Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اطلاعیه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر واکسیناسیون بدون محدودیت سنی در خوزستان را تکذیب کرد.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز امروز شنبه 16 مرداد ماه جاری در اطلاعیه ایی اعلام کرد: اطلاعیه ای که در فضای مجازی در خصوص تزریق واکسن در استان خوزستان بدون محدودیت سنی منتشر شده خلاف واقع و نادرست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است در حال حاضر تنها متولدین سال ۱۳۵۹ به قبل امکان مراجعه به مراکز واکسیناسیون برای  دریافت واکسن دارند و واکسیناسیون سایر گروه های سنی متعاقبا و بعد از انتشار اطلاعیه رسمی انجام خواهد شد

همچنین شایان ذکر است امکان انتخاب سال تولد بعد از ۱۳۵۹ در سامانه سلامت صرفا برای اعضای هیات علمی دانشگاه ها، بیماران نادر و بیماران دیابتی استفاده کننده از انسولین و براساس مستندات و پرونده های مرتبط امکانپذیر است و اگر کد ملی فرد ثبت‌نام کننده در فهرست مورد نظر نباشد و شرط سنی رعایت نشده باشد، امکان ثبت‌نام وجود ندارد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برنا خوزستان کرونا ویروس محدودیت سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۰۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • خوزستانی‌ها از تردد غیرضروری در محورهای استان خودداری کنند
  • مردم خوزستان از تردد غیر ضروری و حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • خودداری از تردد غیر ضروری در محور‌های خوزستان
  • تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان
  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در خوزستان
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • ثبت ۷۲ میلیمتر بارندگی در «حسینیه» اندیمشک
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)