Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار کردستان گفت: برای اجرای پروژه آبرسانی به شهرهای بیجار و حسن‌آباد یاسوکند ۱۴۲ کیلومتر لوله‌گذاری انجام و یکهزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیجار ، بهمن مرادنیا عصر امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی به شهرهای بیجار و حسن‌آباد یاسوکند از سد سیازاخ با بیان اینکه در راستای تأمین آب شرب و کشاورزی در شهرستان‌های استان اقدامات خوبی انجام شده و در قانون بودجه ردیف ایجاد شده است، اظهار داشت: از امروز آب شرب 130 روستای بیجار و حسن‌آباد یاسوکند از این سد تأمین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اذعان به اینکه تنها 10درصد اراضی کردستان آبی است، گفت: با دریافت تخصیص آب برای 96هزار هکتار میزان اراضی آبی استان به 24درصد می‌رسد که تاکنون 16هزار و 800هکتار از این میزان اجرایی و حدود شش هزار هکتار آن در دو هفته گذشته به بهره‌برداری رسید.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه برای اجرای این پروژه 142 کیلومتر لوله‌گذاری انجام و یکهزار و 700 میلیارد تومان اعتبار نیاز است، تصریح کرد: امیدواریم طبق توافقات انجام شده با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) این طرح در کمترین زمان به اتمام برسد.

10 پروژه آبرسانی توسط قرارگاه پیشرفت سپاه انصارالمهدی (عج) اجرا می‌شودآبرسانی سیار به 500 روستای استان فارس؛ انتقال آب از خلیج فارس می‌تواند مشکل تأمین آب را برطرف کند

وی با بیان اینکه متأسفانه علی‌رغم وجود منابع سرشار آب، شهرهای سنندج، قروه و دهگلان، بیجار وحسن‌آباد یاسوکند با کمبود آب شرب پایدار روبه‌رو هستند، اعلام کرد: آب سد آزاد به سد قوچم دهگلان رسیده و تا پایان سال‌جاری از سد آزاد به تصفیه‌خانه سنندج نیز آبرسانی صورت خواهد گرفت.

مرادنیا، توسعه استان کردستان را در گرو توسعه بخش کشاورزی دانست و افزود: امیدوارم مسئولان کشوری بیشتر به این حوزه توجه کنند.

استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه پتروشیمی بعثت در این شهرستان نیز اشاره و اظهار کرد: این پروژه نیازمند 750میلیون یورو اعتبار است که امیدواریم با بهبود اقتصاد کشور عملیات اجرایی این طرح نیز آغاز شود.

بازدید از شرکت فولاد بیجار گروس، واحد گندله سازی حسن‌آباد یاسوکند، روند احداث کارخانه یک میلیون تنی گندله کردستان و روستاهای سیل‌زده بخش حسن‌آباد یاسوکند از دیگر برنامه‌های امروز استاندار در سفر یک‌روزه خود به شهرستان بیجار بود.

انتهای پیام/491/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حسن آباد یاسوکند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۷۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!

قلعه باستانی «فلک‌الافلاک» یکی از شاخص‌ترین آثار تاریخی ایران و جهان است، بنای عظیم آجری مربوط به دوره ساسانی که همچنان استوار بر روی تپه‌ای باستانی در مرکز شهر خرم‌آباد میزبان دوستداران میراث‌فرهنگی این مرزوبوم است.

مسکوت ماندن طرح استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک»

زیبایی و معماری شگفت‌انگیز قلعه «فلک‌الافلاک» موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان به‌عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.

این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری به‌عنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آل‌بویه درآمد و از قرن ششم هجری پس از ساخته‌شدن شهر جدید خرم‌آباد این قلعه نیز بنام خرم‌آباد معروف شد و احتمالاً نام فلک‌الافلاک در دوره قاجار به آن اطلاق شده است.

این بنای کم‌نظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در این میان، طرح استحکام‌بخشی و لرزه‌خیزی قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک» سال‌هاست که به دلایل مختلفی ۱۴ سال است که مسکوت مانده و امروز شاهد برخی مشکلات در این بنای تاریخی هستیم، مشکلاتی که در مقطعی با هشدار مسئولان ملی و استانی نیز مواجه شد.

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان، اظهار داشت: درگیر تأمین اعتبار استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» هستیم.

وی عنوان کرد: سازمان مدیریت قول مساعد داده که این اعتبار را تأمین کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان تأکید کرد: اجرای طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» نیازمند حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

حسن‌پور با تأکید بر اینکه طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» ۱۴ سال است که رها شده و متوقف مانده است، گفت: حتماً می‌بایست قبل از حضور ارزیاب یونسکو برای بررسی ثبت جهانی قلعه «فلک‌الافلاک» این طرح اجرایی شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در مشکلات فنی در قلعه خوشبختانه نداریم، چیزی به نام رانش دیگر در قلعه نداریم، استحکام‌بخشی به‌منظور جلوگیری از رانش است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است