Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: جهاد دانشگاهی به‌عنوان نماد علمی برآمده از انقلاب و با تجربیات ۴۰ ساله، سرمایه مهم کشور در رسیدن به قله‌های توسعه دانش‌بنیان است.

دکتر علی نجفی نژاد در گفت‌وگو با ایسنا به مناسبت ۱۶ مردادماه سالگرد تأسیس جهاد دانشگاهی، با اشاره به اینکه آینده توسعه کشور با توسعه علمی گره خورده است، اظهار کرد: حل چالش‌های فعلی و چالش‌های آینده کشور به‌جز از روش‌های علمی امکان‌پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکوفایی، پیشرفت و تعالی کشور جز از مسیر توسعه دانش‌بنیان عبور نخواهد کرد. دستیابی به توسعه دانش‌بنیان نیازمند نهادها و سازمان‌های علمی و فناوری با ویژگی‌های جهادی است. با توجه به این موارد جهاد دانشگاهی به‌عنوان نماد علمی برآمده از انقلاب و با تجربیات ۴۰ ساله، سرمایه مهم کشور در رسیدن به قله‌های توسعه دانش‌بنیان است.

وی با بیان اینکه نیاز به فناوری و دانش‌های نوین، پیشران توسعه هر کشوری است، افزود: در دنیای امروز که به‌شدت رقابتی و غیرقابل پیش‌بینی است، کشورهایی موفق هستند که با تکیه بر نوآوری، پیشگام عرصه اقتصاد دانش‌بنیان باشند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ادامه داد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان نهاد علمی و تحقیقاتی و فناوری با ویژگی‌های انقلابی، یک عنصر اساسی و کلیدی در زیست‌بوم فناوری خواهد بود. تجربیات این نهاد انقلابی و علمی موفق می‌تواند در سایر سازمان‌ها و مراکز تحقیقاتی و علمی نیز مورداستفاده قرار گیرد.

نجفی نژاد در ادامه بیان کرد: در عرصه جهانی رقابت بسیار شدیدی در دستیابی به دانش‌های نوین و فناوری‌ها و نوآوری‌های پیشرفته وجود دارد. پیشرفت اقتصادی و توسعه به‌شدت با موضوعات علمی گره خورده است. منابع تولید ثروت در جهان امروز، منابع انسانی و تولیدات علمی است؛ بنابراین در آینده کشورهایی موفق‌ترند که در زمینه علمی جلوتر باشند. کشورهایی موفق‌ترند که در گذشته سرمایه‌گذاری بیشتری در زمینه توسعه علمی کرده باشند.

وی افزود: بر این اساس جهاد دانشگاهی با توان علمی و سازمانی اندوخته شده‌ طی ۴۰ سال اخیر، یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های کشور در رسیدن به دانش‌های پیشرفته در سال‌های پیش رو خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تأکید کرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک نهاد انقلابی مستقل می‌تواند حلقه اتصال بین سازمان‌های مختلف و بین مراکز علمی و مراکز تولیدی و بازار باشد.

نجفی نژاد گفت: در جهان به‌شدت وابسته امروز که تعاملات و ارتباطات نقش اصلی را دارند، هر چه تعامل و همکاری بین سازمان‌ها بیشتر و گسترده‌تر باشد و شبکه ایجاد شده قوی باشد، امکان موفقیت بیشتر خواهد بود.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک سازمان پویا و منعطف باقابلیت‌های چندگانه می‌تواند در همگرایی بین سازمان‌های مسئول نقش مهمی ایفا کند و توانمندی‌های موجود را برای حل یک معضل و چالش همگرا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان علی نجفی نژاد جهاد دانشگاهی به عنوان توسعه دانش بنیان کشور در رسیدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۹۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود

فاطمه شیرازی، حافظ، قاری و داور مسابقات قرآن با حضور در نمایشگاه دستاوردهای وقف در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: اولین سالی است که در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنم و مشتاق هستم تا بدانم عرصه‌های فعالیت سازمان اوقاف در بخش‌های مختلف به چه صورت است. البته با فعالیت قرآنی سازمان از سال ۱۳۷۴ آشنا هستم از چهاردهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن همراه اوقاف بوده ام و کاملاً به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی سازمان اشراف دارم.

وی اظهار کرد: اما در زمینه حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و اهدافی که برای وقف بیان شده که موقوفه حفظ شود و در راستای نیت واقف باشد، مسلماً در اقداماتی که در عرصه علمی صورت می‌پذیرد به عنوان مثال در حوزه تولید وسایل پزشکی که تکنولوژی آن در دست کشورهای اروپایی است مانند فیلتر دیالیز که در دوران تحریم به مشکل برخوردیم و در این نمایشگاه مشاهده کردیم که یکی از شرکت‌ها در این زمینه فعالیت می‌کند و باعث خرسندی است اگر اوقاف در این زمینه سرمایه گذاری کند. قطعاً واقفان نیز خشنود خواهند شد.

شیرازی بیان کرد: امید است اوقاف در عرصه‌های فرهنگی و قرآنی مستدام باشد. در عرصه کمک به فناوری و هر آنچه باعث شود ایران ما یک پله بالاتر رود ارزشمند است و باید مردم مشارکت داده شوند. ما مردم خالص و مخلص و جوانان نخبه داریم که باید به کار گرفته شوند و مسئولان اهتمام داشته باشند که بتوانیم ایران را ارتقا دهیم و در دنیا بدرخشد.

وی تصریح کرد: یکی از مسایلی که جای کار دارد بحث تأمین دارو است که با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و حمایت سازمان اوقاف می‌توانیم در این زمینه به خودکفایی برسیم. البته قبل از هر اقدامی باید حول محور پیشگیری فعالیت شود و اوقاف نیز می‌تواند در این زمینه ورود کند.

کد خبر 6092189 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی