Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر شاپور بدیعی در حاشیه نشست با مدیران حوزه درمان با بیان این که از ابتدای همه گیری ویروس کرونا، برنامه نظام ارجاع بیماران مبتلا به کرونا در شهر مشهد راه اندازی شده است اظهار کرد:شهروندان در صورت بروز علائم مشکوک به کرونا از مراجعه مستقیم به بیمارستان ها خودداری کنند زیرا ازدحام در بیمارستانها به انتشار بیشتر ویروس دلتا کرونا کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که در حال حاضر ۴۱ مرکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا و ۱۶۰ درمانگاه بخش خصوصی خدمات سطح یک و ۱۹ درمانگاه خدمات تخصصی سطح ۲ را در مناطق زیر پوشش دانشگاه ارائه می دهند اضافه کرد: در صورت نیاز به خدمات بستری، بیماران به بیمارستان ها ارجاع داده می شوند.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ستاد دانشگاهی مبارزه با کرونا با بیان این که مراجعه مستقیم به مراکز درمانی ضمن ایجاد ازدحام اورژانس بیمارستان ها، زمینه انتقال عفونت را نیز افزایش می دهد گفت: در حال حاضر پنج بیمارستان نیز برای تزریق داروی رمدسیویر برای بیمارانی که نیاز به بستری ندارند در شهر مشهد در نظر گرفته شده است تا بار مراکز درمانی کاهش یابد.

بدیعی با بیان این که در حال حاضر شرایط ویژه‌ای در شهر مشهد از نظر همه‌گیری ویروس کرونا و افزایش تعداد بیماران سرپایی و بستری ایجاد شده است افزود: بر اساس برنامه ریزی همه روزه نشست با مدیران حوزه معاونت درمان برگزار می شود تا بتوان ضمن رصد اقدامات انجام شده طی ۲۴ ساعت گذشته، برنامه ریزی های لازم در راستای خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی به شکل مناسبی انجام شود.

وی تاکید کرد: خدمات رسانی به بیماران غیر کرونایی نیز در کنار خدمات رسانی به بیماران کرونایی مورد توجه است و در این زمینه تدابیر لازم اندیشیده شده است.

۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام نیز بقیه جمعیت این استان را زیر پوشش خدمات‌ بهداشتی و درمانی دارند.

آمار مبتلایان به ویروس کرونا در مشهد و استان خراسان رضوی در پنجمین موج طغیان ویروس همه‌گیر به طور نگران‌کننده‌ای در حال افزایش است و شمار مبتلایان به کرونا در استان خراسان رضوی به روزی بیش از ۶۶۰ نفر در روز افزایش یافته است.
هم اکنون ۲۲ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، یک شهرستان در وضعیت زرد و بقیه شهرستانها در وضعیت نارنجی قرار دارند.

۲۹ استان کشور نیز درگیر ویروس کرونا دلتا هستند ۳۳۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۴ شهرستان در شرایط نارنجی و ۲۸ شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار گرفته اند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۹۲ هزار و ۶۷۱ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و بیماری کووید ۱۹ جان ۹۳ هزار و ۸۶ تن را نیز تاکنون در کشورمان گرفته است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو علی داوودی محمدرضا گرایی حسن یزدانی امیرحسین زارع ویروس کرونا گسترش کرونا ویروس دلتا المپیک 2020 توکیو علی داوودی محمدرضا گرایی حسن یزدانی امیرحسین زارع خراسان رضوی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است

وزیر بهداشت گفت: رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی یک سرمایه گذاری برای سلامت کشور در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن 7 سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در 7 سال اول زندگی او ایجاد می‌‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد. 

وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در 7 سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن 7 سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید.  این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا 7 سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند. 

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در 10 یا 20 سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

خبر در حال تکمیل است...

 

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • سگ گزیدگی؛ ماموریت روزمره در مراکز درمانی! | حجم بالای حمله سگ های بدون صاحب به شهروندان | ویدئو
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی