Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده کتاب گفت: در کتاب «کوچه باغ انار؛ به ماندنم عادت نکن» تلاش کردم فضای ادبیات پایداری با سبکی متفاوت نسبت به سایر کتاب‌های تولید شده به مخاطبان عرضه شود به عبارت دیگر به نوعی بازی فرم‌ها در این اثر دیده می‌شود.

حمید رضا بشیری در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «کوچه باغ انار؛ به ماندنم عادت نکن» گفت: کتاب «کوچه باغ انار؛ به ماندنم عادت نکن» روایتی ادبی داستانی از زندگی شهید مدافع حرم، سید احسان میرسیار است که بر اساس خاطرات همسرش سیده فاطمه میرکریم پور نوشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عوامل نگارش کتاب «کوچه باغ انار؛ به ماندنم عادت نکن» را اینگونه برشمرد: در سال ۹۷ مسئول تهیه و ساخت مستندی پیرامون شهید میر سیار شدم، ولی پس از اتمام کار بخاطر سخت‌گیری‌های متعدد آنچه پخش شده کاری جذاب نبود لذا نیت کردم تا کتابی در مورد «شهید میر سیار» بنویسم، این کتاب ۲ سال کار برد و در سال ۹۹ توسط انتشارات روایت فتح منتشر شد.

بشیری پیرامون شیوه نگارش کتاب «کوچه باغ انار به ماندنم عادت نکن» ابراز کرد: کتاب «کوچه باغ انار به ماندنم عادت نکن» از زبان همسر شهید میرسیار و اول شخص بیان شده، اما از آنجا که رشته تحصیلی من در حوزه ادبیات بود لذا تلاش کردم تا شیوه‌ای نوین در نگارش کتاب بکار ببرم، این مهم با توجه به حفظ بافت داستانی اثر و همچنین برداشتن گامی نو در عرصه نویسندگی در حوزه مرتبط با دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم بود لذا وقایع از لحاظ مکانی یا زمانی، تلفیق و پس و پیش فراوانی دارد، همچنین فضاسازی در این اثر با دقت ویژه‌ای ترسیم شده است تا جذابیت کتاب بیشتر شود.

وی در مورد کتاب «کوچه باغ انار؛ به ماندنم عادت نکن» اظهار کرد: تلاش کردم فضای ادبیات پایداری با سبکی متفاوت نسبت به سایر کتاب‌های تولید شده به مخاطبان عرضه شود به عبارت دیگر به نوعی بازی فرم‌ها در این اثر دیده می‌شود، با این همه تلاشم این بود که وفادار به ثبت خاطره نویسی باقی بمانم و روایت ادبی را با زبانی ویژه و خاص ارائه کنم تا هر مخاطبی که آن را می‌خواند با آن ارتباط گرفته و از آن لذت ببرد. کتاب روایت دایره واری دارد و فلش‌بک ‌هایی نیز به عقب دارد که در جای خود جذابیت ویژه‌ای را به کتاب داده است.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

*** سبکی نو؛ طرحی نوین

بشیری پیرامون کتاب «کوچه باغ انار؛ به ماندنم عادت نکن» اظهار کرد: تمام تلاشم بر این بود که به نحوی بنویسم که در معرفی سبک زندگی این شهید موفق عمل کرده باشم، کتابی بدون روتوش که به بیان حقایق واقعی پرداخته و برای مخاطب دلنشین و حقیقی به نظر می‌رسد، از سوی دیگر این شهید بزرگوار شخصیتی خاص و ویژه داشت، شهید سید احسان میرسیار به این درک رسیده بود که بتواند به راحتی از جذابیت‌های ظاهری این دنیا دل بکند و همه آن‌ها را کنار گذاشته و برای دفاع از میهن در راه رضای خدا حرکت کند، در جامعه امروز ما که تاثیر فراوانی از جذابیت‌های دنیا گرفته و می‌گیریم و منافع عمومی را قربانی منافع شخصی می‌کنیم یا توجهی به اخلاقیات نداریم قابل بررسی است، این سبک زندگی سر لوحه فعالیت و تفکر همه افراد این خانواده قرار دارد، همسر شهید هنوز هم تاکید دارد از اینکه همراه و پشتیبان همسرش برای دفاع از اسلام بوده و با رفتن او به جبهه مخالفت نکرده هرگز پشیمان نیست.

نویسنده کتاب «اهرم فشار» به نکته جذاب کتاب «کوچه باغ انار؛ به ماندنم عادت نکن» اشاره و بیان کرد: ویژگی که در کتاب نهفته پیرامون عملیاتی است که در منطقه تلحور در استان حلب رخ داد.

*** من زنده ام

وی به بخشی از کتاب «کوچه باغ انار؛ به ماندنم عادت نکن» که به خواب‌های همسر شهید سید احسان میرسیار پرداخته اشاره و ابراز کرد: پس از اعلام شهادت سید احسان میرسیار همسرش بار‌ها او را در خواب دیده بود در حالی که به همسرش تاکید می‌کرد که من زنده هستم همین امر سبب بی تابی همسرش میر کریم پور شده بود، هنگامی که خانواده سید احسان میرسیار به همراه سایر خانواده شهدا به دیدار مقام معظم رهبری رفته بودند یکی از خدام متوجه بی‌قراری بیش از حد همسر شهید احسان میرسیار شده بود و به وی گفته بود خواسته‌ات را کتباً بنویسد تا آن را به دست رهبر برسانم پس از نوشته شدن درخواست مطلب به دست مقام معظم رهبری رسید در این زمان بود که ایشان برای اولین بار حکم تفحص پیکر شهدا در خاک سوریه را پس از برگزاری جلسات متعدد با شهید سپهبد قاسم سلیمانی اعلام کردند و شهدا مدافع حرم به خاک میهن بازگردانده شدند، این اتفاق خاصی بود که به واسطه شهید سید احسان میرسیار شکل گرفت.

بشیری به ویژگی خاص شهادت سید احسان میر‌سیار اشاره و خاطرنشان کرد: شهید سید احسان میرسیار در منطقه‌ای رشد یافت که همه آنان سید بودند و ارادت ویژه‌ای به حضرت فاطمه زهرا (س)» داشتند، نکته قابل توجه دیگر اینکه زمان شهادت سید احسان میرسیار در ایام فاطمیه بود و در ایام فاطمیه نیز مورد تفحص و پیدا شد و زمانی که پیکر مطهرش به کشور بازگشت در ایام فاطمیه قرار داشت پیوند ویژه این شهید بزرگوار با حضرت «فاطمه زهرا (س)» و ایام فاطمیه نقطه‌ای برجسته برای این شهید است.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات مدافعان حرم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات مدافعان حرم شهید سید احسان میرسیار کوچه باغ انار ایام فاطمیه مدافع حرم همسر شهید ویژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۹۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه زارعی عصر چهارشنبه در اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» ضمن تبریک روز بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران است و هر کجا خبری از تمدن، پیشرفت و توسعه به گوش می‌رسد سرنخ‌هایی از کتاب و کتابت به خوبی مشهود است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دومین اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان با حمایت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، محافل ادبی در کشور و استان‌ها شکل گرفته است افزود: هدف این جشنواره شناسایی استعدادها و پرورش اندیشه‌ها در راستای غنی‌سازی و ترویج فرهنگ و ادبیات ایران است‌.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه همچنین هدف از این جشنواره شناخت واقع‌بینانه از ادبیات کودکان و نوجوانان و تلاش مستمر برای پی بردن به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بالقوه آنهاست خاطرنشان کرد: حمایت، هدایت و راهبری بالیدن به نسل نوجوانی است که اندیشه ورز جستجو کند، بخواند، بپرسد، بنویسد و روی پای فرهنگ کشور خود بایستد.

وی تصریح کرد: با توجه به رسالت و مأموریت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مبنی بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی؛ راه اندازی محفل‌های ادبی و از دل این محفل «جشنواره ملی شعر و داستان دوست من کتاب» متولد شد.

زارعی با بیان اینکه آئین «اختتامیه نخستین دوره جشنواره دوست من کتاب» تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد و امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ شاهد برگزاری دومین دوره اختتامیه هستیم ادامه داد: امروز گرد هم آمده‌ایم تا شعر و داستان‌های ارسالی درباره کتاب و اهمیت آن را تأکید کنیم.

وی با اشاره به اینکه در کنار محفل ادبی، محفل قرآنی نیز در کتابخانه‌های عمومی شکل گرفت خاطرنشان کرد: به همین دلیل بخش ویژه دومین دوره جشنواره با محوریت قرآن و عترت پیامبر اسلام (ص) تعریف شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه در مرحله اول جشنواره دوست من کتاب ۱۹ استان مشارکت داشتند و در مرحله دوم ۳۱ استان مشارکت کردند گفت: نقطه قوت این جشنواره حضور چهره‌های برجسته ادبی به عنوان داوران این جشنواره است که از تک تک آنها باید قدردانی کنیم.

زارعی در ادامه اضافه کرد: در این جشنواره ۸۵۰ اثر از ۳۱ استان ارسال و مورد داوری قرار گرفته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش شعر و داستان ۳۷ برگزیده دارد و در مجموع از ۴۲ نفر تقدیر می‌شود.

وی در پایان متذکر شد: امیدوارم با شناخت عمیق و واقع‌بینانه از کودک و نوجوان و با اشتراک دانش شخصی شاهد رشد، شکوفایی و مانایی ادبیات کودکان و نوجوان باشیم.

کد خبر 6094663

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • داستان شگفت‌انگیز یک معلم در«مدیر مدرسه شریعت»/ از مبارزه با بهائیت تا تربیت چوپانی که مدیر مدرسه شد
  • چاپ مجموعه‌داستانی درباره شهدای شاه چراغ و اغتشاشات ۱۴۰۱
  • پل آستر درگذشت