Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فارس‌من خبرگزاری فارس -مهدی امیری‌پور، کمپین‌های بسیاری برای بازگشایی مدارس و ضرورت واکسیناسیون دانش آموزان در فارس من به ثبت رسیده است، این موضوع موافقان و مخالفانی دارد که هر کدام در خبرگزاری فارس پویش‌هایی جداگانه را ایجاد کرده‌اند.

فارس من براساس رسالت مطالبه گری، به منظور تبیین ابعاد گوناگون این مسأله، میزگردی مجازی را با حضور کارشناسان بهداشتی، آموزشی و والدین دانش آموزان ترتیب داده است، این میزگرد با حضور دکتر محمدرضا ناظر استاد تمام بیماری‌های عفونی، ابراهیم سحرخیز معاون اسبق وزارت آموزش و پرورش، اسماعیل قاسمی کارشناس آموزشی، آقای ایمان‌دار و خانم عبدی از والدین دانش آموزان و مدیران پویش در فارس من برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این میزگرد را با هم بخوانیم:

 

واکسیناسیون معلمان اشتباه است، دانش آموزان به مدارس نمی‌آیند!

ایمان‌دار، مدیرکمپین: باید از فارس من تشکر و قدردانی کرد که یک انقلاب رسانه ای را در حوزه مطالبه‌گری مردم به راه انداخته است و واقعاً اثر آن‌ در سطح جامعه دیده می شود. امروز ما با محدودیتی در حوزه واکسیناسیون مواجه شده‌ایم که زیاد متوجه دولت نیست چرا که دولت های دیگر با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، اما فکر می‌کنم اولویت بندی در واکسیناسیون به همان میزانی که در دسترس است مورد توجه قرار گیرد.

ما گروه‌های پرخطری داریم که مشاغل آزاد هستند و دارای بیماری‌‌های خاص، اما واکسن به آن‌ها نرسیده است. بنده استاد دانشگاه هستم و دوست داشتم که برادرانم واکسن بزنند. ما چرا باید تا حدود ۸۰۰ هزار معلم و استاد دانشگاه را واکسینه کنیم این در حالی است که آغاز حضوری مدارس مبهم است و باید ببینیم بسیاری از خانواده ها با شرایط بحران کرونایی فرزندان خود را به مدارس می فرستند؟

واریانت دلتا کرونا برای سنین پایین بسیار خطرساز است، باید در اولویت سنجی تجدید نظر شود تا آن‌که مردم در حوزه واکسن، عدالت را در تمام اصناف شاهد باشند. من فکر می کنم تا زمانی که ما اطمینانی برای آغاز حضوری کلاس‌ها نداشته باشیم ضرورتی ندارد که استادان دانشگاه و معلمان و ... واکسینه شوند.

عبدی، دبیر یکی از مدارس مازندران: هنوز مبهم است که کلاس ها می‌خواهد به صورت حضوری برگزار شود یا مجازی، اما باید هر چه سریعتر این موضوع تعیین تکلیف شود.از طرفی دیگر نیز هنوز هیچ واکسن قابل تزریق برای سنین زیر ۱۸ سال در بازار موجود نیست.

 

 پس از اتمام واکسیناسیون کلاس‌های حضوری داشته باشیم

ایمان‌دار: انتقاد بنده این است وقتی که دانشجویان و دانش آموزان واکسن تزریق نکرده‌اند بعید می‌دانم که خانواده‌ها بگذارند فرزندانشان در مدارس حضور پیدا کنند، البته دغدغه مسئولان آموزش و پرورش صحیح است از این حیث که دانش آموزان به ویژه مقطع ابتدایی مهارت های اجتماعی را در فضای حضوری فرا خواهند گرفت.

ما ۱۵ میلیون دانش آموز و یک میلیون کادر آموزش و پروش داریم، تمامی این‌ها باید واکسینه شوند بعد بتوانیم فضاهای آموزشی را باز کنیم و دانش آموزان به صورت حضوری در مدارس حاضر شوند. مسئولان باید ۵ تا ۶ ماه دیگر صبر می‌کردند و بعد از اتمام واکسیناسیون بخشی از دانش آموزان آموزش‌های حضوری برگزار می شد، این واکسن‌های معلمان می‌تواند به بخش های آزاد، بیماران خاص و رانندگان و حمل و نقل عمومی تزریق شود.

عبدی:اگر کلاس های به صورت حضوری باشد باید تمام پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری‌ها بصورت بگیرد و زمان کلاس‌ها نیز کاهش یابد. البته اگر روال مانند پیش از کرونا و  بسیار شلوغ باشد که فاجعه بار خواهد بود و در این صورت بنده فرزندم را به مدرسه نخواهم فرستاد. مهم است که باید در این باره برنامه ریزی‌های درست و مدونی باشد.

ایمان‌دار: بنده هم با صحبت های خانم عبدی موافقم. ترکیب آموزش مجازی و حضوری باید صورت بگیرد، در آموزش حضوری بخش اندکی باید در مدارس حضور یابند، هفته ای یک یا دو روز باشد، آن بخش هایی که نیاز به مهارت اجتماعی دارند می توانند حضور یابند. اما  بخش عمده را باید به صورت مجازی برگزار کنیم و این گونه مطلوب و در دسترس خواهد بود.

 

نمی‌توان پیش بینی کرد مدارس باز باشند یا نه، کرونا همچنان هست

  محمدرضا ناظر، استاد تمام بیماری‌های عفونی: ما امروز مواجهه با دو کرونا را خواهیم داشت، نخست کرونای «دلتا» که در آن قرار داریم و دوم کرونای «لامبدا»که رو به گسترش است و از آمریکای جنوبی به ۳۰ کشور رسیده است و به زودی به کشور ما هم می رسد، پس قابل پیش بینی نیست که بگوییم که مدارس را باز می کنیم یا خیر. باید بنا را بر این بگذاریم که کرونا وجود دارد.

روش انتقال کرونای دلتا بسیار شبیه به آبله مرغان است، آبله مرغان بیشترین قدرت انتقال را در میان سایر ویروس‌ها داشت و به «ویروس بادی» مشهور بود. سه جهش در این ویروس صورت گرفته و در لامبدا نیز ۷ جهش ژنتیکی تاکنون رخ داده و ممکن است بسیار وضعیت اسفناک تر از امروز نیز باشد.

اسماعیل قاسمی، کارشناس آموزشی: اولویت بحث، تعلیم و تربیت است،‌ ما در هر بحرانی تعلیم و تربیت متوقف نشده است، چه در زمان جنگ و تا امروز. ما آموزش حضوری را بهترین نوع آموزش می‌دانیم، در دوران کرونا تجربه حضور دانش آموزان در شرایط کرونایی را داشتیم و نتایج آن را دیدیم، باید مهمترین دغدغه آموزش و پرورش، آسیب شناسی حضور فیزیکی دانش آموزان در سال‌های کرونایی باشد و در این باره به افکار عمومی و خانواده‌ها پاسخ دهد.

 

معلم‌ها، حتی پس از واکسن از شَرِ کرونا در امان نیستند!

دکتر ناظر: واکسن در حال حاضر برای بزرگسال هم تأیید کامل را اخذ نکرده است بلکه برای اضطرار است. مطالعات جدید نشان داده است واکسن هایی که در حال حاضر موثرند، پس از آن افراد مبتلا می شوند و یا بیماری آنها خفیف است و یا ناقل پنهان هستند. اما در مدارس یک معلم که بهترین واکسن را زده است می تواند ویروس را بگیرد و بدون علامت به تمامی دانش آموزان منتقل کند.

 آموزش و پرورش باید پیش از آنکه به فکر کلاس های حضوری باشد این سوالات را پاسخ دهد که آیا سیستم تهویه را به طور کامل در ایام بحران کرونا انجام داده است؟ آیا فاصله اجتماعی را می توان برای دانش آموزان ایجاد کرد و  آیا دانش آموزان می‌توانند از ماسک های استاندارد استفاده کنند؟ اما باید بگویم بیش از ۹۰ درصد از بودجه آموزش و پرورش صرف هزینه کارمندان و حقوق آنها می شود و عملا تعریفی از تهویه مناسب وجود ندارد تا بتواند به شیوع کمتر ویروس ها کمک کند.

با این حال اگر همه موضوعاتی که برای تهویه و ... نیاز است فراهم شود این سوش دلتا و لامبدا بسیار خطرناک است و قدرت انتقال و سرایست آن بالا است ممکن است موثر نباشد!

 

آموزش و پرورش باید انباشت جمعیتی را در نظر بگیرد

قاسمی: آموزش و پرورش بیاید برنامه جامع خود را ارائه دهد، چه برای آموزش حضوری و یا مجازی، آموزش و پرورش باید برای برگزاری تمامی کلاس ها جمعیتی حدود ۵۰ میلیونی را در نظر بگیرد و آن وقت تصمیم بگیرد که چه می شود کرد! آموزش باید تلفیقی باشد، ما الزاماٌ تا زمانی که این اپیدمی جمع نشود، نمی‌توانیم صرفا کلاس‌ها را به صورت حضوری برگزار کنیم بلکه باید تلفیقی باشد.از طرفی دیگر ما در این یک سال ۳ میلیون دانش آموز بازمانده از تحصیل داشتیم، این باید بیان شود و نگذاریم دوباره مهرماه این درد را بیان کنیم.

به نظر بنده آن دست از دانش آموزانی باید در کلاس‌های حضوری شرکت کنند که ورودی‌های و خروجی‌های آموزش و پرورش باشند، در حقیقت آن دست از دانش آموزانی که در دوران اول ابتدایی و یا ابتدای ورود به دانشگاه هستند می توان در کلاس های حضوری راه داد، این نباید مطلق باشد، چرا که واکنش ها و بازخوردهای دانش آموزان را در نظر بگیریم.

 

صلاح نمی‌دانم دانش آموزان در کلاس‌های درس حضور پیدا کنند

استاد تمام بیماری‌های عفونی:  امروز کشورهایی که دیروز ما را مورد تمسخر قرار می دادند که همچنان از ماسک استفاده می‌کنیم، آن‌ها نیز بازگشت به دوران ماسک زدن را آغاز کرده‌اند، ما نباید ناگهان اقدامات عجولانه و بدون پیش بینی انجام دهیم. آموزش و پرروش باید بگوید چقدر سیستم تهویه های خود را در این دوسال تقویت کرده است؟ آیا این کار را کرده است؟

امروز بنده صلاح نمی‌دانم که به شیوع قدیمی و سنتی، دانش آموزان در کلاس‌های درس حضور پیدا کنند، وضعیت بیمارستان‌هایی که را می بینیم که ابتلا خانوادگی و جمعی به کرونا افزایش یافته و این در حالی است  که آن‌ها ابتلا به کرونا را قبول نمی‌کردند، اکثر مبتلایان نیز از جوانان هستند و این بسیار خطرناک است.

 

 ظهور پدیده کودکان کار در سایه آموزش مجازی/باید فاتحه آموزش حضوری را بخوانیم

ابراهیم سحر خیز،‌معاون اسبق وزارت آموزش و پرورش: قریب به یک سال و یا حتی دوسال تحصیلی است که دانش آموزان آموزش حضوری را کنار گذاشته اند، چه افتی در  پیشرفت  تحصیلی نصیب دانش آموزان شده است، پیشرفت تحصیلی یکی از اهداف آموزش و پرورش است و بسیار موضوعات دیگری در مدارس رخ می دهد که موجب ترقی دانش آموزان می شود و از آن به نام پیشرفت‌های دانش آموزان یاد می‌شود. این انتظارات در فضای مجازی ایجاد نمی‌شود، مانند رشد عاطفی و اخلاقی و تربیت و... که در فضای مدرسه اتفاق می افتد. این‌ها همان برنامه های آموزشی پنهان هستند و دارای اهمیت بالایی است.

متاسفانه  آموزش های مجازی و خالی بودن بخشی از وقت دانش آموزان، سبب شده تا خانواده ها از این کودکان به عنوان ابزاری برای کار استفاه کنند، این تفکر، کودکان کار را به وجود آورده و حتی بخشی از بدنه آموزشی ما که دانش آموزان هستند وارد عرصه کار شده اند. این آسیب ها را باید برای خانواده ها تبیین کنیم.

اولین انتخاب بنده همان آموزش حضوری است، این می تواند دانش آموزان را به شایستگی های لازم رساند، اما مشکل آن است  که امروز سلامت دانش آموزان در خطر است، از این رو باید به سمت و سوی چاره اندیشی حرکت کنیم. آقای دکتر ناظر آن طور که اشاره داشتند معلوم می شود نمی توان پیش بینی کرد  و گفت  می توان سال آینده مدارس را به صورت حضوری برگزار کرد، با این  تفسیر باید فاتحه آموزش حضوری را بخوانیم.

انتظاراتی که آقای دکتر ناظر اشاره داشتند هر وزیری نمی تواند آن را برآورده کند، ما برای دانش آموزان نباید کل کشور را ببینیم، بلکه نقاط کم برخوردار را نیز باید دید، حتی برخی از مدارس ما سرویس بهداشتی مناسب و ... ندارند. کلاس های ما ۴۰ نفره است و استاندارد نیست. اگر قرار است از ماسک و ضدعفونی کننده استفاده کنیم نمی توانیم تهویه مناسب را ایجاد کنیم مگر آن که چاره اندیشی کنیم و مدارس چند نوبته شوند.

می توان با واکسن زدن به معلمان، دانش آموزان را به روزهای خاصی تقسیم کنیم و آنها را با فاصله اجتماعی در مدارس حاضر کنیم، این در روستاها که فضای باز و تهویه مناسب است بیشتر نمود پیدا می کند.از طرفی دیگر کودک دانش آموز نمی‌تواند به درستی پروتکل های بهداشتی را رعایت کند و این اصلا امکان پذیر نیست، پس باید ناچاراً به سمت فضای مجازی برویم.

ما باید امروز برنامه درسی منعطفی را داشته باشیم آن هم با هماهنگی ستاد کرونا، ما در اول مهر با زوج و فرد کردن دانش آموزان و با استفاده از ظرفیت فعلی در برخی مناطق کلاس ها با صورت حضوری باشد به ویژه آنهایی که دارای امتحان نهایی هستند مانند پایه دوازدهم و ششم. فرصت های جبرانی تعریف کنیم و برای آموزش پدر و مادرها آموزش جدی در نظر بگیریم چرا که آن‌ها در شرایط کنونی جایگزین معلمان ما در خانه هستند. بنده نمی توانم پیش بینی کنم اما طرفدار آموزش حضوری هستم و معتقدم اگر آموزش مجازی طولانی مدت شود افت بسیار جبران ناپذیری را در حیطه آموزش و پرورش خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان واکسیناسیون بازگشایی مدارس واکسیناسیون دانش آموزان فارس من دانش آموزان کلاس های حضوری آموزش حضوری صورت حضوری آموزش و پرورش کلاس های حضور حضوری برگزار خانواده ها ایمان دار پیش بینی فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی

به گزارش خبرنگار مهر، علی حجرگشت پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات اداره کل آموزش و پرورش استان البرز برگزار شد، یکی از مشکلات موجود را نداشتن زمین مناسب برای ساخت مدرسه دانست و گفت: از دستگاه های ملی و استانی که زمین مناسب در اختیار دارند، درخواست می کنیم در این زمینه به آموزش و پرورش کمک کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز مطرح کرد: اگر بخواهیم به حد استاندارد برسیم که به طور مثال تراکم همه کلاس های درس بین ۲۵ تا ۳۰ نفر باشد، شاید به حدود ۱۰ تا ۱۱ هزار کلاس درس نیاز داشته باشیم که این موضوع و یک نوبته بودن همه مدارس نگاهی مطلوب و ایده آل است و ممکن است به زودی محقق نشود.

وی افزود: اگر بخواهیم با همین شرایط دو نوبته بودن مدارس و تراکم دانش آموزی ۳۰ تا ۳۵ نفر در هر کلاس درس فعالیت کنیم، حداقل به ۳۰۰ مدرسه هدفگذاری شده نیاز داریم که تراکم بیشتری به کلاس های درس تحمیل نشود. بیشترین مشکل ما در تراکم دانش آموزی، مهاجرت و اضافه شدن سالانه هشت تا ۹ هزار دانش آموز به جمعیت دانش آموزی استان است.

آغاز مجدد توزیع شیر در مدارس ابتدایی

حجرگشت با اشاره به اینکه به دلیل مهاجرت ها، گذشته از مشکل تاریخی و کمبود در این زمینه به حدود ۳۰ تا ۴۰ مدرسه ۱۲ کلاسه نیاز است، عنوان کرد: قبل از دولت سیزدهم شاید کمتر از پنج زمین چمن ورزشی در مدارس استان وجود داشت اما اکنون تقریباً ۵۰ زمین چمن ورزشی در استان وجود دارد و تا پایان سال جاری ۲۰ زمین دیگر نیز آماده می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به اینکه این استان از نظر فضای اردوگاهی برای اردوهای دانش آموزی فقیر بوده و هست، از احیای اردوگاه شهید بهشتی کردان در دو سال اخیر خبر داد و بیان کرد: اردوگاه حضرت فاطمه الزهرا (س) ماهدشت متعلق به آموزش و پرورش تهران بود اما به دستور وزیر و با پیگیری مسوولان، ابتدای امسال به البرز واگذار شد.

وی با اشاره به توزیع شیر میان ۲۴۰ هزار نفر از دانش آموزان مقطع ابتدایی به میزان دو بار در هفته در خصوص سنجش نوآموزان خاطرنشان کرد: دانش آموزانی که قصد ورود به پایه اول ابتدایی را دارند، باید پیش از آغاز سال تحصیلی مورد سنجش و غربالگری کامل در حوزه های مختلف بینایی، شنوایی، اختلالات یادگیری و … قرار گیرند.

کسب ۳۵ مدال در المپیادهای کشوری

حجرگشت با اشاره به اینکه اگر دانش آموزی شرایط لازم برای ورود به مدارس عادی را نداشته باشد، در مدارس استثنایی استان پذیرش می شود، اظهار کرد: هر ساله سنجش نوآموزان در فصل تابستان انجام می شد اما به دلیل مشکلاتی که وجود داشت، بنا شد امسال تا پایان اردیبهشت ماه این امر که از دی ماه ۱۴۰۲ آغاز شده است، به پایان برسد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با بیان اینکه تاکنون سنجش نوآموزان به میزان ۸۲ درصد انجام شده است، مطرح کرد: در سال تحصیلی گذشته دانش آموز البرزی رتبه سوم رشته ریاضی را در کنکور سراسری به دست آورد، دانش آموزان این استان ۳۵ مدال در مراحل مقدماتی المپیادهای کشوری کسب کردند و ۱۲ دانش آموز به جشنواره خوارزمی راه یافتند.

وی کسب رتبه اول کشور در زمینه تئاتر درسی و نیز تعداد شرکت کنندگان در پرسش مهر ریاست جمهوری را از دیگر افتخارات این اداره کل برشمرد و بیان کرد: طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرش دانش آموزان در دانشگاه از کنکور به دبیرستان در حال انتقال است، یعنی مدل دانش آموزان در پذیرش در کنکور تاثیرگذار است.

امتحانات پایه های دهم و یازدهم نیز نهایی است

حجرگشت توضیح داد: سال گذشته ضریب تاثیر معدل دیپلم در پذیرش دانشگاه های سراسری، ۴۰ درصد و کنکور ۶۰ درصد بود که امسال ضریب تاثیرگذاری معدل به ۵۰ درصد رسیده است. سال آینده نیز ۶۰ درصد معدل دیپلم و ۴۰ درصد کنکور در پذیرش دانشگاه تاثیر خواهد داشت و سالانه این درصد افزایش می یابد تا به ۳۰ درصد کنکور و ۷۰ درصد معدل برسد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم و تصحیح و اعلام نتایج آنها در کشور به شیوه جدید و به صورت عادلانه و برابر در سال گذشته بیان کرد: امسال امتحانات دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم نیز نهایی است و معدل سه سال آخر آنها در پذیرش دانشگاه لحاظ می شود، بنابراین دانش آموزان و اولیای آنها توجه ویژه ای در این زمینه داشته باشند.

وی البرز را جزو استان های رده بالای کشور از نظر پوشش تحصیلی دانست و با بیان اینکه شاید البرز از لحاظ پایین بودن تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل جزو رتبه های اول تا سوم کشور باشد، افزود: به ویژه در پایه هایی مانند اول ابتدایی با مشکلی مواجه هستیم که به دلیل مهاجرت به این استان یا برعکس، آمار دریافتی از ثبت احوال با آمار موجود در جامعه مطابقت ندارد.

کاهش ۲ هزار و ۵۰۰ نفری ثبت نام دانش آموزان اتباع در البرز

حجرگشت از اجرای طرح شهید محمودوند در آموزش و پرورش با هدف جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل خبر داد و با اشاره به شناسایی حدود ۷۰ درصد این دانش آموزان عنوان کرد: در قرارگاه اجتماعی البرز نیز این موضوع مطرح و مقرر شد مدیران محلات در معرفی دانش آموزان بازمانده از تحصیل به ما کمک کنند زیرا هیچ دانش آموزی نباید به هر دلیل از تحصیل باز بماند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز در رابطه با تخریب و نوسازی مدارس قدیمی توضیح داد: با توجه به اینکه دغدغه ما افزایش فضاهای آموزشی است، تخریب و نوسازی مدارسی که فعلاً قابل استفاده هستند، چیزی به سرانه این فضاها اضافه نمی کند، اما در صورتی که مدرسه ای واقعاً قابل استفاده نباشد، این امر انجام می شود اما در اولویت دوم قرار دارد.

وی در خصوص تحصیل دانش آموزان اتباع در البرز عنوان کرد: قبلاً چون سازوکار قوانین و مقررات بازتر بود، دانش آموزان اتباع بیشتری در مدارس ثبت نام می کردند اما از سال گذشته این امر قانونمند شد و باید با مجوز قانونی ثبت نام کنند. به همین دلیل برای اولین بار تعداد دانش آموزان اتباع در سال تحصیلی جاری به نسبت سال قبل ۲ هزار و ۵۰۰ نفر کاهش یافت.

مدارس دولتی عادی حق دریافت مبلغی هنگام ثبت نام ندارند

حجرگشت با بیان اینکه اکنون حدود ۲۳ هزار دانش آموز اتباع در مدارس البرز مشغول تحصیل هستند که بیشترین فراوانی در شهرستان های ساوجبلاغ و چهارباغ است، اظهار کرد: حدود ۲۵ هزار نفر از معلمان مشمول قانون رتبه بندی شدند که ۱۵ هزار نفر از آنها در مرحله اول اعتراض داشتند و از این تعداد اعتراض حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر وارد بود و رتبه آنها ارتقا یافت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز از افزایش حدود ۲۶ تا ۲۷ درصدی میانگین حقوق معلمان از طریق رتبه بندی خبر داد و مطرح کرد: اختصاص سهمیه کتاب های درسی به آموزش و پرورش استان ها بر اساس آمار ثبت نام در سامانه انجام و به همان تعداد کتاب توزیع می شود. ثبت نام از اوایل اردیبهشت آغاز شده و دانش آموزان می توانند نسبت به این امر اقدام کنند.

وی تاکید کرد: مدارس دولتی عادی از نظر قانونی حق دریافت مبالغی تحت عنوان ثبت نام، شهریه و … را ندارند اما مدارس خاصی مانند سمپاد، نمونه دولتی و… قوانین خاص خود را دارند و می توانند شهریه دریافت کنند. با توجه به اینکه آموزش و پرورش نمی تواند همه نیازهای مدارس دولتی را تامین کند، اولیا در صورت تمایل می توانند مبالغی را به عنوان کمک به مدارس پرداخت کنند.

کد خبر 6093078

دیگر خبرها

  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل