Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@15:20:22 GMT

تمدن غرب مدرسه کودک‌کشی

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۵۸۷۵

تمدن غرب مدرسه کودک‌کشی

آیا جنایتکارتر از تمدن غرب در تاریخ تمدن بشر می‌توان تمدنی را مشاهده کرد که به هیچ یک از ارزش‌های اخلاقی باور نداشته باشد و در نهایت بی‌رحمی و خشونت، تنها به منافع استعماری خویش بیندیشد و به‌نام مدرن‌سازی و یکسان‌سازی فرهنگی جامعه و ملت، اقدام به خشونت‌بارترین و کثیف‌ترین پروژه‌ تربیتی جامعه بشری نماید تا «پوست جامعه انسانی قرن بیستم» همچنان «سفید سفید» باقی بماند و «پوست غیرسفید» جایگاهی در میان مردم و تمدن قرن بیستم و امتیازی در چشم‌انداز تمدن‌سازی سفیدپوستان بدست نیاورد و ارزشی را به آینده جامعه تقدیم نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و چنین می‌شود که در سرزمین اشغال شده کانادا توسط امپراتوری استعماری انگلیس، در آغاز قرن بیستم مدارسی با مشارکت صمیمانه کلیسا پی‌ریزی می‌شود تا «نسل سرخپوستان» کانادایی را از تاریخ و هویتشان جدا کند و به آنان شناسنامه بریتانیایی بدهد تا به ملکه انگلیس و ویکتوریا عشق بورزند و ستایش او را نشانه حقیقی وطن‌پرستی به‌شمار آورند.

در هر حکومتی و یا در هر سازمان پرقدرتی هنگامی بستر این پروژه تربیتی جنایتکارانه شکل می‌گیرد که همه نخبگان سیاسی و شخصیت‌هایی که قدرت رهبری جامعه را در دست دارند؛ این جنایتکاری تربیتی را امری ضروری برای رشد اجتماعی و تقویت پیوندها و نیز تسهیل روندهای آموزشی به منظور رسیدن به احساسات همسان یا همگرا می‌دانند و یقین دارند اگر از این اقدام تربیتی جنایتکارانه به هر دلیلی کوتاهی کنند به اقتدار دولت و جامعه در آینده تاریخ لطمه خواهند زد و بدین ترتیب حکومت قدرتمند انگلیس و موقعیت سیاسی ملکه ویکتوریا را در خط خطرات و تهدیدهای فرهنگی قرار خواهند داد.

بنابراین، در برابر این فاجعه بزرگ تمدنی، باید اظهار کرد همگی نخبگان سیاسی، فرهنگی، رسانه‌ای و هنری متعلق به امپراتوری تمدن غربی باید و باید پاسخگو باشند و هرگز نمی‌توانند به دلیل اینکه این حادثه کهنه شده و در تاریخ آرام گذشته، آرام گرفته است؛ سکوت کنند و از نگاه کردن به آن بگریزند.

مدارس بزرگ شبانه‌روزی زنجیره‌ای که در آغاز این قرن پرهیاهوی دسترسی به دانش‌های برق و تلفن و هواپیما تأسیس شد و در دل این تحولات چشمگیر و خیره‌کننده همچنان به کشتار «خردسالان سرخپوست» بی‌سر و صدا ادامه داد آیا نشانه‌ای بزرگ از حاکمیت اندیشه نژادپرستی و برتری ذاتی و عقلی نژاد سفید بر نژاد غیرسفید نیست؟

آری، همان قدرت مرکزی استعماری و سلطه‌طلبی که رودزیا را به آفریقای جنوبی برد و آغازین سال‌های قرن بیستم را با اعلام کشوری به‌نام رودزیا همراه ساخت و نژاد سیاه را نژاد خدمتگزار و نوکر ذاتی تمدن سفید غربی معرفی کرد، همان قدرت در همان آغاز قرن، مدارس کشتار نژادی سرخپوستان را بپا داشت تا امپراتوری تمدن سفید غربی برای دسترسی به قدرت اقتصادی برتر و حاکمیت جهانی ارزش‌های نژاد سفید، بتواند با آرامشی پایدار از روی سیل خون نژاد غیرسفید رژه برود و با عزمی اهریمنی، اندیشه کشتار خردسالان سرخپوست را کشتاری تربیتی معنا کند تا کشور کانادا بتواند در آینده تمدن سفید، پرچمدار حقوق جهانی بشر معرفی شود!

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تمدن غــرب نظام استعماری قرن بیستم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان، امروز در آئین تجلیل از معلمان نمونه کشوری اظهار کرد: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، اساس برای رشد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، اساس برای آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از جامعه و اساس برای ارتقای یک نسل است.

رئیس جمهور با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، افزود: تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، جامعه‌شناسان، آسیب‌شناسان و خانواده‌های گرامی دارند؛ بر همین اساس آموزش و پرورش برای ما، مساله اول کشور است.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی، به فرهنگ، ساختن انسان و ساخت جامعه قرآنی توجه کرده است، اظهار کرد: یک جامعه نمونه با نگاه به آموزش و پرورش، رشد خواهد کرد و محور اصلی آن، معلم برای ساختن جامعه و مدرسه برای ساختن انسان‌ها خواهد بود.

رئیس‌ جمهور با تاکید بر اینکه مدرسه مرکز ایجاد امید در جامعه است، گفت: حوادث روزگار به گونه‌ای است که شاید مسائلی برای دانش آموزان ایجاد شود که باید معلمان تلاش کنند گره‌های ذهنی دانش‌آموزان را باز کنند.

وی با بیان اینکه باید یک بازنگاهی به آنچه هستیم و آنچه باید باشیم و همچنین وضع مطلوب و وضع موجود داشته باشیم و تلاشی همگانی را برای کم‌کردن فاصله وضع موجود با وضع مطلوب صورت دهیم گفت: گام‌های برداشته شده، گام‌های قابل توجهی بوده اما نگاه به سند تحول آموزش و پرورش، ما را بر آن می‌دارد که یک وضعیت مطلوب و یک نقطه هدف را در نظر بگیریم.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: این سند می‌تواند مستند رفتاری و اقدامی ما قرار بگیرد و ما مستند به آن حرکت کنیم؛ برای اینکه کارهایی انجام می‌شود هر کدام یک شکل خاصی نداشته باشد و بتواند به صورت هماهنگ، منسجم و با یک هارمونی و به صورت موزون حرکت کند.

وی گفت: لازمه این امر آن است که به این سند نگاه کنیم. این سند، مستند اقدام خانواده، مدرسه، آموزش و پرورش و دستگاه‌های مرتبط با آموزش و پرورش است؛ دستگاه‌هایی که باید کمک کنند تا آموزش و پرورش بتواند این سند را اجرایی کند.

رئیس‌ جمهور اضافه کرد: طبیعتاً آن بخش‌هایی که در حوزه اقدامات سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری برای کمک به مدرسه مسؤولیت دارند، اقدامات‌شان بسیار مهم است تا ما بتوانیم این سند را اجرایی کنیم.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: امروز نگاه آموزش و پرورش این است که با تحول و ضرورت این تحول، برنامه‌ها را تنظیم می‌کند و اقداماتی که گام به گام طی می‌شود، در این راستا است.

وی گفت: همه بدانند که ما نیازمند تحول هستیم و این، گام اول است. مدیر مدرسه و معلم که محور تحول هستند، باید ضرورت انجام این تحول را بدانند و هر کاری که ما را به بررسی فرایند تحول نزدیک کند و ما وضعیت را به نحوی قرار دهیم که برای دستیابی به این تحول و انسان ساخته شده در مدرسه باشد که می‌تواند آینده، فرهنگ و عدالت را بسازد.

مبنای عدالت در سطح کشور، آمایش سرزمینی است

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه از زمانی که به دولت آمدیم، گفتیم که سازمان برنامه و بودجه، باید بودجه را بر اساس عدالت تقسیم کند و باید عدالت را معنا کنیم گفت: مبنای عدالت در سطح کشور، آمایش سرزمینی است؛ اینکه کجاها برخوردارتر و کجاها کمتر برخوردار هستند؛ عدالت آموزشی بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه پرچم عدالت را نظام جمهوری اسلامی برداشته و در همه سطوح باید عدالت اجرا شود افزود: هیچ مفهومی در مفاهیم دینی ما بعد از توحید به گستردگی و فراگیری عدالت وجود ندارد.

حجت‌الاسلام رئیسی اضافه کرد: آنچه به عنوان سلطه و تهاجم و شبیخون فرهنگی یاد می‌کنیم و آنکه می‌تواند با همه ابزاهای ارتباطاتی و اطلاعاتی در دست بشر از آن صیانت کند، فضای مجازی است. اما راه حل چیست؛ فقط صیانت بخشی از جامعه در مقابل تهاجم به ساخته شدن افراد در مدرسه است. آیا محدودیت سازی و ممنوعیت امکان پذیر است؟ خیر هیچکدام امکان پذیر نیست.

دشمن، آموزش و پرورش رشدیافته نمی‌خواهد

وی گفت: این ابزار باید برای خدمت در تعلیم و تربیت و ارتقای فرهنگی و علمی جامعه و ارتقای علم و دانش استفاده شود. با علم و دانش و تلاش باید کاری کرد که در خدمت ارتقای علم و دانش قرار بگیرد که راه آن، تعلیم و تربیت و مدرسه است.

رئیس‌ جمهور گفت: برخی از عقب‌ماندگی‌ها به طور عادی قابل جبران نیستند بلکه راهکار مدیریت جهادی می‌خواهند؛ مدیریتی که اندیشه و انگیزه می‌خواهد تا بتواند این عقب‌ماندگی را جبران کند.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: دشمن، امروز آموزش پرورش رشدیافته، نوآوری و فناوری، رشد اقتصادی و رشد تولید را نمی‌خواهد اما ما همه این‌ها را می‌خواهیم و این، ایجاد خواهد شد.

رئیس‌ جمهور گفت: برای همه شما معلمان به معنای واقعی احترام قایل هستیم و بنای ما توجه به تعلیم و تربیت و مقام رفیع معلم است؛ هر توجهی به معلم را به مثابه سرمایه‌گذاری برای کشور است.‌

حجت‌الاسلام رئیسی هرگونه هزینه برای تقویت جریان آموزش و پرورش و جریان علم و فرهنگ و ارتقای اخلاق در جامعه را سرمایه‌گذاری دانست و گفت: نتایج این هزینه را امروز و در آینده، بیش از بیش مشاهده خواهید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است