Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، محسن اکبری ظهر امروز در دیدار مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان ضمن تاکید بر مشارکت همگانی در نهادینه سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه افزود: این دو فریضه واجب جزو مواردی است که هیچ اختلافی میان شیعه و سنی وجود ندارد و در بیشتر خطابه ها و سخنرانی هایشان به این دو مهم اشاره می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان وبلوچستان افزود: یکی از آسیب های امروز این است که برخی اعظان، مداحان و سخنرانان بیشتر به نحوه شهادت امام حسین و وقایع روز عاشورا اشاره می کنند و کمتر فردی به علت و چرایی قیام ایشان اشاره دارد که در دهه اول محرم امسال صاحبان تریبون و روحانیون باید به این مساله به طور ویژه تر بپردازند. 

وی با تاکید بر اینکه نمی‌شود فردی نماز بخواند و امر به معروف و نهی از منکر انجام ندهد، اظهار کرد: اکثر زیرمجموعه های دولت های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی ابعاد زیادی از امر به معروف ونهی از منکر را فراموش کرده اند و این یک نقص است که باید برطرف شود. 

وی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم کار خود را در شرایط سختی آغاز کرده است افزود: امیدواریم این دولت بتواند جلوی فسادهای موجود در کشور را گرفته و اجرای امر به معروف و نهی از منکر را به طور جدی پیگیری کند تا این حرکت جهادی و انقلابی خود موجبات رضایت مندی مردم را فراهم کند. 

اکبری خاطرنشان کرد: عدم اجرای فریضتین در جامعه اول به فرد، دوم خانواده و سوم به جامعه و حکومت آسیب وارد می کند.

وی با اشاره به اینکه در بحث عفاف و حجاب باید ورود ایجابی و نه سلبی شود خاطرنشان کرد: خوشبختانه وضعیت سیستان و بلوچستان نسبت به سایر نقاط کشور بهتر است اما در زاهدان و چابهار در این خصوص مشکلاتی وجود دارد و امیدواریم با کمک دستگاه های مربوطه بتوانیم جلوی گسترش بی حجابی را گرفته و حجاب برتر را تبلیغ کنیم.

یک درصد هزینه تبلیغات انتخاباتی برای ترویج عفاف وحجاب صرف شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان وبلوچستان نیز در این جلسه گفت: اگر یک درصد هزینه های تبلیغاتی ایام انتخابات برای ترویج عفاف و حجاب و فریضتین هزینه بشود وضعیت کشور بسیار متحول خواهد کرد.

حجت الاسلام منصور باقربیک افزود: برای نهادینه سازی امر به معروف و نهی از منکر و ترویج عفاف و حجاب در جامعه آماده همکاری و حضور در اتاق های فکر و جلسات هم اندیشی این ستاد هستیم تا پس از یافتن چرایی افزایش منکرات در سطح جامعه، راهکارها را شناسایی و روند اجرایی شدن آنها را پیگیری کنیم.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر فلسفه قیام حضرت امام‌حسین(ع) بوده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم‌سیستان و بلوچستان مطالبه گر نیستند و این درحالی است که مطالبه گری به نوعی امر به معروف و نهی از منکر است و باید بر روی این نکته کار شود.

وی از آمادگی سازمان تبلیغات برای همکاری با ستاد امر به معروف ونهی از منکر سیستان وبلوچستان در بخش های مختلف خبر داد.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: نهی از منکر سیستان و بلوچستان سیستان انقلاب اسلامی امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۸۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» عصر امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در تالار اندیشه سوره مهر انقلاب اسلامی برگزار شد.

حجت الاسلام موسی‌پور نماینده ولی فقیه و رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این‌مراسم گفت: در تولید محتوا و منابع فرهنگی اقدامات خوبی انجام و در جایگاه مطلوبی هستیم اما نقص ما در فرآوری و ارایه تولیدات فرهنگی است.

وی افزود: همانطور که اگر در مواد معدنی ارزش افزوده نداشته باشیم موفق نیستیم. موضوعات فرهنگی نیازمند فراوری است و در بهره‌وری از کانی‌های غنی معنوی و فکری نقص داریم و باید برای جبران این نقص فکر کرد. ما در بهره‌وری معنوی هم مشکل داریم و باید برای آن نیز فکر کرد. اندکی بهره وری در حوزه های انرژی و نفتی و مانند آن بسیاری از مشکلات کشور را برطرف می‌کند. در حوزه فرهنگی همانگونه‌که در تولید توجه می‌کنیم باید به بهره وری از این تولیدات و برداشت از آن اقدام کنیم. ما چهره های بزرگ فرهنگی داریم اما در جامعه از آثار چنین چهره هایی بهره برداری نمی‌کنیم و از آثار و برکات انها بهره‌مند نیستیم. این چهره‌ها را باید بشناسانیم و منش آنان را در جامعه ساری و جاری کنیم.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان گفت: قلب سلیم، صداقت، صراحت و شجاعت از ویژگی‌های بارز حجت الاسلام مطلبی است. تبعیت محض از ولایت از دیگر ویژگی‌های ایشان است.

حجت‌الاسلام سعید فخرزاده نویسنده کتاب رضای انقلاب هم در این‌مراسم گفت: ممکن نیست کسی که در حوزه انقلاب کار می‌کند حجت اسلام مطلبی را که امام جماعت مسجد ابوذر بوده، نشناسد.

وی با بیان سوابق ۷۰ ساله انقلابی این چهره فرهنگی گفت: برای نگارش کتاب سوالات و موضوعات متعددی مطرح و نکاتی بیان شد که با لحن ساده و بیانی شیوا به رشته تحریر درآمدند و در ۷ فصل از جمله زندگینامه ، دوران حیات حوزوی، مبارزات ۱۵ خرداد و منبرها تدوین شدند.

فخرزاده گفت: حجت‌الاسلام مطلبی، الگوی متعالی چهره‌های فرهنگی و انقلابی است. معرفی چنین چهره هایی امر به معروف در جامعه است و این مهم با رونمایی از کتاب رضای انقلاب محقق شد.

کد خبر 6098576 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • روحانیون مرزبانان فکری و اعتقادی جامعه هستند
  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم