Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: با توجه به خسارت‌های زیادی که سیل به شهرستان آوج و منطقه الموت وارد کرده، ۱۵ درصد بودجه دستگاه‌های دولتی استان قزوین به جبران خسارات سیل اخیر اختصاص می‌یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، ‌هدایت‌الله جمالی‌پور در جلسه جلسه فوق العاده ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قزوین که ظهر امروز در سالن جلسات باقرالعلوم(ع) مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به خسارت‌های زیادی که سیل به شهرستان آوج و منطقه الموت وارد کرده، 15 درصد بودجه دستگاه‌های دولتی استان قزوین به جبران خسارات سیل اخیر اختصاص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این میزان اعتبار فعلاً از حساب دستگاه‌های اجرایی استان برداشته شده و در ماه‌های آینده با توجه به هماهنگی ما با سازمان برنامه‌ و و بودجه جایگزین خواهد شد.

وی اضافه کرد: در ضمن همه مدیران دستگاه‌های دولتی عضو ستاد مدیریت بحران وظیفه دارند تا در مدت یک هفته میزان دقیق خسارت‌های واردشده به بخش‌های زیرساختی استان توسط سیل را ارزیابی و ستاد مدیریت بحران استان به صورت دقیق اعلام کنند و کم‌کاری در این مورد توبیخ و جریمه مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله شرکت‌های آبفا، توزیع نیروی برق و گاز را در پی خواهد داشت.

جمالی‌پور ادامه داد: از همین رو کارگروه تعیین میزان خسارت‌ها با حضور معاون عمرانی استاندار، دستگاه‌های خدمات‌رسان و همچنین ادارات کل راه و شهرسازی و راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای باید به سرعت تشکیل شده تا بعد از جمع‌بندی میزان خسارت‌های واردشده به مردم نتیجه را برای جبران این خسارت‌ها به سازمان مدیریت بحران کشور منعکس کند.

لایروبی و احیای جاده‌های روستایی 10 روزه انجام شود

رئیس ستاد مدیریت بحران استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به خسارت‌های سنگین شالیزارهای برنج در الموت گفت:‌ با توجه به قوانین موجود کشور نمی‌توانیم در این حوزه خسارتی را به زراعان و کشاورزی الموتی پرداخت کنیم و به همین خاطر مجلس یازدهم برای اصلاح این قوانین باید در آینده اقدام کند.

جمالی‌پور افزود: اما با توجه به تخریب و نابودی جاده‌های بین مزرعه‌های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی وظیفه بازسازی این جاده‌ها را به عهده بگیرد و ضمن لایروبی این راه‌ها باید نهاده دامی مورد نیاز دامداران و دامپروران ناحیه الموت و شهرستان آوج را در اختیار آنها قرار دهد.

وی همچنین با صدور یک ضرب‌الاجل 10 روزه برای دستگاه‌های خدمات‌رسان و عمرانی استان قزوین ادامه داد: با توجه به مسدود شدن بسیاری از راه‌های روستای به خاطر گل‌ولای ناشی از سیلاب این دستگاه‌ها موظفند تا یکشنبه هفته آینده باید لایروبی خانه‌ها و جاده‌های روستایی را به پایان برسانند تا وضعیت زندگی در روستاهای الموت شرقی و غربی و همچنین روستاهای شهرستان آوج به حالت عادی برگردد.

لزوم جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه

استاندار قزوین در ادامه ساخت‌وساز غیرمجاز در بستر و حاشیه رودخانه‌ها را دلیل ایجاد خسارت‌‌های مالی و جانی فراوان در سیل روستای شهیدآباد آوج دانست و گفت:‌ این ساخت‌وسازهای غیرقانونی از 80 سال قبل در منطقه انجام شده بود که با توجه به خروش سیل شدید همگی از جا کنده شدند و برخی از ساکنان این ساخت‌وسازها در جریان سیل غرق شدند.

جمالی‌پور تصریح کرد: بنابراین باید بخشنامه‌ها و مقررات سخت‌گیرانه‌تری را برای مقابله با این گونه‌ها ساخت‌وسازها اتخاذ کرد و جلوی ساخت هر گونه خانه، ویلا و بنایی را در حاشیه و حریم رودخانه‌ها گرفت. در ضمن همه باید از وقوع این سیلاب درس عبرت بگیریم و برای روزآمدسازی تجهیزات و امکاناتمان در زمینه مقابله با سیل و کاهش خسارت‌های آن تلاش کنیم.

هواشناسی استان قزوین هشدار نارنجی صادر کرداحتمال وقوع سیل در قزوین/ آماده‌باش به همه دستگاه‌های اجراییاسفرورینی‌های قزوین خانه در مسیر سیل ساختند؛ دستکاری سیل‌بند خررود خطرات جانی دارد

بودجه مدیریت بحران سال 1400 هنوز ابلاغ نشده است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین هم در این جلسه خسارت‌های مالی واردشده در سیل اخیر به استان قزوین را فراتر از حد تصور دانست و گفت: تنها در بخش الموت غربی 30 روستای استان قزوین تخریب شدند و همچنین 60 جاده روستایی هم به خاطر وقوع سیل از بین رفت.

قدرت‌الله مهدیخانی با اشاره به حضور اثرگذار بسیج و سپاه در امر کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان سیل در آوج و الموت اضافه کرد: با این حال اعتبارات مدیریت بحران استان در سال جاری فقط 20 میلیارد تومان است که تخصیص این مقدار کم هم به صورت رسمی ابلاغ نشده و به همین خاطر ناچار به برداشت از حساب دستگاه‌های دولتی برای جبران خسارات ناشی از سیل و عملیات امدادی سریع هستیم.

وی ادامه داد: استان قزوین برای مقابله با بحران‌هایی نظیر سیل و زلزله به حداقل 60 میلیارد تومان بودجه استانی در حوزه مدیریت بحران استان نیاز دارد و همچنین سهم استان قزوین از ردیف‌های ملی بودجه حوزه مدیریت بحران باید به سرعت به دست ما برسد.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای اسلامی قزوین استانداری قزوین سیل زده سیل شورای اسلامی قزوین استانداری قزوین سیل زده سیل مدیریت بحران استان دستگاه های دولتی جبران خسارات شهرستان آوج استان قزوین جمالی پور دستگاه ها خسارت ها سیل اخیر جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۰۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از اعلام آماده‌باش به همه تیم‌های امدادی دستگاه‌های خدمات‌رسانی استان در پی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی استان در روز پنجشنبه خبر داد. - اخبار استانها -

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، از اعلام آماده‌باش مدیریت بحران استانداری اصفهان به همه تیم‌های امدادی دستگاه‌های خدمات‌رسانی در پی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی استان در روز پنجشنبه خبر داده و اظهار داشت: بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، از روز چهارشنبه تا جمعه هفته جاری در سطح استان شاهد فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های همرفتی و محلی خواهیم بود و همچنین روز پنجشنبه در همه مناطق استان بارش‌های رگباری را خواهیم داشت و بر همین اساس مرخصی نیروهای امدادی لغو شده است.

وی افزود:  بارش‌های هفته گذشته در مناطق شمال و شرق استان منجر به وقوع سیلاب‌های محلی و جمع شدن رسوبات در مسیر رودخانه‌ها و دهانه پل‌ها شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: با توجه به اینکه مناطق فوق به دلیل رطوبت خاک مستعد وقوع سیلاب‌های محلی هستند،  مدیریت بحران استان از اداره راهداری، شهرداری‌ها، آب منطقه‌ای، بخشداری‌ها و دهیاران و سایر دستگاه‌های مرتبط خواستار بازگشایی مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، تخلیه رسوب از دهانه پل‌ها، تقویت و باسازی سیل بندها، آزادسازی هر گونه تصرف در مسیل‌ها، جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی در معابر و زیرگذرها شد.

وی ادامه داد: علاوه بر موارد فوق تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب، طوفان و آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

هشدار زرد هواشناسی در لرستان/ رگبار باران در راه استهلال احمر در حالت آماده‌باش/ بارش رگباری باران در راه است

شیشه‌فروش تقویت تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده‌ها با تامین اقلام ضروری و پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان ضروری دانسته و گفت: از شهروندان درخواست داریم که در این مدت از انجام سفرهای غیر ضروری در محورهای شمال و شرق استان و صعود به ارتفاعات پرهیز کنند.

وی با اشاره به لزوم پرهیز از صعود به ارتفاعات رعایت الزامات ایمنی و توجه به توصیه‌های پلیس در جاده‌ها گفت: حفاظت محصولات و سازه‌های کشاورزی، گلخانه‌ها واحدهای دام و طیورو شبکه‌های آب و گاز در برابر سیل، تندباد و گرد و خاک و بارش رگبار باران امری ضروری است و تخلیه اضطراری سکونت‌گاه‌های روستاهای در معرض سیل باید در دستور کار قرار بگیرد.

انتهای پیام/170/.

دیگر خبرها

  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی