Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@07:23:11 GMT

کاهش 40 درصدي ورودي سد‌هاي پنجگانه پايتخت

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۰۷۱۱

خبرگزاری آریا- مدیرکل دفتر بهره برداری و نگه داری از تاسیسات آبی و برقابی، از کاهش 40 درصدی ورودی سد‌های پنج گانه تهران از ابتدای مهرماه سال 99 تا 15 مرداد سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، محمد شهریاری با اشاره به اینکه باوجود بارش‌های رگباری رخ داده در هفته گذشته، اما وردی‌های تهران همچنان کاهشی است افزود: ورودی سد‌های پنجگانه تهران از ابتدای مهرماه سال 99 تا 16 مرداد سال جاری یک میلیاردو 265 میلیون مترمکعب بوده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته، 2 میلیارد و 109 میلیون مترمکعب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ذخیره سد‌های تهران هم اکنون 655 میلیون مترمکعب است گفت: این رقم در مدت مشابه سال گذشته یک میلیاردو 34 میلیون مترمکعب بوده است که امسال به دلیل کاهش بارندگی‌ها با کسری 380 میلیون مترمکعبی مواجه هستیم.
مدیرکل دفتر بهره برداری و نگه داری از تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای تهران ادامه داد: آب شرب تهران بطور معمول 30 درصد از منابع آب زیرزمینی و 70 درصد از منابع آب سطحی تامین می‌شود که این رقم به دلیل کاهش آب‌های سطحی به 40 درصد از منابع آب زیرزمینی و 60 درصد منابع آب سطحی تغییر یافته است.
شهریاری افزود: از ابتدای مهرماه سال 99 تا امروز، 303 میلی متر بارش در استان تهران ثبت شده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته 465 میلی متر بوده، که این تفاوت عددها، نشان دهنده کاهش 35 درصدی بارش در این استان است.
وی با اشاره به اینکه اولویت وزارت نیرو تامین آب شرب است گفت: در حال حاضر فقط آب شرب از سد‌ها تامین می‌شود و البته در این بخش نیز به دلیل افزایش مصرف آب، سیاست انقباظی اعمال شده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، مدیرکل دفتر بهره برداری و نگه داری از تاسیسات آبی و برقابی گفت: صنعت آب برای گذر از این شرایط و حفظ پایداری در شبکه آب شرب نیازمند همراهی و همکاری مردم و صرفه جویی در مصرف آب است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سد پنجگانه پایتخت میلیون مترمکعب منابع آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۰۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۸ اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلیمتر بوده است.   به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.   از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.   از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.   جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.   بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.   استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.   به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بحران آب در ۳ استان کشور افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر خشکسالی در کمین این استان‌ها

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری