Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دادستان عمومی و انقلاب اراک گفت: طرح ارتباط الکترونیک دادگستری با ناجا به صورت پایلوت در استان مرکزی موفق اجرا شد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، ربیع‌الله قربانی ظهر امروز در مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران ارتباط الکترونیک دادگستری با ناجا با اشاره به فناوری هوشمند اظهار داشت: با توجه به اینکه استان به عنوان پایلوت بود نتیجه مقایسه استان‌ها نشان داد که ما در راس قرار داریم که دور از انتظار نبود زیرا کارهای خوب و قابل قبولی در سطح استان مرکزی از سوی مسئولان استانی برای این مسئله اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که از این فناوری به طور کامل استفاده می‌کنیم که عملکرد به100 درصد برسد و نقطه اوج است که امیدواریم در ماه‌های آینده این موضوع تحقق یابد که در این راستا تمام تلاش و ظرفیت‌های موجود را برای تحقق این مسئله مهم به کار می‌بندیم.

دادستان عمومی و انقلاب اراک ادامه داد: باتوجه به اینکه مجموعه قضات ملزم به استفاده از فناوری هوشمند هستند در دستگاه قضایی این بستر فراهم است چراکه یکی از مهمترین برنامه‌های مجموعه قضایی توسعه خدمات الکترونیک در مجموعه دستگاه قضا در کشور و استان بوده است.

دادگستری استان مرکزی اجازه توقف تولید را نمی‌دهدمجموعه هنجارشکن گردشگری "دلیجان" پلمب شد/ برخورد دادگستری استان مرکزی با هرگونه هنجارشکنی + تصویرمهمترین رویکرد دادگستری استان مرکزی اجرای بیانیه گام دوم و سند تحول دستگاه قضا است

قربانی ادامه داد: بزرگترین مشکل در زمینه صلاحیت‌ها است که یک دوره کلاس آموزشی برگزار شد اما کافی نیست و باید از مجموعه دادسرا این مطالبه‌گری انجام شود تا با برنامه‌ریزی دقیق و جامع شاهد افزایش و توسعه آموزش‌ها از سوی این مراکز باشیم زیرا هرجه آموزش‌ها افزایش یابد دانش و آگاهی بالاتر رفته و اشتباهات و مشکلات کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: از بعد حقوقی و قضایی فضای مناسب در سطح کلانتری و واحدهای انتظامی وجود دارد بنابراین کلاس‌های آموزشی باید به صورت مستمر برگزار شود و دستگاه قضایی در استان نیز آمادگی دارد تا هر کمکی برای این مسئله وجود دارد در اختیاز مجموعه انتظامی قرار دهد.

دادستان عمومی و انقلاب اراک بیان کرد: یکی از مهم‌ترین بخش‌های این کار این است که سرعت کار را در رسیدگی و دستورات قضایی کند می‌کند که امیدواریم در این زمینه تعاملات بهتر برای تحقق عدالت داشته باشیم.

انتهای پیام/713/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای سند تحول قضایی در مازندران

به گزارش قدس آنلاین، عباس پوریانی عصر سه شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی دادگستری استان بر اهمیت وضرورت اجرایی شدن سند تحول قضائی در دادگستری استان تاکید کرد وگفت: در راستای نیل به اهداف سند تحول قضائی فرایند به رسیدگی پرونده‌ها باید به گونه‌ای باشد که در کمترین زمان و با دقت فراوان انجام شود.

پوریانی تصریح کرد: سند تحول قضائی وبرنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ باید به صورت مشخص برای هریک از مجریان تعیین ومراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم.

وی خاطرنشان کرد: مقدمات اجرای موضوعات و بندهای مختلف سند تحول قضائی دراستان باید دراسرع وقت فراهم وتبیین شود و مهم‌ترین واثربخش ترین راهکارهای سند تحول به صورت منظم در دستور کار هریک از مجریان ومعاونان قرار گیرد.

پوریانی به اهمیت ایجاد انگیزه درهمکاران قضائی واداری اشاره کرد وگفت: بی شک اجرای درست سند تحول نیازمند انگیزه وهمت همکاران دادگستری استان است براین اساس، توجه به همکاران و ایجاد انگیزه در آنان برای اجرای مسئولیت‌های محول شده در سند تحول ضروری است.

وی همچنین اهمیت همکاری وتعامل بخش‌های مختلف بدنه دستگاه قضائی در اجرایی شدن سند تحول را مورد تاکید قرار داد واظهار کرد: انجام هریک از تکالیف محول شده در سند تحول به عهده‌ی همه ما است و باید پاسخگوی تک تک بندهای مقرر در سند تحول باشیم.

رئیس کل دادگستری استان مازندران افزود: درحوزه های مختلف به ویژه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم باید ازدستگاه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، سیاسی، اقتصادی واجرایی مطالبه گری وازهمه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد تا دستگاه‌های مختلف به وظیفه خود به درستی عمل کنند ودرپی آن زمینه‌های بروز ناهنجاری‌های مختلف در جامعه وتشکیل پرونده‌های مختلف شکل نگیرد.

پوریانی همچنین براهمیت اجرای احکام قضائی، تقویت جایگاه دادسرا، به کارگیری قضات شجاع، انقلابی ونترس دردادسراها، مدیریت درست پرونده‌های قضائی، اتخاذ راهکارهای مناسب درجهت کاهش اطاله دادرسی، رفع مشکلات مردم و همکاران قضائی تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • رئیس دادگستری مازندران به متعرضین منابع طبیعی هشدار داد
  • تداوم طرح نور با جدیت
  • طرح نور با جدیت ادامه می‌یابد
  • اجرای سند تحول قضایی در مازندران
  • انتقال موفقیت‌آمیز نمک‌گیر برقی ۶۰ تنی در نفت و گاز مارون
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی
  • بازشدن گره های کور چنددهه ای استان گلستان با اهتمام دستگاه قضایی 
  • راه اندازی شعبه ویژه قضایی رسانه‌ها درگیلان