Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست مشترکی با معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی، استاندار کرمان، نماینده بافت و رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و سیل و خسارت‌های وارده به دلیل خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی که در محصولات کشاورزی کرمان از سال‌های گذشته در این استان شاهد هستیم باید در این زمینه تصمیمات جدی اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پورابراهیمی افزود: عدم تخصیص اعتبارات مناسب در بخش کشاورزی در حوزه آب و خاک آبیاری‌های نوین و مشکلات مربوط به سیل اخیر که موجب از بین رفتن قنوات زیادی در بخش راین و سایر مناطق استان کرمان همچون بافت، بردسیر و سایر مناطق شده است مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است

 پورابراهیمی در ادامه با اشاره به مصوبات این نشست گفت: ۳۷ میلیارد تومان اعتبار مربوط به (مرمت) قنوات برای شمال استان توافق و مصوب شد.

او بیان کرد: ۷۰ میلیارد تومان در حوزه وزارت جهاد کشاورزی در زمینه خشکسالی شمال استان کرمان مصوب شد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با هماهنگی با وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه اعتبارات بخش سازمان مدیریت بحران کشور با توجه به نشست‌های اخیر از طریق سازمان برنامه و بودجه و از طریق خزانه کشور عملیاتی شود.

در ادامه این نشست استاندار کرمان گزارشی از اقدامات انجام شده در بخش کشاورزی این استان ارائه کرد.

همچنین در این نشست نماینده بافت، رابر و ارزوییه نیز مشکلات و مسائل حوزه انتخابیه خود را مطرح و به خسارات سیل، خشکسالی و از بین رفتن محصولات کشاورزی به دلیل تغییرات جوی طی یک تا دو سال گذشته اشاره کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی نیز مجموعه ماموریت‌های این معاونت را در حوزه‌های کشوری تشریح کرد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی خشکسالی جهاد کشاورزی استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داورزن هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی داورزن در حاشیه مکان یابی یک مجتمع شترداری، پرورش شتر را از ظرفیت‌های مغفول این شهرستان برشمرد و گفت: داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر، ظرفیت بسیار مناسبی برای پرورش شتر و شترداری دارد.

سعید خسروجردی افزود: با توجه به اقلیم مناسب منطقه و پتانسیل‌های موجود، قطعاً امکان افزایش جمعیت شتر این شهرستان تا چند برابر وجود دارد.

وی گفت: گسترش صنعت شترداری در داورزن، نیازمند همکاری دستگاه‌های مرتبط است و با توجه به خشکسالی‌های اخیر و کاهش بارش‌ها، پرورش شتر در بین انواع دام پرواری سبک و سنگین، راه مقرون به صرفه‌تری محسوب می‌شود.

خسروجردی افزود: در وضعیت کنونی نیز امکان تهیه علوفه از منابعی، چون ظرفیت علوفه‌ای خارشتر و نیز امکان چرا در بیابان‌های داورزن، برای این دام‌ها فراهم است.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: تحقیقات علمی نشان داده شیر شتر دارای ارزش غذایی بسیاری است که می‌توان از آن فراورده‌های زیادی تولید کرده و با استفاده از همین پتانسیل، ثروت ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • داورزن هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • اعتبار ندادن بانک‌ها برای وام ازدواج این بار دغدغه زوج‌های جوان شد
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد