Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل خانه مطبوعات استان کرمانشاه گفت: طبق برآوردها هم اکنون حدود 800 فعال رسانه‌ای در رسانه‌های رسمی استان فعالیت دارند.

وحید نیشابوری به مناسبت روز خبرنگار(17 مرداد) در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش تعداد خبرنگاران استان در سالهای اخیر گفت: با توجه افزایش چشمگیر رسانه ها، برآورد می‌شود هم اکنون حدود 800 نفر در استان کرمانشاه در رسانه های رسمی شامل دفاتر خبرگزاری‌ها، نشریات محلی، پایگاه های خبری و نمایندگی نشریات سراسری مشغول به فعالیت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد با توجه به شرایط عضویت در خانه مطبوعات بر اساس اساسنامه، هم اکنون 120 نفر که فعالان رسانه‌ای محسوب می شوند عضو خانه مطبوعات استان هستند.

نیشابوری نداشتن امنیت شغلی و بیمه را مهم ترین مشکل خبرنگاران کشور عنوان کرد و افزود: اصولا حوزه خبرنگاری در کشور از دیر باز با مشکلات بسیاری روبرو بوده که نداشتن امنیت شغلی و نبود بیمه از مهمترین این مشکلات است.

وی افزود: همچنین پایین بودن دستمزدها و نیز عدم حمایت های صنفی از جمله دیگر مشکلات جامعه خبرنگاران است.

نیشابوری به شرایط اقتصادی نامطلوب جامعه هم اشاره کرد وافزود: با توجه به شرایط بد اقتصادی هم اکنون مشکلات این قشر از جامعه به حدی رسیده که طی دو سه سال اخیر شاهد بیکاری و تغییر شغل تعداد زیادی از خبرنگاران و اهالی رسانه بوده ایم.

"کرونا" بدنه نحیفِ رسانه را ضعیف‌تر کرده است

مدیرعامل خانه مطبوعات استان کرمانشاه به اثرات منفی شیوع کرونا بر شرایط کاری خبرنگاران هم اشاره کرد و افزود: متاسفانه مانند بسیاری صنوف، حوزه رسانه هم از تبعات این ویروس در امان نمانده و کرونا باعث بروز مشکلات و صدمات بسیاری برای حوزه رسانه شده است.

وی افزود: کرونا مشکلات حوزه رسانه را مضاعف و بدنه ضعیف رسانه ها را ضعیفتر کرده، تا جایی که طی دو سال گذشته شاهد تعطیلی تعدادی از رسانه‌ها به ویژه نشریات بوده ایم.

نیشابوری گفت: رکود ناشی از کرونا با توجه به طولانی شدن این بیماری به جنگی فرسایشی برای اقتصاد ضعیف رسانه تبدیل شده و این امر موجب شده که خبرنگاران نیز از این آسیب بی نصیب نمانند و متاسفانه تعدادی از خبرنگاران بیکار شده و یا در شرایط بد اقتصادی به سر می‌برند.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان کرمانشاه با بیان اینکه صنف ضعیف رسانه آنطور که باید در دوران کرونا مورد حمایت قرار نگرفته اند، گفت: با توجه به لزوم و اهمیت تداوم فعالیت و حیات جریان رسانه‌ای کشور لازم است از سوی دولت حمایت های ویژه ای از رسانه ها انجام شود که بخشی از این حمایت ها به شکل مستقیم باید به خبرنگاران اختصاص یابد.

وی یادآور شد: خانه مطبوعات و رسانه های استان طی دو سال گذشته با رایزنی های متعدد موفق شد تسهیلاتی جهت رفع بخش کوچکی از مشکلات رسانه ها دریافت کند که این تسهیلات به شکل قرض الحسنه و بخش کوچکی نیز بصورت بلاعوض بوده است، اما اعطای این تسهیلات کافی نبوده و نیاز است حمایت های جدی تری از رسانه ها و بویژه خبرنگاران صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری كرمانشاه منطقه کرمانشاه خبرنگار کروناویروس همه باهم علیه کرونا استان کرمانشاه خانه مطبوعات حمایت ها هم اکنون رسانه ای رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۴۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • رصد مطبوعات و خبرگزاری‌های فارس، ۱۰ اردیبهشت
  • فیلم اظهارات عجیب سخنگوی شورای شهر تهران | مشکلات تقصیر گرگ‌های رسانه‌ای افتاد!
  • رصد مطبوعات و خبرگزاری‌های فارس، ۹ اردیبهشت
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • رصد مطبوعات و خبرگزاری‌های فارس، ۸ اردیبهشت
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه