Web Analytics Made Easy - Statcounter

گاهی با یک تغییر کوچک در الگوی زندگی بیمار از هزینه‌های گزافی که ممکن است برای درمان به او تحمیل شود جلوگیری شده، زمان استراحت، بی‌حرکتی و دوری از شغل، ورزش و تفریح کوتاه‌تر شده و درمان وی سریع‌تر اتفاق می‌افتد. با یک معاینه و شرح‌حال دقیق، فیزیوتراپیست می‌تواند عادات وضعیتی، حرکتی، ورزشی و تغذیه‌ای فرد را بشناسد و به‌علت اصلی آسیب و اختلال عضلانی، مفصلی و حرکتی فرد در زندگی روزمره پی‌ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافتن این نکته کلیدی و تغییر آن می‌تواند رمز موفقیت در یک درمان سریع، کم‌هزینه و بی‌عارضه باشد.

نمونه‌های ساده این رویکرد در بیماران اسکلتی - عضلانی، تغییر تشک و بالش برای خواب شب و کاناپه اتاق نشیمن برای استراحت و تماشای تلویزیون است.

گاهی بیمار با تغییر محل و نحوه نشستن هنگام تماشای تلویزیون مشکلش حل می‌شود یا ورزشکاری که در یک هفته کیلومترها می‌دود و از درد زانو هنگام دویدن شکایت دارد با تغییر مقطعی تمرینات ورزشی‌اش از دویدن به دوچرخه‌ سواری یا پیاده‌ روی در سربالایی به‌طورکلی مشکلش حل می‌شود و وقتی بعد از دو یا سه هفته مجددا دویدن را آغاز می‌کند، متوجه می‌شود دیگر در زانوی خود دردی ندارد.

در بیمارانی که دردهای مفاصل و عضلاتشان با عوامل روحی و روانی آمیخته است، تغییر سبک‌زندگی و گنجاندن فعالیت‌هایی مانند دوش آب سرد و پیاده‌ روی در پارک هنگام صبح زود و انجام تمرینات سبک‌ درمانی سه‌بار در روز همزمان با یک موسیقی ورزشی، درمانی مؤثر، کم‌هزینه و متحول‌کننده است اما به‌طورکلی استفاده از آموزش‌های تغییر الگوی زندگی در فیزیوتراپی به‌عنوان یک رویکرد درمانی، حول سه‌محور اصلی است؛ اول گذراندن عمر در یک الگوی زندگی پویا، فعال و پرحرکت، دوم کنترل وزن و تغذیه مناسب و سوم دوری از سیگار و الکل.

دكتر پرهام پارسانژاد - فیزیوتراپیست / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فیزیوتراپیست اسید هیالورونیک پیاده روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۷۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور

ایسنا/اردبیل رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) به اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور تاکید کرد و گفت: امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند.

میرسید احمد محیط طباطبایی ۵ اردیبهشت در اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند، عنوان کرد: هر توسعه پایداری از بستر موزه عبور می‌کند و موزه شاخص پیشرفت و توسعه‌یافتگی یک جامعه را بیان می‌کند.

وی با اشاره به اینکه موزه‌ در آخرین تعریف به عنوان یک نهاد غیرانتفاعی برشمرده شد، ادامه داد: موزه‌ یک نهاد آموزشی و پژوهشی است و بخشی از میراث فرهنگی، طبیعی، تاریخی و هنری بشر را حفاظت، شناسایی و معرفی کرده و اوقات فراغت و خیلی چیزهای دیگر را رقم می‌زند.

محیط طباطبایی افزود: موزه‌ها باید پاسخگوی معضلات و مشکلات امروز جامعه باشند؛ چراکه موزه‌ها به عنوان نهادی که گذشته بشر، زمینه‌ها و زیرساخت‌های آن را به آینده مرتبط می‌کند، مهمتر شده و جایگاه بسیار خاصی را پیدا کرده‌ است.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) با اشاره به اینکه امسال آموزش و پژوهش در محور فعالیت‌های موزه‌ها قرار گذاشته شده است، تصریح کرد: در طی این ۳۰ سال مشکلات جامعه بشری از جمله صلح، محیط زیست، تغییرات اقلیمی، پایداری و مواردی از این قبیل محور فعالیت‌های موزه‌ها می‌باشد.

وی با تأکید بر اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور، گفت: دانشگاه‌ها مثل هر نهاد دیگری به موزه احتیاج دارند، موزه نه به عنوان یک ویترین، دکور و افتخار برای دانشگاه، بلکه به عنوان بخش ارتباطی بین دانشگاه و جامعه مخاطب می‌باشد و از این جهت دانشگاه‌ها باید جایگاه موزه‌های خود را به صورت رسمی در حوزه معاونت پژوهشی بشناسند.

محیط طباطبایی با بیان اینکه مخاطب اصلی موزه‌ها کودکان و نوجوانان هستند، افزود: موزه‌ها برای آن هستند که بتوانیم تمام مسائل پیچیده و مهم، معضلات و هویت که منشأ فرهنگی هر جامعه است را به نسل آینده منتقل کنیم.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) ادامه داد: امیدوارم جامعه ما با نگاه موزه‌ای و از طریق تجربه ۱۰ هزار ساله مردمی که در این سرزمین زیستند، برای رفع مشکلات و معضلاتی که امروز در سطوح مختلف با آن روبرو هستند، تلاش کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اگر صافی کف پا نوعی بمب ساعتی نباشد چه؟
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • بهره‌مندی بیش از ۶۰۰ نفر در مانور تیم‌های درمان اضطراری هلال احمر
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • ورزش باستانی بین آحاد جامعه ترویج شود
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • پلمب ۵ مطب غیرمجاز دندانپزشکی و زیبایی زیرزمینی در تبریز