورا‌های حل اختلاف استان کرمان یادآور شد: با تلاش خستگی ناپذیر کارکنان شعب ویژه زندان در بهار امسال تعداد ۷۳۱ فقره پرونده به مصالحه انجامید و ۱۵۵ مددجو به آغوش خانواده‌های خویش بازگشتند.

تقی زاده افزود: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری، تحقق اهداف و سیاست‌های کلان قوه قضائیه و گسترش فرهنگ سازی صلح و سازش با اهتمام اعضای شعب زندان شورای حل اختلاف سراسر استان، اولیاء دم سه مقتول از قصاص نفس صرف نظر کردند و قاتلان از چوبه دار رهایی و فرصت زندگی دوباره یافتند.

وی اعلام کرد:خروجی پرونده‌های شورا‌های حل اختلاف استان کرمان از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۶ هزار و ۴۶۰ فقره بوده که رشد ۳۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

تقی زاده بیان کرد: همچنین شورا‌های حل اختلاف ویژه زندان در سال گذشته موفق شدند از حیث سازش پرونده‌های شعب زندان، رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داده و موفق به کسب رتبه دوم کشوری در زمینه سازش پرونده‌های کیفری شده اند.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری و رئیس شورا‌های حل اختلاف استان کرمان گفت: یکی از شاخه‌های مهمی که اخیرا به مرکز توسعه حل اختلاف واگذار شده موضوع داوری و میانجیگری و ستاد صبر است است که مهمترین هدف تشکیل این نهاد‌ها افزایش مصالحه میان اصحاب دعوی و ارتقای فرهنگ مدارا و مروت، کاهش ورودی پرونده به دادگستری و به تبع آن کاستن از جمعیت کیفری زندان‌هاست که در این راستا نیز مشارکت و همکاری سازمان‌ها و نهاد‌ها با دستگاه قضایی مورد نیاز است. بیشتر بخوانید: ۳۷ درصد از پرونده‌های شورا‌های حل اختلاف استان کردستان منجر به اخذ رضایت شد   انتهای پیام/ برچسب ها: شورای حل اختلاف صلح و سازش دادگستری کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای حل اختلاف صلح و سازش دادگستری کرمان سازش پرونده ها صلح و سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۰۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام کرمی شامگاه پنجشنبه در نشست کمیته برنامه‌ریزی دادگستری کل استان کرمانشاه که با حضور معاونین، رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی این استان به منظور بررسی سند تحول قضائی و چگونگی اجرایی شدن برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۳ برگزار شد، اظهار کرد: نسخه سند تحول قوه قضائیه بروز رسانی شده است.

وی با اشاره بر ضرورت اجرایی شدن سند تحول قضائی، افزود: برنامه‌های عملیاتی سال جاری باید به صورت تفکیک شده برای هر یک از مجریان تعیین و مراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه خطاب به کمیته برنامه‌ریزی دادگستری این استان با تاکید بر مطالعه کامل سند تحول قضائی، بیان کرد: این سند مانند قانون اساسی برای قوه قضائیه است، لذا مطالعه آن الزامی است و ضرورت دارد علاوه بر اجرایی کردن و عمل به مفاد آن، ایده‌ها و پیشنهادهای خود را در جهت بهبود عملکرد دستگاه قضائی ارائه دهید.

کرمی به تاکید رئیس قوه قضائیه در خصوص انتخاب عادلانه کارشناسان بر اساس قرعه کشی اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به صورت سنتی بستری فسادزا بود، لذا قرعه کشی میان کارشناسان از طریق سامانه ارجاع راهی عادلانه برای انتخاب کارشناسان جهت کارشناسی پرونده‌های قضائی است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه دادگستری استان کرمانشاه تا پایان فروردین سال جاری با استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان آمار شایسته‌ای در این زمینه کسب کرده است.

کرمی بر رعایت نظم و انضباط اداری تاکید کرد و ادامه داد: تمام کارکنان قضائی و اداری این استان باید ضمن رعایت دقیق نظم و انضباط اداری جهت ترویج و رونق بخشی آن تلاش کنند، چرا که یکی از عوامل رضایت‌مندی مراجعین داشتن نظم، انضباط اداری و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها است.

وی با اشاره به اقدامات دادگستری استان در راستای تحقق شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: از هر ایده‌ای در این استان که قابلیت اجرایی داشته باشد استقبال می‌کنیم.

کرمی به تاکید چندین ساله مقام معظم رهبری بر رونق تولید و اقتصاد اشاره کرد و افزود: دادگستری استان در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی همواره به دنبال ارائه راهکار و کمک جهت رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی، جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با اعلام حمایت قاطع دستگاه قضائی استان از طرح نور فراجا، گفت: این طرح یک تکلیف قانونی، شرعی و مورد تأکید ولی امر مسلمین است که بایستی با رویکرد پیشگیرانه، مدیریت شایسته، صبر و بردباری انجام شود.

وی تاکید کرد: به طور یقین حمایت قضائی از اقدامات اجرایی فراجا در اجرای این طرح وظیفه قانونی دستگاه قضا است.

کد خبر 6088833

دیگر خبرها

  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه