Web Analytics Made Easy - Statcounter

ه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، این روز‌ها نام استان خوزستان به خاطر خشکسالی و شرایط در مضیقه مردمان صبور و خونگرمش بیش از گذشته بر سر زبان‌ها افتاده؛ در این استان کار‌های بر زمین مانده فراوانی وجود دارد، اما در چند سال اخیر، به‌ویژه بعد از وقوع سیل ویرانگر بهار سال ۹۸، آستان قدس رضوی دوشادوش مردم خوزستان پای کار آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینک نیز به‌دستور تولیت آستان قدس رضوی، رسیدگی و حمایت از مردم این استان در دستور کار آستان قدس رضوی قرار گرفته و توانمندسازی مردمان این خطه و دستیابی به خودکفایی اقتصادی به‌ویژه در مناطق محروم خوزستان تبدیل به بخشی از برنامه راهبردی آستان قدس رضوی شده است.

بنیاد کرامت رضوی در حوزه‌های مختلف از جمله اجرای طرح‌های حمایتی تا پروژه‌های زیرساختی ورود کرده و تا امروز بخش قابل توجهی از طرح‌ها به سرانجام رسیده و بخش‌هایی همچنان در حال پیگیری است تا به نتیجه مطلوب برسد.

اشتغال‌زایی در حوزه‌های دامی و صنایع دستی

بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته بر روی مزیت‎‌های اقلیمی و نیاز شهرستان‌های خوزستان، طرح ایجاد اشتغال و پایدارسازی پرورش گاومیش در بخش شعیبیه شهرستان شوشتر ضروری قلمداد شد و مقدمات اجرای آن در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید

تداوم طرح های معیشتی آستان قدس رضوی در مناطق محروم مشهد

محمدحسین استادآقا مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی با اشاره به تعداد طرح‌های اشتغال‌زایی برنامه‌ریزی شده، گفت: راه‌اندازی ۳۲۰ واحد دامداری پرورش گاومیشِ ۶ رأسی با ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه چهار درصد به ازای هر واحد ۷۰ میلیون تومان و در مجموع به میزان ۲۲۴ میلیارد ریال با بازپرداخت پنج ساله تعریف شد.

او ضمن اعلام تعداد طرح‌های اجرا شده و تسهیلات پرداخت شده، افزود: تاکنون برای راه‌اندازی ۱۵۲ واحد، در مجموع ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است. سایر واحد‌ها پس از پرداخت تسهیلات، طی چندماه آینده ایجاد و به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی با تشریح کیفیت اجرای طرح‌های صنایع دستی در این استان ادامه داد: اشتغال‌زایی برای ۴۷ واحد در حوزه صنایع دستی با مجموع اعتبار ۱۰ میلیارد ریال برای استان خوزستان تعریف شده است.

استاد آقا بیان کرد: تاکنون پنج طرح صنایع دستی با پرداخت تسهیلات ۱۱۰ میلیون تومانی، به سرانجام رسیده و تسهیلات ایجاد و پایدارسازی سایر واحدها، بعد از تکمیل پرونده بانکی برای متقاضیان طرح واریز می‌شود.

پروژه‌هایی برای رفع کمبود‌های آبرسانی و مراکز درمانی

در جریان بازدید از این استان و رصد شرایط موجود، برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم با تولیت آستان قدس رضوی برای اجرای دو پروژه عمرانی در زمینه توسعه فضا‌های درمانی هویزه در دستور کار قرار گرفت، این شهر با وجود نیاز شدید، از داشتن اورژانس بین جاده‌ای محروم بود، همچنین، با وجود آمار بالای زایمان در زایشگاه بیمارستان علامه هویزه از شرایط مطلوبی برخوردار نبود.

او به نحوه اجرای پروژه‌های عمرانی در خوزستان هم اشاره و تصریح کرد: آغاز دو پروژه احداث اورژانس بین جاده‌ای و نیز بازسازی و به‌سازی بخش زایمان بیمارستان علامه در هویزه با بودجه‌ای به اعتبار ۱۰ میلیارد ریال در دهه کرامت امسال کلید خورد که نهایتاً در مدت ۶ ماه به افتتاح می‌رسد.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی از جزئیات طرح ویژه زیرساختی این بنیاد خبر داد و تاکید کرد: با توجه به مشکلاتی که خشکسالی و کمبود آب در خوزستان ایجاد کرده است، تخصیص اعتباری به میزان ۱۲ میلیارد ریال برای طرح به‌سازی شبکه آب شعیبیه در نظر گرفته شده است که امیدواریم زمینه‌ساز رفع بخشی از کمبود‌ها در این حوزه حیاتی باشد.

 

طرح‌های بنیاد کرامت رضوی، صرفاً به برنامه‌های با چشم‌انداز درازمدت محدود نشده و برخی از طرح‌های حمایتی ناظر به شرایط کنونی کشور، به‌ویژه شیوع ویروس کرونا تعریف شده و به اجرا در آمده‌اند تا در کوتاه‌مدت باری از گرفتاری‌های مردم خوزستان برداشته شود.

استادآقا به جزئیات توزیع اجرای طرح «سفره مهربانی ۳» پرداخت و اظهار کرد: جهت کمک به خانواده‌های نیازمند که مشکلات معیشتی جدی داشتند، با اجرای مرحله سوم طرح «سفره مهربانی»، تعداد ۳ هزار و ۷۱۳ کارت اعتباری به ارزش ۴ میلیون و ۱۱ هزار ریال برای یک دوره سه ماهه به سرپرستان خانوار‌های شناسایی شده از طریق کانون‌های خدمت رضوی در استان خوزستان تقدیم شد.

او با اعلام اینکه در مرحله چهارم طرح مهربانی، ۱۲ هزار بسته ارزاق توزیع شده، افزود: به‌منظور رسیدگی به اقشار محروم، در ماه مبارک رمضان امسال طرحی با عنوان پویش «سفره‌ای به وسعت ایران» با هدف توزیع بسته‌های ارزاق بین نیازمندان با استقبال و مشارکت شبکه خادمیاران رضوی با هماهنگی کانون‎‌های خدمت رضوی در استان‌های کشور به اجرا درآمد.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی ادامه داد: در این طرح با هدف حمایت از محرومین و نیازمندان به نام مبارک حضرت رضا (ع)، هر خادمیار به‌عنوان بانی هشت بسته ارزاق به ارزش مبلغ پنج میلیون ریال را جمع‌آوری کرد که در پایان این طرح در استان خوزستان، ۱۲ هزار بسته ارزاق با همکاری خادمیاران رضوی جمع‌‎آوری و در بین خانوار‌های نیازمند توزیع شد.

استادآقا بیان کرد: تخصیص و توزیع ۲۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان از میان خانواده‌های کم‌بضاعت خوزستان و نیز اطعام عیدانه  با طبخ و توزیع ۱۲۵ هزار پرس غذای گرم در گستره شهرستان‌های خوزستان به مناسب عید غدیرخم را در شمار دیگر طرح‌های حمایتی بنیاد کرامت رضوی است.

انتهای پیام//ف.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آستان قدس رضوی بنیاد کرامت رضوی خانواده های نیازمند سیل زدگان مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی آستان قدس رضوی استان خوزستان میلیارد ریال اشتغال زایی صنایع دستی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در اجتماع بزرگ مردمی حامیان طرح عفاف و حجاب که عصر دوشنبه در مصلای مهدیه امام خمینی(ره) شهرستان اهواز برگزار شد گفت: زن چادری در ایران به منزله پرچم است و یکی از استراژی‌های دشمن این است که می‌گویند برای براندازی باید حجاب را سست کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهارکرد: از رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه، رئیس قوه مقننه، علما و خانواده شهدا و خاصه شما مردم عزیز در حمایت از سربازان خودتان در این جنگ نرم سپاسگزارم که باعث شد امروز دشمن کلافه، سردرگم، عصبانی و ناراحت از ما باشد. ما امروز به حکم شهید بهشتی و شهدا در اینجا به دشمنان اعلام می‌کنیم «از ما، مردم مسلمان در طرح نور ناراحت باش و از این ناراحتی بمیر.»

