Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، احساس نیاز برای ایجاد اوژانس دریایی از سال ۹۶ در استان مازندران و شهرستان محمودآباد مطرح شده است.

در این مدت هر از گاهی مسائل مربوط به آن در حد فضاسازی رسانه‌ای مطرح می‌شده اما زمینه ایجاد آن فراهم نشده است.

در روزهای اخیر ولی‌الله فرزانه نماینده مردم نور و محمودآباد در نشستی با مسؤولان اورژانس مازندران این موضوع را پیگیری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزانه که ظاهرا نسبت به این موضوع ذوق شده پیش از راه‌اندازی این نیاز ضروری در این منطقه از استان مازندران، خبر راه‌اندازی را در صفحه مجازی منتسب به خودش منتشر کرده است.

در توضیحات مطرح شده توسط این نماینده مجلس آمده است در این دیدار مقرر شده که محل استقرار ساختمان ایستگاه توسط شهرستان تامین شود و مدیریت مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان نسبت به تجهیزات و امکانات اقدام کند.

در همین ارتباط یحیی صالح طبری رئیس اورژانس مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در پاسخ به این سؤال که آیا اورژانس دریایی در محمودآباد راه‌اندازی شده است، گفت: نه ـ  قرار است که راه‌اندازی شود.

وی با اعلام اینکه مجوزهای لازم برای راه‌اندازی اورژانس دریافت شده است، افزود: در این زمینه باید زیرساخت‌های لازم توسط شهرستان تامین شود.

رئیس اورژانس مازندران درباره جلسه برگزار شده با نماینده مجلس محمودآباد و نور، گفت: بحث راه‌اندازی در حال حاضر مطرح نیست اما برای راه‌اندازی نیاز به تامین زیرساخت‌ها است که باید تامین شود.

به گزارش فارس، مازندران ۴۸۷ کیلومتر ساحل دارد که بنا بر اظهارات مسؤولان استانی در ۳۸۷ کیلومتر طرح سالم‌سازی اجرایی شده است.

ضرورت استقرار اوژانس دریایی از این جهت حائز اهمیت است که سالانه میزان مراجعات به سواحل استان به ویژه غرب استان مازندران بسیار زیاد است.

افزایش تعداد غرقی‌های سواحل استان مازندران نیز سند گویایی برای ضرورت ایجاد اورژانس دریایی است که تنها در تیرماه سال جاری مدیرکل پزشکی قانونی مازندران تعداد فوتی‌ها سواحل مازندران را ۳۱ نفر اعلام کرده بود.

آمارهای پزشکی قانونی و حجم بالای مراجعات به سواحل استان مازندران نشان از ضرورت جدی برای استقرار اورژانس دریایی نه تنها در سواحل محمودآباد بلکه در دیگر نقاط ساحلی دارد.

انتظار است که ولی‌الله فرزانه نماینده نور و محمودآباد همانطور که در انتشار خبر استقرار اورژانس دریایی تعجیل داشت و مسائل مطرح شده در جلسه پیگیری برای استقرار اورژانس را تعبیر به استقرار اورژانس کرده در پیگیری‌های بعدی هم سماجت به خرج داده و در دوران حضورش به عنوان نماینده مردم نور و محمودآباد از این ظرفیت رونمایی کند.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: اورژانس دریایی مازندران ساحل محمودآباد استقرار اورژانس استان مازندران اورژانس دریایی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران از صدور ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در این استان مازندران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران ا اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران یکی از تدابیر مهم دولت سیزدهم در شناسایی و تقویت توانمندی‌های استان‌ها با توجه به زنجیره ارزش در استان‌های مختلف عنوان و اظهار کرد: در این تدبیر، استان مازندران به عنوان قطب کشاورزی و گردشگری تعریف شده و ماهیت استان هم در همین قالب برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: تلاش اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اقتصاد دریا محور است که اقداماتی در این راستا انجام شد.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ عنوان موافقت اصولی برای فعالیت گردشگری در بستر دریا صادر شده است، گفت: همچنین ۲۰۰ موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در مازندران صادر شده است که با موافقت‌ها و مجوزهای صادر شده مازندران بسترسازیهای لازم را برای فعالیت براساس اقتصاد دریاپایه است.

ایزدی ادامه داد: در راستای توسعه زنجیره ارزش مورد توجه این استان، برنامه‌ریزی برای صادرات صنایع دستی به منظور حمایت از هنرمندان تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های اصلی و بومی مازندران احیا شده و بسته‌بندی صنایع‌دستی و برندسازی این محصولات نیز مورد توجه قرار گرفته است، در خصوص احیای بناهای تاریخی و میراثی مازندران عنوان کرد: در این زمینه به منظور جذب گردشگر برنامه‌هایی در نظر گرفته شد که سال گذشته ۸۰ هزار گردشگر خارجی وارد مازندران شدند؛ پیش‌بینی می‌شود با توسعه گردشگری دریایی در مازندران، این میزان در سال‌های آتی افزایش یابد.

کد خبر 749476

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه
  • کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • خط مسافری دریایی خرمشهر - بصره به زودی راه‌اندازی می‌شود
  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد