Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدى عباسى امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: پیرو چندین مکاتبه و جلسه با ارگان‌هاى دولتى و تذکر رسانه‌اى به ویژه به سازمان استاندارد و عدم توجه دستگاه‌هاى مربوطه باعث شده که قدرت رقابت‌پذیرى در تولید روغن زیتون کاهش پیدا کند.

رئیس شوراى ملى زیتون ایران با اشاره به اینکه شرایط به نحوی است که روغن «پومیس» به نام روغن بکر (Virgin) وارد کشور می‌شود و یا در داخل کشور روغن‌هاى تقلبى در ملاعام به فروش می‌رسد، گفت: این عامل به طور مستقیم تولیدکننده را از تولید روغن منصرف مى‌کند و تولیدکننده بر خلاف میل باطنى و استاندارد جهانى به تولید کنسرو زیتون رو مى‌برد در حالى که تولید کنسرو زیتون جزو الویت جمهورى اسلامى ایران و همچنین دنیا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بهره‌برداران چاره‌اى جز تولید کنسرو زیتون براى بقاى این صنعت ندارند، تصریح کرد: متاسفانه اخیرا عده‌اى با مطرح کردن ارزش غذایی روغن زیتون به دنبال واردات کنسرو زیتون تولید شده، سال٢٠١٩ (تاریخ مصرف گذشته) از کشورهاى ترکیه، اسپانیا و یونان با هدف کاهش قیمت کنسرو زیتون هستند.

عباسی با اشاره به اینکه واردکنندگان خودشان می‌دانند با کارهاى که در موضوع روغن زیتون انجام داده‌اند عملا امکان تولید روغن وجود ندارد، بیان کرد: به طور کامل بخش روغن زیتون ناامن شده و باعث شده‌اند که تولید روغن در کشور به عدد زیر ٤ هزار تن برسد.

رئیس شوراى ملى زیتون ایران با اشاره به اینکه این کاهش حدود ٣٠٠ درصدى در مقایسه با سال ۱۳۹۸ یعنى در دو سال آینده نزدیک به صفر و تنها بخشی که بهره‌برداران در آن پناه گرفتند تولید کنسرو زیتون است، گفت: همه مدیران تصمیم‌گیر باید توجه داشته باشند افرادى هستند که خود را به نام تولیدکننده و خیر و کار آفرین خاص معرفی می‌کنند تا این واردات صورت بگیرد.

وی با اشاره به اینکه مدیر خوب کسى خواهد بود که بتواند پیشگیرى کند تا در مقابل خدا و مردم سربلند باشد، خاطر نشان کرد: هر چند در واردات روغن زیتون در بحث‌هاى استاندارد و نظارت در چند سال اخیر توجهی به موارد ذکر شده کارشناسى توسط شوراى ملى زیتون ایران توجهی نکردند واردات کنسرو زیتون به صلاح کارآفرینان خاص که امروز فعالان صنعت زیتون به خوبى آنها را مى‌شناسند که مدیران تصمیم‌گیر با اندکى تعامل با رؤساى تشکل‌هاى فراگیر مى‌توانند این موضوع را به راحتى برطرف کنند.

عباسی افزود: در نهایت مراتب همکارى خود را اعلام می‌کنیم و همچنین نامه محرمانه‌اى براى افراد موافقت‌کننده و صادرکننده مجوز واردات کنسرو زیتون با هدف پیشگیرى ارسال خواهیم کرد.

انتهای پیام/73009/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زیتون واردات روغن تولید مهدی عباسی بهره برداری تولید کنسرو زیتون تولید روغن روغن زیتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۰۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای مخبر بعد از ظهر امروز در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور در مشهد مقدس ، گفت: نامگذاری امسال با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

آقای مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد: توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از اولویتهای اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی شود، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود، اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم، اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد و طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه، باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیاز‌های کشور‌های همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

آقای مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آقای رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشور‌های منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قرارداد‌های بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیرو‌های جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبود‌های کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچکترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کار‌های عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد، اما نتوانستند به هیچ کدام از اهداف خود برسند.

 دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده. حجت الله عبدالملکی افزود: طی سال گذشته ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری  ارائه شده که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است که تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • کاهش ۳۰ درصدی پرونده‌های معوق قضایی استان
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