وی ابراز امیدواری کرد: با حضور شما زنان و مردان، دختران و پسران و خانواده‌های شهدا استراتژی دشمن به هم خورده و امروز نفوذش در حال از بین رفتن است.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه امروز یک بار دیگر مردم در صحنه آمده‌اند، اظهارکرد: در فتنه‌های مختلف از جمله فتنه سال ۸۸ وقتی مردم ۹ دی را آفریدند شکست دشمن در فتنه رقم خورد و امروز در فتنه جنگ شناختی، ترکیبی و نرم شماها تا در میدان باشید دشمن شکست خورده خود را می‌بیند. ضمن تشکر از همه شما عزیزان، از مردم ایران اسلامی عاجزانه و مشفقانه درخواست می‌کنم که همچنان در صحنه بمانید و سربازان خودتان را حمایت کنید تا شما، حمایت و دعای خانواده شهدا، متدین و علما هست ما همچنان در این میدان نبرد خواهیم ماند و ان شاءالله طرح نور را ادامه خواهیم داد.

هجمه دشمن با برنامه، زیرکانه، با آهنگ و ملودی خاص مردم فریب است

رادان همچنین قبل از شروع اجتماع بزرگ مردمی شهرستان اهواز در حمایت از طرح نور، در دیدار با نماینده مقام معظم رهبری در استان خوزستان، نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، سران اقوام، عشایر، نخبگان و خانواده‌های معظم شهدای استان خوزستان اظهارکرد: خوشحال هستم که توفیق رفیق شد تا در جمع نورانی شما عزیزان خواهران و برادران، علما، اقوام و عشایر خوزستان باشم. به قدری هجمه دشمن با برنامه، زیرکانه، با آهنگ و ملودی خاص مردم فریب است که بعضی وقت‌ها در درون آتش هستید اما سوزش را احساس نمی‌کنیم اگرچه در حال سوختن هستیم.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: همواره اقوام و عشایر خوزستان در قبل و بعد از دوران دفاع مقدس دنبال حق مظلوم بودند و به ظالم تاخته اند. دشمن در فتنه سال ۸۸ آموزش شش هفته‌ای درشش مرحله داشت تا به خیال واهی انقلاب مخملی راه انداخته و سقوط کشور را منجر شود اما مردم هوشیار وارد صحنه شده و سیلی جانانه‌ای به صورت آنان نواخت. دشمن نفوذ را انجام می‌دهد پس از آن دست به تغییر و سپس استحاله می‌زند که نتیجه آن منجر به فروپاشی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه جنگ دوران دفاع مقدس جنگ سخت بود و جنگ کنونی جنگ نرم و ترکیبی است، گفت: سربازی و رزمندگی در این جنگ سهم همه است و اندازه آن دست خودتان و توشه آخرت‌تان خواهد بود. هدف اصلی، جوانان ما هستند چه باید کرد اگر قبول کنیم جنگی هست آن هم جنگ نیمه سخت و نرم؟! سربازها این جنگ چه کسانی هستند؟!

رادان افزود: ابزار زن خوزستانی، حجاب و خط قرمز، وطن و دین است حال اگر که حجاب را بگیرند خود به خود وطن و دین هم نیست می‌شود و از بین می‌رود. مسیر اختلاف‌افکنی بسیار زیاد است و بسیاری مسائل اقتصادی را در این میان دستآویز می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ناذران از راه دور و نزدیک در تأمین نیازهای حرم مطهر رضوی شریک‌اند
  • تشریح برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان/ نصف جهان رنگ و بوی رضوی به خود می‌گیرد
  • تشریح برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان/ نصف جهان رنگ و بوی ضوی به خود می‌گیرد
  • برگزاری یک هزار برنامه به مناسبت دهه کرامت در اصفهان
  • ۲۸۰ جشن مردمی دهه کرامت در خوزستان برگزار می شود
  • امتداد «زیارت» با تدارک ۳۸۰ برنامه / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت ۱۴۰۳
  • امتداد «زیارت» با تدارک 380 برنامه در دهه کرامت / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت 1403
  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی