Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: از روزهای نخست روی کار آمدن دولت دوازدهم بازار آشفته مرغ رنگ ثبات به چشم ندیده و هر روز گرفتار بازی جدیدی بوده است.

روزهای میانی مردادماه ۱۴۰۰ بی نصیب از آشفتگی بازار مرغ نیست و داستان افزایش قیمت مرغ برای مردم به داستانی تکراری تبدیل شده و این مساله امید قشر متوسط به پایین جامعه را برای قرار گرفتن گوشت سفید در سبد غذایی آن‌ها ناامید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمانشاه با بیش از یک صد مرغداری فعال، از اوایل مردادماه سال جاری برای تأمین مرغ مورد نیاز این استان با مشکل رو به رو بوده که این مشکل با صف‌های تکراری مرغ آن هم در موج پنجم شیوع کرونا به نمایش در آمده است.

عدم توزیع مناسب نهاده دامی مورد نیاز مرغداری‌ها، کاهش جوجه‌ریزی، فصل گرما و افزایش هزینه تولید از جمله عواملی است که هر بار در جواب بازار آشفته مرغ به مردم داده می‌شود و در هشت سال دولت تدبیر و امید برای حل آن راهکاری اندیشیده نشد.

مردم کرمانشاه که برای تهیه یک مرغ به ازای هر نفر مجبور هستند ساعت‌ها در گرمای مردادماه در صف بایستند، این روزها با مشکل افزایش غیررسمی قیمت مرغ دولتی در کرمانشاه در سایه حمایت دولتی رو به رو هستند.

از ثبات بازار مرغ ناامیدیم / ‏‬در انتظار تدبیر دولت سیزدهم برای سامان دادن به بازار مرغ هستیم

منوچهر محمدی شهروند کرمانشاهی روز پنجشنبه ۱۴ مردادماه ۱۴۰۰ برای تهیه مرغ دولتی در صف مقابل مرغ فروشی خیابان شریعتی کرمانشاه منتظر رسیدن مرغ به مغازه بود، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بیش از سه ساعت است که در صف مرغ منتظریم اما خبری از رسیدن مرغ به مغازه نیست و پیگیری مغازه داران نیز به جایی نمی‌رسد.

وی در مورد قیمت روز مرغ گرم افزود: با وجود مصوبه کشوری ستاد تنظیم بازار برای عرضه مرغ گرم با قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان منتظریم مرغ دولتی را با نرخ کیلویی ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان تهیه کنیم.

این شهروند کرمانشاهی با گلایه از عدم ثبات بازار مرغ تصریح کرد: مدت‌ها است که از ثبات بازار مرغ ناامید شده‌ایم و هر بار که به مغازه‌های مرغ فروشی مراجعه می‌کنیم، منتظر قیمت جدیدی هستیم.

وی ادامه داد: بی‌ثباتی بازار مرغ یک طرف مشکل مردم است و محدودیت خرید مرغ مشکل دیگر، به شکلی که به هر نفر فقط یک مرغ فروخته می‌شود در حالی که اگر مشاهده کنید خودروهایی بدون نوبت صندوق عقب آن‌ها پر از مرغ می‌شود و معلوم نیست به کجا می‌روند.

محمدی اصلی‌ترین دلیل بی‌ثباتی و کمبود در بازار مرغ را عدم نظارت متولیان عنوان کرد و افزود: انتظار داریم مجموعه دولت سیزدهم هرچه سریع‌تر کار اجرایی را شروع و با تدبیر، تصمیم‌گیری و نظارت درست سر و سامانی به بازار مرغ بدهند که بدون متولی و ناظر رها شده است.

پس از گزارش میدانی خبرنگار مهر از آشفته بازار توزیع و قیمت مرغ در بازار به سراغ مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه برای اطلاع از قیمت مصوب مرغ در بازار رفتیم.

تأیید افزایش قیمت غیررسمی مرغ در بازار کرمانشاه

قهرمان شاهی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر با تأیید افزایش غیررسمی قیمت مرغ بیان کرد: جزئیات افزایش قیمت مرغ باید از متولیان سوال شود و اداره کل تعزیرات در این خصوص اطلاعی ندارد.

وی افزود: تخلفات بازار و قیمت مرغ از طریق اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت باید گزارش داده شود و تعزیرات فقط وظیفه بررسی پرونده تخلفات را بر عهده دارد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه تصریح کرد: مرجع بازرسی و بررسی تخلفات قیمت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه است.

قیمت مرغ را آب برد، رئیس صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه را خواب!

پیگیری خبرنگار مهر برای گرفتن پاسخ از رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه همچون گذشته و در بحران‌ها بی نتیجه بود و هیچکدام از معاونت‌های این مجموعه حاضر به پاسخگویی در مورد افزایش قیمت مرغ نشدند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه که دبیری جلسات ستاد تنظیم بازار این استان و پیگیری اجرای مصوبات این ستاد را بر عهده دارد، این روزها به غایبی بزرگ در بین رسانه‌ها و مردم تبدیل شده تا پاسخی به مشکلات معیشتی مردم ندهد.

این غیبت‌ها و فرار از پاسخگویی به مردم گویا از نظر مدیریت ارشد استان کرمانشاه هماهنگ و مدیریت شده است، زیرا استانداری که در واپسین روزهای دولت دست به تغییرات در سطح فرمانداران می‌زند چطور می‌تواند از کنار غیبت‌ها و بی خیالی‌های متفاوت یکی از حیاتی‌ترین سازمان‌ها که مستقیم با معیشت مردم در ارتباط است، بگذرد؟

انتقاد از عدم اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار استان کرمانشاه

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه پیش از ظهر جمعه گذشته در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمانشاه اظهار کرد: گزارشاتی که در ستاد تنظیم بازار توسط مسئولان ارائه می‌شود با واقعیت‌های بازار و جامعه فاصله بسیار زیادی دارد.

وی با انتقاد از عدم اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار استان کرمانشاه، افزود: مصوبات ستاد تنظیم بازار باید توسط اعضای کارگروه به دقت اجرایی شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: در هفته گذشته بنا بوده ۲۰۰ تن مرغ منجمد در مدت سه روز در بازار عرضه شود که این امر به درستی اجرا نشد و مسئولان اگر توانایی تأمین مصوبات را ندارند باید در جلسه ستاد تنظیم بازار اعلام کنند.

مردم نباید معطل مرغ شوند

بازوند بیان کرد: نظارت‌های بازار باید در هفته آتی تقویت شود و مردم در حالی که با مشکلاتی نظیر قطعی برق و کرونا دست به گریبان هستند نباید به دلایلی مانند دیر آمدن ناظران برای توزیع مرغ در صف‌ها معطل شوند.

وی با بیان نزدیکی به روزهای پایانی کار دولت دوازدهم خاطر نشان کرد: از مسئولان استان کرمانشاه هیچکس نباید به علت روزهای پایانی دولت کم کاری کند و مسئولان باید پاسخگوی مشکلات مردم باشند.

سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه متولی نظارت بر بازار مرغ

نوربخش حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اتفاقات بازار مرغ در کرمانشاه بیان کرد: نظارت بر قیمت و توزیع مرغ تا این لحظه بر عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت در استان‌ها است و هیچ گونه ارتباطی با جهاد کشاورزی ندارد.

وی افزود: با توجه به کاهش مرغ در بازار و به تبع آن تشکیل صف و به وجود آمدن مشکلات دیگر، در ستاد تنظیم بازار مقرر شد که جهاد کشاورزی روزانه در حدود ۸۰ تن مرغ گرم و ۴۰ تن مرغ منجمد وارد بازار کند که برای تأمین مرغ گرم مقرر در این مصوبه روزهای گذشته مشکلاتی داشتیم که با کمک مرغداری‌ها این مشکل برطرف شد، امروز دومین روز است که بالاتر از نیاز بازار مرغ وارد بازار می‌کنیم تا کمبودها جبران شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: روز گذشته و امروز در مجموع بیش از ۳۵۰ تن مرغ وارد بازار این استان کرده‌ایم تا مشکل بازار حل شود، اما متأسفانه بازرسان ما از عدم نظارت در بازار توزیع گزارش‌هایی برای ما ارسال کردند و ما متعاقباً این گزارشات را برای معاون اقتصادی استاندار ارسال کردیم.

وی از آمادگی بازرسان مجموعه جهاد کشاورزی برای کمک به سایر دستگاه‌های متولی کنترل بازار خبر داد و افزود: همچون گذشته آمادگی این را داریم تا در صورت نیاز، بازرسان مجموعه جهاد کشاورزی را به یاری دستگاه‌های متولی نظارت بر بازار بفرستیم تا هرچه زودتر وضعیت مرغ در بازار سامان بگیرد.

با توجه به آمادگی و پای کار بودن اکثر مجموعه‌های مرتبط با بازار مرغ وقت آن است سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه به فرار از پاسخگویی پایان داده و معیشت مردم را از این بیشتر به بازی نگیرد.

کد خبر 5274515

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه قیمت مرغ افزایش قیمت استاندارکرمانشاه هوشنگ بازوند تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه دولت سیزدهم ستاد تنظیم بازار دولت دوازدهم ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا شورای شهر محرم 1400 کرمانشاه گرگان ماه محرم اردبیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واکسیناسیون ایلام معدن و تجارت استان کرمانشاه ستاد تنظیم بازار جهاد کشاورزی مرغ در بازار رئیس سازمان افزایش قیمت سازمان صنعت خبرنگار مهر بازار مرغ مرغ دولتی قیمت مرغ مرغ گرم تن مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۴۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

به گزارش جام جم آنلاین، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.

وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.

خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:

1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور.

2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.

3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..

4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.

دیگر خبرها

  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • بحران دولتی در اسپانیا در سایه اتهام فساد علیه همسر سانچز
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد