Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@13:17:03 GMT

امنیت کامل در مرز دوغارون برقرار است

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۳۱۰۶

امنیت کامل در مرز دوغارون برقرار است

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده مرزبانی خراسان رضوی گفت: با حضور شبانه‌روزی مرزبانان در نقاط صفر مرزی، امنیت کامل در مرز دوغارون برقرار است.

سردار مجید شجاع در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خراسان رضوی ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد که با حضور به موقع مرزبانان و بازرسی‌های مستمر از امنیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود ناامنی‌های اخیر در کشور افغانستان، افزود: نیروهای مرزبانی این استان مستقر در مرزهای مشترک با کشور افغانستان تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا از هر گونه تحرکات غیر قانونی در مرز جلوگیری کنند تا کشور از نعمت امنیت برخوردار باشد.

شجاع بیان کرد: تمامی ورود و خروج‌های اتباع افغانستانی و تردد خودروهای ترانزیت توسط مرزبانان فرماندهی هنگ مرزی تایباد کنترل و نظارت می‌شود و تاکنون هیچ گونه مشکلی در مرز دوغارون گزارش نشده است.

وی مطرح کرد: ایجاد امنیت بالا در نقطه صفر مرزی سبب شده کلیه مراودات تجاری با کشور همسایه برقرار باشد و کلیه واحدهای اقتصادی شامل مجموعه گمرک دوغارون، پایانه مرزی، منطقه ویژه اقتصادی و شرکت‌های اقتصادی به طور معمول مشغول فعالیت‌های روزمره خود هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها مرز دوغارون تایباد خبرهای شهرستان تایباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۳۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۴ درصدی حجم مبادلات اقتصادی از پایانه مرزی میرجاوه

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: حجم مبادلات اقتصادی اعم از صادرات، واردات و ترانزیت از پایانه مرزی میرجاوه در فروردین ۱۴۰۳، ۱۵۰ هزار و ۹۷۰ تن کالا بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۴ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، ایوب کرد اظهار کرد: طی فروردین سال‌جاری، ۱۵۰ هزار و ۹۷۰ تن کالا از طریق پایانه مرزی میرجاوه در شمال این استان جابه‌جا شده است که از این میزان جابه‌جایی کالا، ۱۰۱ هزار و ۲۰۶ تن صادرات، ۱۷ هزار و ۱۱۰ تن واردات و ۳۲ هزار و ۶۵۴ تن به ترانزیت کالا از پایانه مرزی میرجاوه اختصاص داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: در فروردین سال‌جاری تعداد ۲۲ هزار و ۸۲۴ نفر مسافر از پایانه مرزی میرجاوه تردد صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد هفت درصدی داشته است.

وی با اشاره به اینکه میزان ترانزیت، صادرات و واردات از پایانه مرزی میرجاوه طی این مدت نشان دهنده ظرفیت و توانمندی بالای سیستان و بلوچستان در توسعه تجارت با کشورهای منطقه است، یادآور شد: توسعه اقتصاد منطقه‌ای و حمل‌ونقل بین‌المللی، افزایش مبادلات با کشورهای همسایه و پذیرا بودن خیل عظیم زوار پاکستانی عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی از جمله برخی قابلیت‌های قابل توجه این پایانه مرزی است.

کد خبر 751655

دیگر خبرها

  • مراسم صعود به ارتفاعات بازی‌دراز در امنیت کامل برگزار شد
  • آتش‌سوزی در انبار ضایعات منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • آتش سوزی در سایت مرزی ماهیرود
  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • افزایش ۲۴ درصدی حجم مبادلات اقتصادی از پایانه مرزی میرجاوه
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد