Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@17:07:45 GMT

گذر از خشکسالی با مدیریت آب سد علویان مراغه

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۲۹۷۱

گذر از خشکسالی با مدیریت آب سد علویان مراغه

به گزارش خبرگزاری فارس از مراغه، عبدالله فرمانی اظهار داشت: با وجود کاهش 30 درصدی بارش ها و روان آب های حوزه صوفی چای توزیع آب سد علویان به خوبی مدیریت شده است.

وی افزود: براساس برنامه ریزی ها بیش از 32 میلیون متر مکعب آب در سه نوبت بین زارعان و باغداران شهرستان های بناب و مراغه توزیع شده است.

فرمانی اضافه کرد: امسال برای زراعت پایاب یک نوبت و برای باغبانی سه نوبت آب تامین و در سطح بیش از 6 هزار هکتار باغ و زمین زراعی توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیر امور آب مراغه، با توجه به کاهش شدید بارندگی ها و آورد رودخانه صوفی چای قرار بود دو نوبت آب در به باغ های شهرستان اختصاص یابد که با مدیریت اصولی به سه نوبت افزایش یافت.

فرمانی افزود: هم اکنون آبرسانی به باغ ها و زمین های زراعی در تمام پایاب ها استان به پایان رسیده اما در اثر ذخیر و توزیع به موقع با هماهنگی باغداران توزیع آب در پایاب سد علیوان مراغه همچنان ادامه دارد.

وی گفت: میزان بارندگی در مراغه از 317 میلیمتر در سال گذشته به 245 میلیمتر کاهش یافته است.

مدیر سد علویان مراغه نیز گفت: امسال حجم آب تنظیمی سد علویان با 50 درصد کاهش نسبت به طولانی مدت از 120 میلیون به 62 میلیون متر کاهش یافته است.

شجاعی فر افزود: با مدیریت اصولی آب کشاورزی به اندازه تامین نیاز باغ ها در اختیار بهره برداران بخش کشاورزی مراغه و بناب قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: با مدیریت درست آب بخش شرب و صنعت نیز به اندازی نیاز ذخیره و توزیع شده است.

انتهای پیام/60007

منبع: فارس

کلیدواژه: خشکسالی آب مدیریت مراغه خبرگزاری فارس فارس تبریز سد علویان بارندگی صوفی چای باغ سد علویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۲۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود

قائم مقام اسبق وزارت صمت با اعلام اینکه تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود، گفت: عملکرد یکساله مدیریت جدید بانک مرکزی قابل تحسین است. - اخبار اقتصادی -

محمد صادق مفتح، قائم مقام اسبق وزارت صمت در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، گفت: در زمان بحران های سیاسی، کاهش نرخ ارز اقدام بسیار بزرگی محسوب می‌شود، چرا که بسیاری ازجمله عوامل دشمن، کانال‌های دلالی تلگرامی و برخی افراد و رسانه‌ها، پیش بینی می‌کردند که در شرایط ملتهب کشور، هیجانات و انتظارات تورمی افزایش می‌یابد و نرخ ارز تا 100 و حتی 120 هزار تومان جهش می‌کند، اما خلاف این موضوع رخ داد و نرخ ارز کاهشی شد و اکنون تا کانال 60 هزار تومان ریزش کرده است.

مفتح تصریح کرد: این موضوع حاکی از آن است که دولت و بانک مرکزی در مهار بازار ارز عملکرد موفقی داشته‌اند و این اتفاق شاید برای اولین بار است که با این همه اتفاقات سیاسی و امنیتی منطقه، در اقتصاد ایران روی داده است.

وی اضافه کرد: عملکرد یک ساله مدیریت جدید بانک مرکزی قابل تحسین است و اقدامات ایشان برای مدیریت بازار ارز و کنترل انتظارت تورمی در سطح جامعه به خوبی جواب داده است. 

قائم مقام اسبق وزارت صمت اظهار کرد: تمام واقعیت‌های اقتصادی حاکی از این است که کشور توانسته بحران‌ها را مدیریت کند و  پیش بینی بنده این است که کاهش نرخ ارز تداوم خواهد داشت و با افت نرخ ارزقیمت طلای داخلی نیز نزولی خواهد شد. 

این تحلیلگر اقتصادی عنوان کرد: مهمترین عاملی که موجب کاهش نرخ ارز و تورم در کشور شده، این است که بانک مرکزی و دولت توانسته‌اند بازارها را در شرایط بحرانی مدیریت کنند؛ به طوری که در 5 سال گذشته برای اولین بار است که دولت در موضع ابتکار عمل قرار گرفته است.

مفتح در پایان تاکید کرد: همچنین بانک مرکزی موفق شد نرخ رشد نقدینگی و نرخ رشد پایه پولی را کاهش دهد که این موضوع نیز به کاهش نرخ ارز کمک کرده است. علاوه بر این افزایش میزان فروش نفت و قیمت آن، درآمدهای ارزی را تقویت کرده است که به مدیریت بهتر بازار ارز کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • تجربه اخیر کاهش نرخ ارز در شرایط بحرانی بی‌سابقه بود
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده