Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها_ نماینده ولی فقیه در همدان گفت: اهمیت نوشتن قانون زمانی بهتر مشخص می‌شود که در عرصه مبارزه با فساد، با قوانینی روبرو هستیم که قابل تفسیر بوده و دارای راه در رو هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت الله حبیب الله شعبانی ظهر امروز در دیدار با مجمع نظام مسائل استان، با تاکید بر اهمیت ویژه قانون نویسی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آشنایی با مسایل برای قانون‌گذاری از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این مجمع می‌تواند به افزایش مهارت قانون نویسی کمک کند گفت: اهمیت نوشتن قانون زمانی بهتر مشخص می‌شود که در عرصه مبارزه با فساد، با قوانینی روبه رو هستیم که قابل تفسیر است و دارای راه در رو هستند.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه اینکه در گام دوم انقلاب نیازمند حضور نخبگان و جوانان در عرصه مدیریتی هستیم، بیان کرد: یکی از اثرات این مجمع می‌تواند فراهم کردن و تقویت حضور نخبگان در عرصه مدیریتی جامعه باشد تا از نظرات کارشناسی آنها به نحو احسن استفاده شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه معمولا مسئله و مشکل مشخص است اما کمتر راه حلی برای رفع آن ارائه می شود اظهار داشت: در زمان احصا مشکلات، درصد بسیاری از مسائل و اولویت‌ها مطرح شده یکسان است اما آنچه در این بین ضرورت دارد، ارائه راهکار برای برون رفت از شرایط و مشکلات است.

نماینده ولی فقیه در همدان افزود: این مجمع با استفاده از اعضا و فعالیت‌های خود باید در عرصه ارائه راهکارها و بیان اولویت‌ها و انتقال آن به مجلس، اقدام جدی انجام دهد.

وی با اشاره به روی کار آمدن دولت سیزدهم، عنوان کرد: یکی از اقدامات مبارکی که توسط حجت الاسلام والمسلمین رئیسی انجام شد، شناسایی مشکلات و اولویت‌های کشور، آن‌هم به صورت شهرستان به شهرستان بود که در رفع مشکلات می‌تواند مثمر ثمر باشد و لذا این مجمع نیز می‌تواند با استفاده از تخصص اعضا، به جمع آوری این مشکلات به صورت جز به جز بپردازد.

در شروع این جلسه نیز ارشاد استعدادی دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل استان همدان، با اشاره به آغاز به کار این مجمع اظهار داشت: از آنجایی که گاهی اوقات در بین مشکلات و قوانینی که مطرح می‌شود فاصله معنا داری وجود دارد، مقرر شد تا با استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی که در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند، مشکلات هر منطقه شناسایی و جمع آوری شود.

وی بیانیه گام دوم انقلاب را ماموریتی جدیدی در ادامه مسیر انقلاب دانست و گفت: یکی از اهداف مجمع مشورتی نظام مسائل کاهش بین نیازهای کشور و قانون گذاری‌ در مجلس است.

استعدادی افزود: در شرایط فعلی، مسائل بسیاری وجود دارد که ضمن شناسایی، برای آن طرح و برنامه نیز ارائه شده اما به دلایل مختلف فرصت ارائه این راهکارها فراهم نشده و یا مسائلی نیز به دلیل عدم شناسایی هنوز در کمیسیون‌های مختلف مجلس به عنوان اولویت مطرح نشده است و بیان این مشکلات یکی از وظایف این مجموعه خواهد بود.

وی با اشاره به دیدار جمعی از گروه‌های جهادی با رهبر معظم انقلاب توضیح داد: در این دیدار مقام معظم رهبری بر این مساله تاکید داشتند که نیروهای جهادی آنچه  که مشاهده می‌کنند را باید به موقع منتقل کنند و سپس مجموعه‌های برنامه ریز مشکلات موجود را جز اولویت‌ها قرار دهند.

دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل استان همدان  تصریح کرد: بنابراین تصمیم بر آن شد تا گروه مشورتی مجمع نظام مسائل کشور با برخورداری از یک جایگاه قانونی، در تمامی استان‌ها، ذیل معاونت نظارت مجلس فعالیت کند.

معاون اول قوه قضائیه: عَلم مبارزه با فساد درون و برون سازمانی را برافراشته‌ایم/ در مبارزه با فساد هیچ خط قرمزی نداریمنماینده مردم یزد در مجلس: "محسنی‌اژه‌ای" سوابق خوبی در اجرای عدالت و مبارزه با فساد داردرئیس‌کل دادگستری استان کردستان: دستگاه قضا در مبارزه با فساد خط قرمز ندارد

وی به تاکید بر اینکه در این مجمع تنها بحث منطقه‌ای نیست و اولویت‌های همه شهرستان‌ها در آن دیده خواهد شد، مطرح کرد: در انتخاب اعضا نیز علاوه بر لزوم داشتن روحیه جهادی و انقلابی، داشتن تحصیلات دانشگاهی مرتبط و تجربیات عملیاتی و اجرایی از شاخصه‌های اصلی افراد حاضر است.

انتهای پیام/741/ح

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مبارزه با فساد نظام مسائل اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۱۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود

 علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست هم اندیشی و تبادل نظر سازمان بازرسی با قضات دادگستری استان تهران که با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این سازمان برگزار شد با اشاره به اینکه مبارزه با فساد از جمله مطالبات مهم مقام معظم رهبری در تمامی ادوار قوه قضاییه بوده است، گفت: مقوله مبارزه با فساد و برخورد با مفسد به عنوان یکی از برنامه‌های تحولی قوه قضاییه همواره مورد تاکید این قوه است.

وی با تشریح نقش مهم سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد بیان کرد: بدون شک این سازمان به عنوان یک دستگاه نظارتی عام الشمول، با دارا بودن اختیارات وسیع قانونی یک دستگاه تخصصی برای مبارزه با فساد محسوب می‌شود که وظیفه سنگین و دشواری را برعهده دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: سازمان بازرسی نقش اساسی و کاملی را هم در صیانت و پیشگیری از آسیب دستگاه‌ها و نهاد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برعهده دارد و هم اینکه برای آسیب شناسی تخلفات دستگاه‌ها و مسئولان به واسطه امانتی که به آنها سپرده شده، جایگاه حایز اهمیتی دارد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد در تمامی دوره‌ها به ویژه چند سال اخیر اظهار کرد: گزارش‌های حرفه‌ای ارسالی سازمان بازرسی کل کشور به دادگستری استان تهران حاکی از آن است که امروز این سازمان مهم، به نقش نظارتی خود در راستای صیانت از نظام و عملکرد دستگاه‌ها و نهاد‌ها به طور قابل ملاحظه‌ای جامه عمل پوشانده است.

وی با یادآوری دو وظیفه مهم سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: این سازمان، حسب قانون ماموریت نظارت دارد تا هم قوانین به نحو صحیح در تمامی دستگاه‌ها اجرا شود و هم حسن جریان امور نیز نظارت داشته باشد.

القاصی با تاکید بر اینکه برای تحقق این دو وظیفه مهم قوانین متعددی به عنوان ابزار در اختیار این سازمان قرار دارد، یادآور شد: برای اثربخشی بیشتر گزارشات سازمان بازرسی کل کشور نقش دادسرا و دادگاه بسیار مهم است بر همین اساس گزارشات این سازمان باید در زمان مناسب و کوتاه منتهی به احکام متقن؛ عادلانه و بازدارنده شود چراکه نتیجه آن کارآمدی نظام و صیانت از همه دستگاه‌ها را به همراه دارد.

وی هماهنگی و همکاری بین مجموعه دادگستری استان تهران و سازمان بازرسی را یک تکلیف مهم دانست و ادامه داد: معمولا گزارشات سازمان بازرسی به تمامی شعبه‌های دادگستری ارجاع نمی‌شود و در مجتمع‌های تخصصی توسط قضات توانمند و حساس به مقوله فساد رسیدگی می‌شود و طبیعی است که اگر این تعاملات همه جانبه باشد نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران توصیه‌هایی را نیز برای نیل به اهداف مورد نظر در مقوله مبارزه با فساد و گزارش‌های سازمان بازرسی مطرح کرد و گفت: بخش عمده‌ای از گزارشات سازمان بازرسی مرتبط به مفاسد اقتصادی است که لازم است در این خصوص دو مقوله کارشناسی و حسابرسی مالی اشخاص به طور ویژه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

القاصی همچنین توصیه کرد که گزارشات ارسالی از سازمان بازرسی جامع، کامل، مستدل و متقن باشد به گونه‌ای که از حیث دارابودن مستندات و اتقان شبیه کیفرخواست برای دادگستری را داشته باشد.

وی از رئیس سازمان بازرسی کل کشور خواست که نماینده ویژه‌ای را برای پیگیری گزارشات ارسالی این سازمان به دادگستری استان تهران معرفی کند و گفت: به طور حتم مطالبه گری و پیگیری سازمان بازرسی از مجموعه قضایی، کاهش اطاله دادرسی را به همراه دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به حساسیت مجموعه قضایی استان تهران نسبت به تضییع حقوق بیت المال، برای پیگیری موضوعات و همچنین هماهنگی بیشتر با بازرسی اعلام آمادگی و اظهار کرد: در این راستا باید کارگروه مشترکی بین سازمان بازرسی و دادگستری استان تشکیل تا نتایج مطلوب تری حاصل شود.

القاصی خواستار آسیب شناسی موضوعات در روند رسیدگی به گزارشات ارسالی و همچنین موضوعات مطرح شده سازمان بازرسی از سوی کارگروه مشترک این دو مجموعه شد. 

علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز در این نشست به طرح موضوعاتی پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند