Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگاهی دقیق به موضوع حضور نظامیان آمریکایی در عراق، پرده از حقایق بسیاری بر می‌دارد. خبرگزاری میزان – بیانیه مشترک اخیر میان «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق مبنی بر تکمیل روند خروج نظامیان آمریکایی از این کشور تا پایان سال جاری میلادی، با استقبال و حمایت‌های منطقه‌ای و بین المللی روبرو شد؛ اما ادعای آمریکا مبنی بر عزم راسخ جهت پایان دادن به حضور نظامی در عراق، به دلایل کاملا متقن، یک فریب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «ان بی سی»، «تحول قابل توجه» در ماموریت آمریکا در عراق که دولت بایدن بر آن تاکید دارد، یک مشکل عمده دارد؛ بیانیه اخیر آمریکا و عراق در مورد پایان حضور نیرو‌های رزمی آمریکا در عراق و تغییر ماموریت نظامیان آمریکا از اجرای عملیات به آموزش، مشاوره و ارتقای توانمندی نیرو‌های امنیتی عراق، تاثیری در روند عملیات نظامی آمریکا در عراق نخواهد داشت؛ چه برسد به پایان دادن به این عملیات.   آنچه کاخ سفید از آن به عنوان خروج نظامیان یاد می‌کند، بیشتر به بازآرایی نیروهایش شباهت دارد که طی آن نیرو‌های رزمی آمریکا به قامت مربی و مشاور ارتش عراق در می‌آیند؛ چرا که تعداد نیرو‌های آمریکایی در عراق در رقم فعلی ۲ هزار و ۵۰۰ نفر ثابت می‌ماند و ماموریت نیز همان تلاش به ظاهر بی پایان برای ساختن یک ارتش کامل برای عراق خواهد بود.   در حالی که مقام‌های امنیت ملی عراق، همچنان حضور نظامی آمریکا در عراق را براساس ایده ضد تروریسم و شکست «داعش»، توجیه می‌کنند، این هدف با استناد به ادعای خود واشنگتن قبلا محقق شده و داعش کاملا نابود شده است.   خلافتی که زمانی به وسعت انگلیس گسترده شده بود، اکنون در زباله دان تاریخ است و دیگر هیچ بخشی از اراضی عراق و سوریه را اداره نمی‌کند.   داعش از زمستان ۲۰۱۷، بر هیچ بخشی از عراق کنترل ندارد و در مقابل از همان زمان ظرفیت حرفه‌ای و تاکتیکی نیرو‌های امنیتی عراق به شکل قابل توجهی رشد کرده است.   ارتش عراق در سال ۲۰۲۱ دیگر همان ارتش عراق در سال ۲۰۱۴ نیست.   با توجه به سرنگونی داعش، جای تعجب است که چرا همچنان حفظ ۲ هزار و ۵۰۰ نظامی آمریکایی در عراق همچنان به نفع امنیت ملی آمریکاست.   برخی از کارشناسان دلایل ادامه حضور نظامی آمریکا در عراق را براساس موارد زیر تشریح می‌کنند:   - موقعیت استراتژیک عراق و قرار گرفتن آن در تقاطع خاورمیانه و شمال آفریقا
- تولید ناخالص داخلی ۳ تریلیون دلاری منطقه
- تامین خواسته‌های رژیم صهیونیستی به عنوان دوست آمریکا
- وجود تقریبا نیمی از ذخایر اثبات شده نفت جهان در خاورمیانه بیشتر بخوانید: قطار حضور نظامی آمریکا در عراق در ایستگاه پایانی چرا آمریکا همچنان در عراق حضور دارد؟ در نظر داشتن چند واقعیت در مورد ادامه حضور نظامیان آمریکایی در عراق به دولت بایدن توصیه می‌شود.   با وجود استقبال الکاظمی از ادامه حضور نظامیان آمریکایی در عراق برای آموزش و مشاوره ارتش این کشور، باید توجه داشت که عراق به سختی در قالب متحد و کشور دوست برای آمریکا قرار می‌گیرد و حتی این احتمال در آینده بعید است.   ضمن اینکه تا زمانی که فساد ساختاری در عراق از بین نرود، هیچ تلاشی برای پایان بحران در این کشور فایده ندارد؛ بنابراین اگر دولت بایدن می‌خواهد وضعیت آمریکا در عراق را واقعا تغییر دهد، باید فراتر از بازآرایی‌های موجود حرکت کرده و به حضور نظامی در عراق پایان دهد.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل عراق آمریکا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا تحولات بین الملل عراق آمریکا حضور نظامی آمریکا در عراق نظامیان آمریکایی آمریکایی در عراق نظامیان آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۶۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح

پاتریک رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌ای با طرح این ادعا که در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از آغاز هرگونه عملیات زمینی بزرگ رژیم صهیونیستی در شهر رفح وجود ندارد، مدعی شد: از طرح حمله (رژیم) اسرائیل به رفح اطلاعی در دست نیست.

به گزارش ایرنا، سخنگوی پنتاگون در این بیانیه ادعا کرد: در حال حاضر از هیچ طرح قابل اجرا در رفح که با طرف آمریکایی در میان گذاشته شده باشد، اطلاعی در دست نیست.

 

بر اساس این بیانیه، گروه‌های مقاومت عراقی روز سه‌شنبه برای اولین بار از تاریخ ۱۳ فوریه (۲۳ بهمن)، ۲ حمله علیه نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه انجام دادند.

در ادامه این بیانیه آمده است: از دولت عراق می‌خواهیم که همه اقدامات مقتضی را برای دفاع از نیرو‌های آمریکایی مستقر در این کشور و تضمین امنیت آن‌ها انجام دهد.

این بیانیه می‌افزاید: اگر حملات شبه‌نظامیان به نیرو‌های آمریکایی ادامه یابد، ما مانند گذشته در دفاع از نیرو‌های خود تردید نخواهیم کرد.

ضیاء رشوان رئیس سازمان اطلاع رسانی مصر بامداد امروز (چهارشنبه) در اظهاراتی گفت که ادعای رسانه‌های آمریکایی درباره مذاکرات قاهره و تل آویو پیرامون حمله احتمالی (رژیم) اسرائیل به رفح دروغ است.

رشوان افزود: قاهره بار دیگر مخالفت کامل خود با حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح را تکرار می‌کند.

وی اضافه کرد: یورش زمینی به رفح به قتل عام، تلفات انسانی بسیار و ویرانی گسترده منجر خواهد شد.

سامح الشکری وزیر خارجه مصر نیز در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرلندی خود، درباره هرگونه اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح واقع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

الشکری با بیان اینکه در صورت یورش (رژیم صهیونیستی) به رفح بایستی توانایی برای اتخاذ اقدامات بازدارنده وجود داشته باشد، گفت: ممکن نیست وجدان جهانی تداوم این حجم از کشتار در غزه که تاکنون به کشته شدن ۳۴ هزار نفر از جمله ۲۰ هزار زن و کودک رسیده است را تحمل کند.

وزیر خارجه مصر همچنین بر ضرورت توقف این جنگ و ایجاد چارچوبی برای پایان دادن به این مناقشه از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد.

این درحالی است که تلویزیون رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب مدعی شد که ارتش این رژیم به زودی به رفح حمله خواهد کرد.

«ایتای بلومنتال» تحلیلگر نظامی صهیونیست، گفت: براساس طرح آماده شده برای حمله به رفح، ارتش (رژیم صهیونیستی) از بیش از یک میلیون فلسطینی ساکن این منطقه می‌خواهد به اردوگاه‌های ایجاد شده در مرکز و جنوب نوار غزه بروند.

وی افزود: هزاران چادر در این مناطق از سوی سازمان‌های کمک رسان بین المللی و دیگر کشور‌ها برای ساکنان رفح برپا شده است.

بلومنتال اضافه کرد: براساس طرح (رژیم) اسرائیل که به اطلاع آمریکا و برخی کشور‌های منطقه نیز رسیده است، عملیات ارتش در رفح در چند مرحله و براساس تقسیم بندی شهر رفح به مناطق مختلف انجام می‌شود.

وی گفت: مسئولان اسرائیلی پیش بینی می‌کنند که جابجایی کامل ساکنان رفح ۴ تا ۵ هفته به طول انجامد.

دیگر خبرها

  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  •  دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح خبر نداریم