Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@00:12:52 GMT

محمد مخبر معاون اول رییس‌جمهوری را بیشتر بشناسیم

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۹۰۰۵

محمد مخبر معاون اول رییس‌جمهوری را بیشتر بشناسیم

به گزارش روز یکشنبه گروه سیاسی ایرنا، محمد مخبر با حکم رهبر معظم انقلاب در دو دهه اخیر ریاست ستاد اجرایی فرمان امام را برعهده داشت و دستاوردهای دوره مدیریت وی به خصوص در سال‌های اخیر و ایام شیوع کرونا مورد توجه مردم و اقشار مختلف کشور قرار گرفت. 

وی دارای سوابقی همچون مسئول بهداری سپاه دزفول، حضور در جبهه های جنگ تحمیلی، معاون بازرگانی بنیاد مستضعفان، مدیرعامل مخابرات خوزستان و معاون استانداری خوزستان است و از سال ۱۳۸۶ نیز با حکم آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، ریاست ستاد اجرایی فرمان امام را برعهده داشته ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مخبر دارای مدرک دکتری در رشته‌ حقوق بین الملل است و مقالات و کتاب‌های متعددی در حوزه‌های اقتصاد و حقوق تألیف کرده که رهیافتی به توسعه اقتصادی توام با عدالت، رشد اقتصادی شتابان در ایران، اقتصاددانان برتر جهان (۲ جلد)، مبانی لزوم ایجاد نهاد تجدیدنظر در مرکز بین المللی حل اختلاف‌های ناشی از سرمایه‌گذاری (ایکسید)، معاذیر معاف کننده مجازات‌ها در اساسنامه دیوان بین المللی کیفری و اقتصاد دریا؛ محور توسعه،‌ از جمله آنهاست.

از اقدامات تاثیرگذار مخبر در ستاد اجرایی فرمان امام، تاسیس و راه‌اندازی بنیاد برکت، بنیاد احسان، موسسه دانش‌بنیان برکت و جهت‌دهی همه منابع و سرمایه‌گذاری‌های ستاد به مناطق محروم و روستایی و سرمایه‌گذاری زیربنایی برای "پیشرفت و محرومیت‌زدایی" در این مناطق و ورود به مباحث استراتژیک و حیاتی کشور بوده است.

فلسفه وجودی بنیاد برکت، کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروه‌ها و واحدهای کسب‌وکار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق کم برخوردار کشور، در راستای تحقق اهداف سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب است. بنیاد برکت با مشارکت در راه‌اندازی و توسعه طرح‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و ...، انجام طرح‌های عمرانی و زیربنایی، مدرسه‌سازی و ارایه خدمات سلامت، عام‌المنفعه و بیمه‌ای، افزایش فرصت‌های شغلی، توسعه کارآفرینی، محرومیت‌زدایی، فقرزدایی و جلوگیری از مهاجرت نیروهای محلی به شهرهای بزرگ است. 

بنیاد احسان نهادی است که ماموریت اصلی آن کمک به افزایش سرمایه اجتماعی نظام اسلامی از طریق تقویت جبهه مردمی فعالان اجتماعی در عرصه‌های توسعه، تعمیق و تکمیل زنجیره فعالیت های توانمندساز در حوزه های اجتماعی و حمایتی در مناطق کم‌برخوردار، گفتمان‌سازی، شبکه‌سازی و جریان‌سازی در زیست بوم محرومیت‌زدایی و پیشرفت، کمک به تحقق هرچه بیشترعدالت اجتماعی در کشور و کمک به کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌باشد.

مؤسسه دانش‌بنیان برکت در توسعه فعالیت‌ها و طرح‌های دانش بنیان از جمله مشارکت در سرمایه‌گذاری‌های جسورانه در بنگاه‌های دانش‌بنیان، ایجاد یا مشارکت در تشکیل شتابدهنده‌ها در زمینه راه‌اندازی کسب و کارهای دانش‌بنیان، حمایت از ایجاد بسترها و زیرساخت‌های دانش‌بنیان، کمک به فعالیت مجموعه‌ها و تیم‌های دانش‌بنیان کوچک و فرهنگ‌سازی و نهادینه‌کردن باور «ما می‌توانیم» با برگزاری رویدادها و برنامه‌های مرتبط و تعاملات موثر بین‌المللی در حوزه‌های دانش‌بنیان فعالیت می‌کند. 

درکنار اینها، گروه توسعه اقتصادی تدبیر یکی دیگر از زیرمجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با ورود به حوزه‌های راهبردی نظیر امنیت غذایی، امنیت دارویی و امنیت انرژی که بخش خصوصی و دولتی به دلیل وجود تحریم‌های سنگین ظالمانه و محدودیت‌های خود قادر به اجرای آنها نبودند، درکمترین زمان و با کمترین هزینه و با بالاترین کیفیت روز جهان و با بکارگیری نیروهای متخصص داخلی و عمدتا بومی همان مناطق بسیاری از پروژه های حساس و استراتژیک کشور را به سرانجام رساند. در حال حاضر، کلیه فعالیت‌های این بخش به سوی محرومیت‌زدایی و اشتغالزایی در مناطق محروم در چارچوب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی سوق یافته است. 

