Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: کرونا یک پدیده غیر مترقبه بود که توانسته در طول یکسال و نیم اخیر نظام سلامت کشور را با مخاطرات مختلفی روبه‌رو کند ضمن اینکه فراگیری آن در کشور نظام درمان در بخش سخت‌افزار و نرم‌افزار را تحت‌الشعاع قرار داده و به چالش کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه خیلی از کشور‌ها در حین عبور از ویروس کرونا دچار بحران شدند، افزود: این در حالی است که جمهوری اسلامی تحت تحریم‌های ظالمانه آمریکا بوده و با توجه به شرایطی که دارد، مقابله با بیماری کووید ۱۹ را توانسته با موفقیت مدیریت و مهار کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: نظام سلامت و نهاد‌هایی که با سلامت مردم و درمان و اقلام درمانی و دارو و واکسن سروکار دارند می‌توانستند بهتر از شرایط فعلی عمل کنند.

عباس‌زاده مشکینی تصریح کرد: بیشترین زحمات در طول یک و نیم سال اخیر در خط مقدم با کرونا مربوط به عوامل اورژانس است چرا که آن‌ها بلافاصله بر بالین بیماران بدحال کرونایی حاضر شده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آن‌ها را به بیمارستان‌ها منتقل می‌کردند و در مرحله دوم کادر درمان مستقر در بیمارستان‌ها اقدامات درمانی را انجام می‌دهند.

او گفت: بر اساس برخی آمار‌ها شنیده‌ام که ماموریت اورژانس در یک و نیم سال اخیر بر اثر شیوع ویروس کرونا بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافته است که نشان از حجم بالای فعالیت آن‌ها و اهمیت کار و مسئولیت‌شان است؛ این در حالی است که عوامل اورژانس حتی در طول هشت سال دفاع مقدس با این حجم و گستره جغرافیایی از مقابله با بیماری‌ها، ویروس‌ها و عملیات‌های اورژانس مواجه نشده بودند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی عنوان کرد: عوامل اورژانس به دلیل کمبود زیرساخت‌های لازم در طول یک و نیم سال اخیر در مسیر مقابله با کرونا با جانفشانی خلاء‌های مختلف را جبران کردند و حق آن است که از عوامل میدان تشکر کنیم و وزارت بهداشت هم بایستی قدردان زحمات عوامل خدوم اورژانس باشد.

عباس‌زاده مشکینی گفت: با آنکه ماموریت‌های عوامل اورژانس در ایام کرونایی چنددرصد افزایش یافته، اما امکانات زیرساختی آن‌ها خیلی با گذشته فرقی نکرده است، حتی تعداد نیروی انسانی آن‌ها هم افزایشی نداشته است، ولی بایستی برای حمایت از اورژانس در لایحه بودجه عنایت ویژه‌ای به این موضوعات داشته و نسبت به اصلاح ساختار اقدامات لازم را صورت داد و بکوشیم تا درآمد عوامل اورژانس را افزایش دهیم.

او تاکید کرد: باید برای تامین مالی دستگاه‌های مختلف واقع‌بینانه‌تر فکر کرده و درآمد آن‌ها را افزایش دهیم تا دستگاه‌های بهداشتی و درمانی و اورژانس با خلاقیت‌های مختلف سعی کنند درآمدزایی کرده و کمی آن‌ها را از وابستگی به بودجه عمومی جدا کنیم؛ من این خلاقیت را در اورژانس کل کشور می‌بینم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان اورژانس عوامل اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۳۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی برای چهار روز آینده در این استان خبر داد و گفت: شهروندان از حضور در ارتفاعات و حاشیه رودها بپرهیزند.  

به گزارش مشرق، با اعلام استانداری تهران، حامد یزدی مهر، بعدازظهر یکشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید از ظهر دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تا روز پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار کرد: در مدت مذکور، وقوع مخاطراتی نظیر بارش باران، رگبار و رعد و برق برای همه استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش‌بینی شده است.

یزدی مهر در مورد لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی بعضی معابر و اختلال در ترددها، به ویژه در نیمه شمالی استان هشدار داد و گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد لذا از همه مردم استان تهران و گردشگران احتمالی می‌خواهیم ضمن عدم توقف در بستر مسیل‌ها از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با وقوع مه و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی نیز هشدار داد و گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست لذا از همه عزیزانی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند می‌خواهیم در صورت عدم ضرورت از تردد در این محورها خودداری کنند.

وی توصیه اکید کرد که از فعالیت‌های کوه نوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری شود و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه‌کاره پرهیز شود.

یزدی مهر بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و نهرها و آماده سازی و راه اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تاکید و عنوان کرد: به همه بهره‌برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در مورد هشدار صادر شده بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه‌های مذکور در آماده باش خواهد بود.

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ مدیریت بحران، محتمل‌ترین نتیجه سفر
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ ماموریت دیپلماتیک مدیرکل آژانس در روزهای طوفانی منطقه/ مدیریت بحران؛ محتمل ترین نتیجه سفر
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • حوادث ناشی از بی‌توجهی به هشدارها در کهگیلویه
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است