Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، فرهاد اسماعیلی مدیرکل آموزش و پرورش فارس در آئین قدردانی از برگزیدگان پویش «صرفه جویی در انرژی، نجات زندگی» گفت: استفاده مناسب و مطلوب از انرژی باید به عنوان یک تکلیف اجتماعی از طریق مدارس وارد بدنه جامعه شود.

او با بیان این که به عنوان عضوی از جامعه انسانی باید سهم خود را بشناسیم و به رسالت و تکلیف اجتماعی خود عمل کنیم، افزود: نمیتوانیم بگوییم کاری به مباحث مختلف زیست انسانی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: در بحث انرژی و حامل‌های انرژی باید بحث محیط زیستی و گاز‌های گلخانه‌ای آن را جدی بگیریم و الگوی مصرف خود را تغییر دهیم.

اسماعیلی با اشاره به اینکه جامعه رشد یافته جامعه‌ای است که به مباحث زیست محیطی اهمیت ویژه‌ای میدهد، گفت: در جنگ با محیط زیست پیروزی وجود ندارد و هر کس در این عرصه قرار گیرد قطعاً بازنده است.

او عدم استفاده مناسب و مصرف بی رویه از انرژی را موجب برهم خوردن محیط زیست و اکوسیستم اقلیمی عنوان کرد و گفت: باید به سمت تغییر و تحول در مصرف انرژی حرکت کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به انگیزه، استعداد و ذهن‌های هوشمند دانش آموزان، گفت: باید از ایده‌های آنان در بحث تولید انرژی‌های پاک و روش‌های کاهش مصرف استفاده کنیم.

اسماعیلی خواستار تداوم این پویش و شکل گیری پویش مصرف صحیح آب شد و افزود: این کار مشترک افتخاری برای استان بود و موجب شد تا یک ظرفیت ملی در این بخش ایجاد شود.

او گفت: استفاده مناسب و مطلوب از انرژی باید به عنوان یک تکلیف اجتماعی وارد بدنه جامعه شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شیراز نیز با اشاره به برگزاری پویش بزرگ صرف جویی انرژی با همکاری آموزش و پرورش فارس، گفت: این پویش که از ۲۵ اردیبهشت ماه تا پایان تیرماه سال جاری برگزار شد مورد استقبال بسیار خوب دانش آموزان و خانواده‌هایشان قرار گرفت.

جلال زراعت‌پیشه با اشاره به لزوم فرهنگسازی و آموزش در بحث استفاده منطقی و صرفه جویی در مصرف انرژی، افزود: در این پویش که در بستر سامانه شاد برگزار شد ظرف مدت ۵ روز بیش از ۵۰۰ هزار بازدید کننده داشت.

او گفت: در این پویش که در دو بخش دانش آموزان و مادران برگزار شد، آثار و محتوا‌های متعدد فرهنگی تولید شده در قالب مقاله، شعر، نقاشی، انیمیشن، عکس، فیلم، خاطره، داستان، کاریکاتور و ... مورد داوری کارشناسان خبره قرار گرفت و در پایان ۴۰ اثر به عنوان آثار برتر انتخاب شد.

زراعت‌پیشه تصریح کرد: جوایز این پویش نیز به دو صورت ویژه و عادی تعریف شد تا کسانی که در کنار برتر شدن اثر، در مصرف برق نیز نسبت به زمان مشابه در سال گذشته کاهش داشته‌اند از جوایز ویژه تری برخوردار شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شیراز خاطرنشان کرد: در مرحله نخست آغاز به کار این پویش نیز مسابقه پیامکی برگزار شد و در مدت ۲ ساعت، بیش از ۴ هزار پیام ارسال گردید که از برگزیدگان این مسابقه نیز تجلیل و قدردانی شد.

زراعت‌پیشه در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به اهمیت انرژی برای جامعه انسانی، از محدودیت منابع و پایان پذیری آن‌ها سخن گفت و تصریح کرد: برای تولید برق به عنوان یک انرژی پاک از سوخت‌های فسیلی استفاده می‌شود که بعضا پیامد‌های منفی زیست محیطی را به دنبال دارد.

او با تأکید بر لزوم استفاده بهینه و منطقی از انرژی و به کارگیری الگو‌های مناسب مصرف، گفت: هرچه قدر در زمینه کاهش مصرف انرژی حرکت کنیم به حفظ محیط زیست و افزایش مدت زمان استفاده از منابع کمک کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شیراز با بیان این که امروز سرانه مصرف انرژی در کشور ما نسبت به دیگر کشور‌ها بسیار بالاتر است، گفت: سالانه ۹۰ میلیارد دلار یارانه انرژی در کشور پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش فارس ایده های دانش آموزان تولید انرژی های پاک آموزش و پرورش فارس دانش آموزان مصرف انرژی محیط زیست برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه

علی‌اصغر صادقی مجرد، نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تولید و به تیراژرساندن محصولات دانش‌بنیانی به عنوان یکی از موضوعات مهم در مورد دانش‌بنیان‌ها، اظهار کرد: درصنعت نفت، تیراژ دغدغه مهم نیست به این دلیل که شرایط چاه‌های نفت با یکدیگر متفاوت است و به طور مثال برداشت در میدان مسجد سلیمان و مارون با هم تفاوت‌های عمده دارند.

تولید قطعات دانش‌بنیانی در بخش نفت ایده‌محوراست نه خدمت‌محور

وی ادامه داد: همچنین تولید قطعات در این بخش‌ها بیشتر ایده‌محور است نه خدمت محور. البته ممکن است به طور مثال یک شیر پالایشگاهی تولید شود که میزان معینی از دما و فشار را تحمل کند که البته تیراژی هم نه برای آن تعریف می‌شود و نه نیازی به تیراژ در آن وجود دارد و در این جا تنها یافتن آلیاژ مناسب اهمیت دارد.

متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است

وی افزود: در آن بخش‌هایی که بحث نرم‌افزاری و هوشمندسازی است یا نسخه بر اساس چاه و مخزن نفتی تعیین می‌شود، دانش‌بنیان‌ها می‌توانند براساس مسئله مشخص در میدان مشخص برای شرایط عملیاتی مشخص در پالایشگاه مشخص و در میدان مشخص، محصول یا ایده دهند و مانند سایر بخش‌های صنعتی نیست که به طور مثال کارخانه تولید ژل پلیمر، بحث تیراژ مورد نیاز باشد؛ بنابراین متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است.

مهمترین کار حمایتی از دانش‌بنیان‌ها رعایت قانون است

صادقی مجرد در مورد حمایت یا عدم حمایت از دانش‌بنیان‌ها نیز، خاطرنشان کرد: مهمترین حمایت رعایت قانون است. قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها قانونی جامع و کامل است که مشخص کرده است چه بستر‌ها و ساختاری برای رشد وجود دارد. اگر دولت در حمایت از دانش‌بنیان‌ها موفق بود که نتایج آن تاکنون به دست آمده بود، اما واقعیت این است که دولت قادر به حل مشکلات آنها نیست و البته به عقیده من وظیفه‌ای هم در این زمینه ندارد.

وی افزود: اگر شرکتی دانش‌بنیان باشد و به سازمان و پالایشگاه یا صنعتی وارد شد و توانست ایده‌ای ارایه دهد که نیاز به حمایت دارد نباید وارد مناقصه شود و خارج از مناقصه این خدمت را ارایه دهد.

صادقی‌مجرد ادامه داد: همچنین اگر قرار باشد که تولید باراولی توسط دانش بنیانی در قطعه یا محصولی برای اولین بار در ایران ارایه شود، باید تسهیلاتی در اختیار او قرار داده شده و تعیین شود که خرید تضمینی آن محصول انجام شود و در صورت عدم موفقیت نیز هزینه‌های انجام‌شده به او داده شود.

نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: تسهیل اجرای قانون و تسهیل استاندارد‌ها از جمله حمایت‌های مهم از شرکت‌های دانش‌بنیان است. باید اجازه داد تا دانش‌بنیان‌ها، طرح خود را برای تولید ایده‌های خود ارایه دهند و با این شیوه بتوانند در به ثمررساندن تولیدات باراولی اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است