شناخته‌شده‌ترین بخش فعالیت‌های ستاد نزد افکار عمومی در دوره ریاست محمد مخبر را شاید بتوان در دوران همه‌گیری ویروس منحوس کرونا و ورود همه‌جانبه این مجموعه برای مبارزه تمام‌قد با این بیماری دانست که کمبودهای به وجود آمده در سطح کشور را مرتفع می‌کرد که در این عرصه می‌توان به دستاوردهای زیر اشاره کرد: تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا (کوو ایران برکت) و کسب مجوز تزریق عمومی به عنوان اولین واکسن تاییدشده از سوی وزارت بهداشت، احداث بزرگترین کارخانه تولید واکسن خاورمیانه توسط دانشمندان ایرانی، احداث بزرگترین شهرک دارویی کشور، احداث بزرگترین کارخانه تولید ماسک در منطقه با ظرفیت ۵ میلیون ماسک در روز با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان ظرف ۲۰ روز درنخستین ماه‌های آغاز کرونا و در ایامی که کشورهای خارجی حاضر به فروش و ارسال ماسک نبودند، راه‌اندازی کارخانه تولید وداروی رمدسیویر و ایورمکتین و شکستن بازار سیاه و نجومی این دارو و راه‌اندازی خطوط تولید انواع کیت‌های تشخیص فوری کرونا.

در عرصه خدمت رسانی صادقانه به مردم، از دستاوردهای گسترده دوره مدیریتی دکتر محمد مخبر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: ایجاد یک میلیون شغل درمناطق محروم و روستایی، احداث ۲۱۰۰ مدرسه،۱۷۰۰ مسجد و مرکز فرهنگی، مشارکت در ساخت ۴۵ هزار واحد مسکن محرومین ، ساخت ۱۲ بیمارستان و ۲۵۰ مرکز بهداشتی- درمانی در مناطق محروم، اهدای ۱۲ میلیون بسته معیشتی و بهداشتی به مناطق محروم در ایام کرونا، ساخت بزرگترین بیمارستان سیار کشور به وسعت ۳۰۰۰ مترمربع با ظرفیت ۱۱۰ تختخواب و مجهز به امکان تله‌مدیسین، اهدای یک میلیون بسته لوازم‌التحریر در مناطق محروم، تأمین و اهدای ده ها هزار ویلچر برای معلولین، آزادسازی بیش از ۳ هزار نفر از زندانیان جرایم غیرعمد، درمان ۱۳ هزار زوج نابارور، کاشت حلزون شنوایی برای ۵ هزار کودک ناشنوا، احداث بزرگترین مجتمع استحصال اتان کشور در مُهر و عسلویه با ظرفیت خوراک ۳ فاز پارس‌جنوبی، بهره‌برداری از میدان نفتی یاران شمالی در شرایط تحریم، راه‌اندازی اولین خط تولید روغن‌های پیشرفته تحریمی صنایع هوایی و دریایی، تکمیل زنجیره ارزش سرمایه‌گذاری خطرپذیر به‌عنوان مهم‌ترین عامل توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور، ایجاد ۶ صندوق، ۱ فراصندوق و ۱۲ شتاب‌دهنده تخصصی سرمایه‌گذاری خطرپذیر در بیش از ۳۳۰ استارتاپ و شرکت، اشتغال مستقیم بالغ بر ۱۱ هزار نفر از نخبگان کشور و ایجاد بیش از ۹ هزار مترمربع زیرساخت فضای کار برای گروه‌های دانش‌بنیان و نوآور.

مدیریت محمد مخبر در طی این سالها مدیریتی مردمی، جهادی، تحول‌گرا، چابک، کم‌هزینه و فارغ از هرگونه جانبداری از گروه‌های سیاسی و صرفاً در راستای منافع مردم و همکاری با قوای سه‌گانه بوده است.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران استانداری خوزستان محمد مخبر سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بنیاد برکت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران استانداری خوزستان محمد مخبر جمهوری اسلامی ایران استانداری خوزستان محمد مخبر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام احداث بزرگترین دانش بنیان محرومیت زدایی سرمایه گذاری مناطق محروم راه اندازی بنیاد برکت فعالیت ها محمد مخبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار سلمان الغریری وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است اظهار امیدواری کرد روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

معاون اول رییس جمهور همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

وی با تاکید بر اینکه ایران وعراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند تصریح کرد: روابط دوستانه، عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس بعنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار داشت: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملا در هم شکسته و علی رغم اینکه آنها تمامی امکانات خود را بسیج کرده اند نتوانسته اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ، تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را بعنوان یک اولویت دنبال می‌کند.

سلمان الغریری وزیر تجارت عراق با اشاره به وجود کالا‌ها و محصولات ایرانی در عراق خاطر نشان کرد: عراق بازار خوبی برای کالا‌های ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران به عنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری خود یاد کرد و افزود: بعنوان وزیر تجارت عراق و رییس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • شادی مردم دیار هگمتانه از بارش باران بهاری
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین