Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- روزهای سیاه کرونایی در کرمان ادامه دارد و کرونا در قله پیک پنجم خود در سایه بی‌توجهی و ساده انگاری‌های بی‌رحمانه قربانی می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، بیمارستان‌های استان کرمان در شرایطی به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند که با تمام ظرفیت در حال کار هستند و تمام ظرفیت و مکان‌های موجود را پای کار آورده و ظرفیت‌سازی کردند تا بتوانند پاسخگوی تعداد بیشتر بیماران باشند؛ در برخی از بیمارستان‌ها حتی سالن اجتماعات را تخلیه کرده و داخل آن تخت قرار داده‌اند و در این شرایط کارشناسان براین باورند که اگر این روند ادامه یابد نیمه دوم مرداد ماه شرایط بسیار بحرانی‌تر از گذشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قریب 18 ماه مبارزه نفس‌گیر کادر درمان با ویروس کرونا به پیک موج پنجم رسیده و در این روزها سخت و سیاه کرونایی این دلتا ویروس است که در سایه بی‌توجهی و ساده انگاری‌های مردم و مسئولان بی‌رحمانه قربانی می‌گیرد.

بر اساس آخرین نقشه رنگ‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت 19 شهرستان استان کرمان در وضعیت قرمز و فوق‌قرمز کرونایی قرار دارند که از این تعداد 12 شهرستان در وضعیت قرمز و 7 شهرستان در وضعیت فوق قرمز هستند، سه شهر در وضعیت نارنجی و تنها یک شهر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد.

ممنوعیت صدور هرگونه مجوز تردد به استان خراسان رضوی

در این شرایط محمد صادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با اشاره به نامه معاون امنیتی و انتظامی و رئیس کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، اظهار داشت: به دلیل شیوع گسترده گونه دلتای بیماری کرونا در اکثر شهرهای استان خراسان رضوی و روند رو به افزایش آن، ضمن تشدید نظارت بر محدودیت‌های پیش‌بینی شده در طرح جامع مدیریت هوشمند، به مدت دو هفته از تاریخ 13 مرداد ماه جاری، صدور هرگونه مجوز تردد (به غیر از موارد درمانی و اضطراری) برای ورود به استان خراسان رضوی و یا خروج از استان ممنوع است.

وی افزود: این تصمیم برای جلوگیری از تشدید بیماری به واسطه ورود زائران و مسافران از نقاط مختلف کشور به استان خراسان رضوی اتخاذ شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان گفت: ضمن تشدید نظارت بر محدودیت‌های پیش‌بینی شده در طرح جامع مدیریت هوشمند، سفر اتباع خارجی نیز به مدت دو هفته به مشهد ممنوع است.

وی ادامه داد: با توجه به مصوبات هفتاد و ششمین جلسه‌ ستاد ملی کرونا در تاریخ 19 تیرماه، به عنوان تشدید اعمال محدودیت‌ها در شهرهای قرمز، نسبت به تشدید بازرسی و نظارت دقیق بر هفت گروه شغلی اعلام شده اقدامات لازم معمول می‌شود.

بصیری اضافه کرد: تمهیدات و تدابیر لازم جهت تشدید رعایت دستورالعمل‌ها، پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت سقف تعیین شده در سیستم حمل و نقل عمومی نیز باید اتخاذ شود.

وی از کاهش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در استان کرمان به زیر 40 درصد خبر داد و افزود: میانگین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در استان پایین آمده و از 70 درصد به 40 درصد رسیده که شاید دلیل آن خستگی مردم باشد.

ثبت نام واکسن کرونا برای افراد بالای 43 سال در کرمان

حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز از ثبت نام واکسن کرونا برای افراد بالای 43 سال در استان کرمان خبر داد و اظهار داشت: متولدین 1357 و قبل از آن در استان کرمان می‌توانند با مراجعه به سامانه  salamat.gov.ir نسبت به ثبت‌نام واکسن اقدام کنند.

به گزارش تسنیم، به موجب نامه 13 مرداد ماه نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و بنا به پیگیری‌ها و مذاکرات علی زینی‌وند استاندار کرمان، رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و سایر روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مبنی بر کمک‌های اعتباری جهت بهبود استاندارد تجهیزات بیمارستان‌های استان، مبلغ 450 هزار میلیون ریال به پنج دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان ابلاغ شد.

بر این اساس از محل ردیف اعتبارات موضوع ماده (37) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقرارات مالی دولت، مبلغ 200 هزار میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 40 هزار میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 70 هزار میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی بم و 100 هزار میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ابلاغ شده است.

همچنین از محل اعتبارات موضوع بند (و) تبصره 5 مبلغ 40 هزار میلیون ریال برای بهبود استاندارد تجهیزات بیمارستان‌ها به دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی سیرجان ابلاغ شد.

کرونا در قله پیک پنجم در کرمان بی‌رحمانه قربانی می‌گیرد/ اینجا خبری از اعمال محدودیت‌ها نیستادامه روند صعودی کرونا در بزرگ‌ترین استان کشور / 26 فوتی و شناسایی 275 بیمار جدید در کرمان

بستری بیش از 200 بیمار جدید کرونایی در بیمارستان‌های کرمان

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا بیان کرد: تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان هزار و 93 مورد است.

وی با بیان اینکه از این تعداد 601 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: 88 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 228 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 75 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 101 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 212 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 29 هزار 905 مورد رسیده است.

وی به فوت 17 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 3 هزار و 655 نفر رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان 454 هزار و 580 مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را 92 هزار و 423 مورد است.

نماز جمعه این هفته در 21نقطه استان کرمان برگزار نمی‌شود

به گزارش تسنیم و براساس اطلاعیه دفتر نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان؛ بنا بر آخرین وضعیت اعلام شده و در ادامه همکاری و هماهنگی با ستاد ملی و استانی مقابله با ویروس منحوس کرونا و هماهنگی با شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با محوریت نماینده ولی فقیه در استان نماز جمعه تاریخ مذکور در 21 شهر از مجموع 56 پایگاه نمازجمعه استان برگزار نمی‌شود.

کرمان، بم، جیرفت، رفسنجان، سیرجان، زرند، کوهبنان، بافت، بردسیر، رودبار، ریگان، شهربابک، عنبرآباد، فاریاب، فهرج، قلعه گنج، کهنوج، منوجان، نرماشیر، زهکلوت و بروات، شهرهایی است که نمازجمعه(15 مرداد) در آن برگزار نمی‌شود اما در سایر مناطق استان کرمان با رعایت اصول و مقررات بهداشتی و فاصله اجتماعی نمازجمعه برگزار و اقامه خواهد شد.

گفتنی است؛ ‌بنا بر مصوبه ستاد ملی مبنی بر برگزاری نمازجمعه در فضای باز در مناطق قرمز، این مناطق در صورت امکان می توانند اقدام به برگزاری نمازجمعه کنند.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا استان کرمان ویروس کرونا استان کرمان هزار میلیون ریال به دانشگاه علوم پزشکی مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیمارستان های استان استان خراسان رضوی کرونا در استان استان کرمان بیمارستان ها محدودیت ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۴۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس