Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:47:08 GMT

«انجمن صنفی نویسندگان کودک و نوجوان» تاسیس شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۹۰۳۴

«انجمن صنفی نویسندگان کودک و نوجوان» تاسیس شد

با برگزاری نخستین مجمع عمومی، انجمن صنفیِ سراسریِ نویسندگان کودک و نوجوان تأسیس شد و حاضران اعضای هیئت‌مدیره و بازرسان نخستین دوره‌ فعالیت این انجمن صنفی را برگزیدند.

به گزارش ایسنا، این مجمع عمومی بعدازظهر روز گذشته (سه‌شنبه ١٢ مرداد) با عضویت بیش از ٢٣٠ نویسنده از سراسر کشور برگزار شد و حاضران در این مجمع عمومی، اعضای هیئت‌مدیره و بازرسان نخستین دوره‌ فعالیت انجمن صنفی نویسندگان کودک و نوجوان را برگزیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر اعلام انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، نخستین مجمع عمومی که مجمع عمومی مؤسس انجمن صنفی است با حضور ١٣۵ نفر از اعضا به‌طور مجازی آغاز به‌ کار کرد و با رأی اکثریت شرکت‌کنندگان ضمن تصویب اساسنامه‌ انجمن صنفی، فریدون عموزاده‌خلیلی، محسن هجری، مناف یحیی‌پور، سولماز خواجه‌وند، طاهره ایبد، افسون امینی و حسین تولایی، به‌عنوان اعضای اصلی به عضویت هیئت‌مدیره نخستین دوره‌ انجمن درآمدند. 

 معصومه یزدانی، حسین نوروزی و زهره مسکنی نیز به ترتیب به‌عنوان اعضای علی‌البدل هیئت‌مدیره برگزیده شدند. همچنین اکثریت حاضران در مجمع عمومی فاطمه زمانی، شیدا رنجبر و علی بیگدلی را  به‌عنوان بازرسان اصلی و سمیه آورند و فرزانه رحمانی را به‌عنوان بازرسان علی‌البدل برای سال نخست فعالیت انجمن انتخاب کردند.

 حاضران در مجمع عمومی مؤسس انجمن صنفی سراسری نویسندگان کودک و نوجوان، پس از رسمیت یافتن مجمع با مشارکت اکثریت مطلق اعضا و با حضور نماینده‌ وزارت رفاه، کار و تعاون، در آغاز اعضای هیئت‌رئیسه‌ مجمع را برگزیدند و با رأی آنان مهدی حجوانی در سمت رئیس، حمیدرضا شاه‌آبادی نایب‌رئیس، شهلا انتظاریان و معصومه انصاریان ناظر و شیوا حریری منشی اداره‌ مجمع را بر عهده گرفتند. 

 در این جلسه شاه‌آبادی، از اعضای مؤسس انجمن، در سخنانی کوتاه از اهمیت راه‌اندازی انجمن صنفی گفت و به نقش انجمن صنفی در شناخته‌شدن شغل نویسندگی به‌عنوان حرفه، امکان بهتر برای دفاع از حقوق صنفی نویسندگان و ایجاد فرصت‌هایی برای استفاده‌ نویسندگان از امتیازها و مزایای صنفی به‌طور رسمی و از راه‌های قانونی اشاره کرد. 

 بررسی اساسنامه که متن آن از پیش در دسترس اعضا قرار گرفته بود و رأی‌گیری برای تصویب آن، مهم‌ترین گام در رسمیت یافتن تأسیس انجمن صنفی نویسندگان به‌شمار می‌رفت. پس از ارائه‌ توضیحی درباره‌ اساسنامه، طرح پیشنهاد یکی از اعضا و رأی‌گیری انجام شد و اساسنامه‌ انجمن صنفی با رأی اکثریت مطلق شرکت‌کنندگان به تصویب رسید. این مجمع عمومی مبلغ ورودی، حق‌ عضویت سالانه و تعیین روزنامه‌ کثیرالانتشار برای درج آگهی‌های انجمن را نیز به تصویب رساند و وارد بحث انتخاب اعضای هیئت‌مدیره و بازرسان شد.

 ١٧ نفر از اعضا برای عضویت در هیئت‌مدیره و هفت نفر نیز برای بازرسی آمادگی خود را ابراز داشتند و هر یک در متن یا سخنان کوتاهی به معرفی خود پرداختند یا از انگیزه‌های داوطلب‌شدن برای عضویت در هیئت‌مدیره یا فعالیت به‌عنوان بازرس انجمن گفتند. بالأخره پس از نزدیک به سه ساعت فعالیت، مجمع عمومی با انتخاب هفت نفر اعضای اصلی و سه نفر اعضای علی‌البدل هیئت‌مدیره و همچنین برگزیدن سه تن بازرسان اصلی و دو تن بازرسان علی‌البدل، به کار خود پایان داد.

طبق ماده ٢٢ اساسنامه‌ انجمن صنفی، هیئت‌مدیره باید ظرف دو هفته اولین جلسه‌ خود را تشکیل بدهد و از میان خود یک نفر را به‌عنوان رئیس و یک نفر را به‌عنوان نایب‌رئیس هیئت‌مدیره و یک نفر را هم به‌عنوان مسئول امور مالی انجمن انتخاب کند. هیئت‌مدیره همچنین باید یک نفر را از میان خود یا خارج از اعضای خود، به‌عنوان دبیر انجمن برگزیند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نویسندگان کودک و نوجوان صنفی نویسندگان هیئت مدیره مجمع عمومی اعضای هیئت انجمن صنفی علی البدل یک نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۹۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟

به گزارش قدس آنلاین، مهم‌ترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می شود.

یکی از این اسامی، مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او، استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح الله زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده اند، سبب شده تا نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود بخصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سال‌ها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی ترین گزینه های مدیریت باشگاه بود ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آن‌گونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملا امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