Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجموعه‌ای با حجم قابل توجهی از تجهیزات و نیروی انسانی متخصص که هرکدام با یک دستگاه پیشرفته سر و کار دارند. تیم تخصصی تعمیرات و ساخت شرکت آبان در بخشی دیگر مشغول کار کردن روی یک دستگاه است.

آن طور که جابر سعید مدیرعامل شرکت آبان عنوان می‌کند علاوه بر سنجش کیفیت محصولات به کمک تجهیزات پیشرفته و ایران‌ساخت، تعمیر و نگهداری یکی از خدماتی است که به مجموعه‌های پژوهشی و فناور، ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

راه‌اندازی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب با فناوری بومی

این فعال فناور با بیان این‌که شرکت آبان با فعالیت­های کاملا تخصصی در حوزه‌های مختلفی از جمله کیفیت سنجی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی و تعمیر و نگهداری فعالیت می‌کند، ادامه می‌دهد: علاوه بر آموزش و تامین قطعه‌های تجهیزات پیشرفته، کار طراحی، ساخت، راهبری و نگهداری سیستم های تصفیه و تصفیه خانه های آب و فاضلاب در این مجموعه انجام می‌شود.

به گفته این فعال فناور، در حوزه تصفیه علاوه بر چندین پروژه فعال در زمینه راهبری و نگهداری تصفیه­خانه، این بخش در زمینه ساخت سیستم­های آب شیرین کن بر پایه اسمز معکوس (RO) و همچنین طراحی و اجرای تصفیه خانه­های فاضلاب و پساب در حال فعالیت است.

وی با اشاره به ارائه خدمات فنی در شرکت آبان عنوان می‌کند: کار سنجش و پایش در حوزه‌هایی مانند آب و محیط زیست، کشاورزی و میکروب‌شناسی انجام می‌شود و در سال جاری نیز شناسایی نمونه‌های صنعتی و معدنی را در دستور کار قرار دادیم.

 

ساخت تجهیزات پیشرفته ایران‌ساخت

مدیرعامل شرکت آبان با اشاره به تولید نمونه ایران‌ساخت و به­روزرسانی برخی تجهیزات آزمایشگاهی بر حسب نیاز مشتری ادامه می‌دهد: از جمله این تجهیزات می­توان به دستگاه­­های تولید آب مقطر و آب بدون یون، فیتوترون، ژرمیناتور، تایمر آزمایشگاهی، هود شیمی و بیولوژی و اتوکلاو سنتز اشاره کرد. 

سعید، به ایجاد گروهی از متخصصان و فعالان فناور در این شرکت اشاره می‌کند و می گوید: خوشبختانه در حال حاضر تمامی همکاران ما حتی حسابدار مجموعه علاوه بر داشتن تحصیلات دانشگاهی مرتبط، متخصص در حوزه فعالیتشان هستند. این مجموعه برای 8 نفر به صورت مستقیم اشتغال و به صورت غیرمستقیم نیز برای بیش از 10 نفر در حوزه های مختلف اشتغال ایجاد کرده است.

 

ساخت تجهیزات فناورانه ضدعفونی کننده

مدیرعامل شرکت آبان از توسعه و ساخت یک محصول فناور برای ضدعفونی بر پایه امواج فرابنفش می‌گوید و ادامه می‌دهد: در زمان شروع کرونا تیم ما ساخت دو دستگاه یووی­باکس و یووی پرتابل برای ضدعفونی اشیاع و فضاهای مختلف بر پایه تابش فرابنفش با امنیت بالا را در دستور کار قرار داد که مورد استقبال مشتریان قرار گرفت.

این فعال فناور به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ساخت و ارائه خدمات به پژوهش‌های دانشگاهی و صنعتی اشاره و بیان می‌کند: خوشبختانه فعالیت دانش‌بنیان‌ها شتاب مناسبی گرفته است و در حال حاضر به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در چندین پروژه تحقیقاتی و نمونه‌سازی برخی شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و استارتاپ‌ها همکاری و مشاوره داشته­‌ایم.

 

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: فاضلاب تصفیه خانه دانش بنیان ایران ساخت تصفیه خانه شرکت آبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۸۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است