Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی کشورها با پول و امکانات بر سازمان‌های بین‌المللی تسلط پیدا می‌کنند، گفت: اینجاست که یکجانبه‌گرایی شکل می‌گیرد و هر تصمیمی که آنها می‌گیرند باید اجرایی شود که نمونه آن تحریم ایران از سوی آمریکاست که سازمان ملل و شورای امنیت تصمیمی می‌گیرد و آمریکا با یک حرف تمام آنها را نادیده گرفته و تصمیم خود را اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز(جمعه، 15 مردادماه) با دوآرته ونتورا پاچکو رئیس اتحادیه بین المجالس جهانی(IPU) که به منظور حضور در مراسم تحلیف سیزدهمین دوره ریاست جمهوری به ایران سفر کرده بود، دیدار و گفت و گو کرد.

قالیباف در ابتدای این دیدار ضمن تشکر از حضور رئیس پرتغالی اتحادیه بین المجالس جهانی در مراسم تحلیف ریاست جمهوری گفت: شما به عنوان یک پرتغالی می توانید ارتباط پارلمانی خوبی میان دو کشور برقرار کنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه IPU باید بیش از پیش از ظرفیت خود در شرایط متفاوت امروز دنیا استفاده کند، اظهار داشت: باید پذیرفت دیپلماسی عمومی دنیای امروز به خاطر حضور رسانه ها و فضای مجازی قدرتمند شده و قدرت های یکجانبه گرا اگر می خواستند، می توانستند آن را مدیریت و کنترل کنند البته آنها نیز در حوزه رسانه تسلط دارند ولی NGOها و تشکل های غیردولتی نیز توانسته اند قدرت خوبی در این خصوص کسب کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه اتحادیه بین المجالس جهانی می تواند به عنوان نماینده پارلمان ها حد واسطی میان مردم، دولت ها و قدرت ها باشد، عنوان کرد: نمایندگان مجلس به مردم نزدیک تر هستند و بهتر می توانند حرف آنها را منتقل کنند، هرچند در نگاه اول قدرت های بزرگ، خود را نماینده مردم جلوه می دهند اما نوع قدرت آنها به گونه ای است که ممکن است حتی بعد از مدتی در شرایطی مقابل مردم هم بایستند.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه قدرت های جهانی ساختارهایی را سازماندهی کرده اند که تولید قدرت کرده و هیچ گاه از بین نمی رود و صرفا افراد در آن جابجا می شوند، گفت: در گذشته جامعه ملل را داشتیم که امروز تحت عنوان سازمان ملل فعالیت دارد  و این سازمان شورای امنیتی دارد که در کنار آن رژیم هایی تشکل شده و امنیت، اقتصاد،FATF  و غیره را در دست گرفته اند.

به گزارش خانه ملت، رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان ادامه داد: دولت هایی که پول و امکانات بیشتری داشته باشند بر این سازمان ها تسلط پیدا می کنند و اینجاست که یکجانبه گرایی شکل گرفته و هر تصمیمی آنها می گیرند باید اجرایی شود.

وی در ادامه به موضوع تحریم ایران از سوی آمریکا اشاره و بیان کرد: سازمان ملل و شورای امنیت تصمیمی می گیرد و آمریکا با یک حرف تمام آنها را نادیده گرفته و حرف کنگره و دولت خود را اجرا می کند، لذا آنها نه می توانند نماینده مردم خود باشند و نه نماینده مردم جهان.

قالیباف با تأکید بر اینکه ازIPU  می خواهیم به عنوان یک قدرت پارلمانی جلوی یکجانبه گرایی آمریکا را بگیرد، عنوان کرد: آنها این قدرت را دارند که رژیم های بین المللی، تشکل ها و NGOها را به خصوص سازمان هایی همچون FATF، فیفا و یونسکو را تحت تأثیر خود قرار دهند، لذا اتحادیه بین المجالس جهانی باید از فرصت استفاده کرده و با فعالیت مؤثر در موضوعات بین المللی و منطقه ای تأثیرگذار باشد تا به امنیت و توسعه کشورها به عنوان یک اولویت توجه شود.

رئیس قوه مقننه در پایان خاطرنشان کرد: IPU می تواند در ایجاد صلح و امنیت منطقه غرب آسیا نیز مؤثر باشد و ما نباید به دولت های خارجی اجازه نفوذ و دخالت در منطقه را بدهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدباقر قاليباف رييس مجلس شورای اسلامی بین المجالس اتحادیه بین المجالس جهانی رئیس مجلس شورای اسلامی قدرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۰۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاس بین المجالس قدس در استانبول ترکیه

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از آنکارا ، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی آیین آغازین این اجلاس با تاکید بر قطع روابط تجاری کشورش با رژیم صهیونسیتی گفت: ادعای صادرات بنزین از سوی ترکیه به هواپیماهای رژیم صهیونسیتی دروغ محض است و ما این ادعا را به شدت رد می کنیم.
اردوغان با اشاره به میزبانی و حمایت ترکیه از رهبران حماس بار دیگر به مواضع کشورش درباره حماس تاکید کرد و گفت : حماس یک گروه مقاومت ملی است و هیچ وقت آنها را تروریست نمی خوانیم.
وی افزود: تروریست واقعی نتانیاهو جنایتکار است که به او لقب قصاب غزه داده ایم.
رئیس جمهور ترکیه در پاسخ به ادعاهایی درباره انتقال اطلاعات حمله موشکی ایران بر علیه رژیم صهیونسیتی از سوی پایگاه راداری کورجیک در جنوب شرق ترکیه به رژیم صهیونسیتی افزود : این ادعاها یک دروغ محض است و پایگاه کورجیک در اختیار نیروهای ترکیه است و به هیچ وجه اطلاعاتی به سایر کشورها نداده ایم.
مهدی زاهدی نماینده جمهوری اسلامی ایران در راس هیئت پارلمانی کشورمان در این اجلاس با اشاره به جنایات وحشیانه و غیر قابل تصور رژیم جنایتکار صهیونیستی علیه مردم غزه و فلسطین، مکانیسم های غیر عادلانه و تلاشهای مزورانه مدعیان حقوق بشر، دموکراسی و حامیان ارزشهای بین المللی غرب را به شدت مورد انتقاد قرار داد و اعلام کرد که این اقدامات دولتهای غربی و در راس آن امریکا، یک رسوایی بزرگ برای بنیادهای فکری حقوق بشر ادعایی غرب و زوال سیاسی برای تمدنی است که الان نقاب آن برداشته شده و چهره واقعی خود را عریان ساخته و موجب موج بیداری مردم غرب شده است که فلسفه وجودی تمدن غرب را با چالش جدی مواجه کرده است.
نایب رئیس کمیته فلسطین در مجمع مجالس آسیایی در سخنرانی خود، خواستار ایجاد جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی و اقدام عملی و واقعی جدی در حمایت از غزه و محاکمه سران جنایتکار صهیونیستی در دادگاه های بین المللی با شدیدترین وجه و توقف فعالیتها و روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی و تعطیلی سفارتخانه ها شد.
اجلاس بین المجالس قدس به مدت سه روز در استانبول ترکیه ادامه دارد.

 

 

 

اظهارات:
رجب طیب اردوغان: رییس جمهور ترکیه
مهدی زاهدی: نمایندۀ مجلس 

دیگر خبرها

  • اجلاس بین المجالس قدس در استانبول ترکیه
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی،المپیک را از دست داد
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی حضور در المپیک را از دست داد
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • شاگردان شمسایی به دنبال اثبات قدرت/ نبرد ۴ تیم برای جام جهانی
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • واکنش همتی به سخنان قالیباف: با علل تورم که موجب سفته بازی است مقابله کنید/ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه