Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، نوشین امیر عضدی روز چهارشنبه به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر به رسانه‌ها اعلام کرد: در صورتی که علائم کووید ۱۹ مادر شدید باشد مادر می‌تواند شیر خود را دوشیده و به وسیله فردی سالم با فنجان نوزاد را تغذیه کند.

 مشاور ارشد و مدرس تغذیه شیر مادر با اشاره به شعار امسال هفته جهانی شیر مادر "حمایت از تغذیه با شیر مادر، مسئولیت مشترک" ادامه داد: اعلام این شعار بیانگر اهمیت مشارکت تمام قشرهای جامعه در حمایت از تغذیه با شیر مادر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حمایت خانواده‌ها بویژه همسران، کارفرمایان، کادر بهداشت و درمان، سیاست‌گذاران از تغذیه با شیر مادر لازم و ضروری است.

امیر عضدی افزود: تغذیه با شیر مادر یک روش طبیعی و مطلوب برای تغذیه نوزادان بوده و تأمین‌کننده نیازهای تغذیه‌ای و ایمونولوژیکی آنان و ارتقادهنده پیوند عاطفی بین مادر و شیرخوار است.

وی اضافه کرد: شروع تغذیه با شیر مادر در ساعت اول تولد اولین و حیاتی‌ترین گام برای کاهش مرگ‌ومیر شیرخواران است و این اقدام سالانه یک‌میلیون نوزاد در دنیا را از مرگ نجات می‌دهد.

امیر عضدی افزود: شیر مادر مایعی زنده و پویا است که متناسب با شرایط و سن نوزاد ترکیبات آن می‌تواند تغییر کند و ضمن افزایش ایمنی نوزادان موجب افزایش ضریب هوشی و تکامل مغز و قدرت بینایی نوزادان می‌شود.

مشاور ارشد و مدرس کشوری تغذیه شیر مادر گفت: تغذیه با شیر مادر باعث کاهش ابتلای نوزادان به بیماری‌های تنفسی، گوارشی اسم آلرژی می‌شود و نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌شوند در بزرگ‌سالی کمتر به بیماری‌های مزمن مانند فشارخون، بیماری قلبی، چاقی و دیابت دچار می‌شوند.

وی تصریح کرد: شیردهی برای مادران نیز فواید بسیاری دارد و موجب می‌شود زودتر به حالت قبل از بارداری برگردند و کمتر دچار سرطان‌های پستان، دهانه رحم و تخمدان وشکستگی استخوان ران در کهنسالی بشوند.

کارشناس مسئول مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: مادران ۴۲ روز پس از ختم بارداری می‌توانند واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ را انجام دهند.

وی تاکید کرد: تصمیم برای فرزند آوری باید بر اساس تصمیم زوجین و برنامه‌ریزی آنها باشد و ترس از ابتلا به کووید ۱۹ نباید عاملی برای به تعویق انداختن این امر شود این در حالی است که رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا ضروری است.

سازمان جهانی بهداشت دهم تا شانزدهم مرداد ماه هر سال را به عنوان هفته جهانی شیر مادر نام‌گذاری کرده است.

برچسب‌ها بوشهر ویروس کرونا انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر کووید-19 دانشگاه های علوم پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر ویروس کرونا بوشهر ویروس کرونا کووید 19 دانشگاه های علوم پزشکی تغذیه با شیر مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۴۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • پتروشیمی‌ها حق مردم استان بوشهر را بدهند/ لزوم رعایت عدالت
  • شاد، اما خسته!
  • شاد اما خسته
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟
  • پیام تسلیت فرمانده سپاه الغدیر در پی درگذشت مادر شهیدان نیرنگ
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران