Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فریدون رحمانی در تشریح این خبر اظهار داشت: با توجه به اتمام واکسیناسیون افراد مسن و سالمندان علیه بیماری کرونا و ایجاد ایمنی نسبی در این گروه سنی، هم اکنون در پیک پنجم شیوع بیماری میزان مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در گروه سنی جوانان افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: واکسن کرونا ۷۰ درصد از ابتلا به بیماری جلوگیری می‌کند و احتمال ابتلای افراد به کرونای وخیم و یا فوت ناشی از این بیماری را به صورت چشمگیری کاهش می‌دهد.

رحمانی ادامه داد: حجم ورودی بیمار به بیمارستان‌ها افزایش یافته و ظرفیت تخت‌های بیمارستانی تکمیل شده است.

او  یادآور شد: ظرفیت‌های جدیدی که ایجاد می‌شود نیز به سرعت و بلافاصله پر می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از مردم خواست: طی دو هفته آینده از خانه خارج نشوند و به شدت موارد بهداشتی را رعایت کنند چرا که اضافه شدن بار بیماری در بیمارستان‌ها باعث محدودیت و کاهش سطح کیفت خدمات درمانی می‌شود.

او جلوگیری و پیشگیری از ابتلا به بیماری را بهترین راه کنترل وضعیت کنونی عنوان کرد و گفت: نیرو‌های تخصصی درمانی تیم پزشکی و پرستاری به طور حداکثر و با تمام ظرفیت درحال ارائه خدمات هستند.

بیشتر بخوانید

واکسیناسیون مددجویان زندان‌های چهارمحال و بختیاری علیه کرونا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد یادآور شد: یشنهاد تعطیلی مطلق دوهفته‌ای به ستاد کرونا ارسال شده است و مسئولین با بررسی شرایط و وضعیت اقتصادی، اجتماعی و معیشت مردم در آینده تصمیم‌گیری خواهند کرد.

او افزود: هم اکنون به لحاظ شیوع بیماری در شرایط خوبی قرار نداریم وهمراهی و همکاری مردم الزامی است تا به آمار مبتلایان جدید اضافه نشود.

رحمانی خاطرنشان کرد: متاسفانه بیماران کرونایی اخیر عمدتاً با ۵۰ درصد درگیری ریه دست و پنجه نرم می‌کنند.

او در پایان استفاده از ماسک، شستشوی مداوم دست ها، رعایت فاصله اجتماعی و نکات بهداشتی را از جمله مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از شیوع بیماری عنوان کرد.

انتهای پیام/خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون افراد مسن علیه بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۶۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است