Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا زالی، فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به سهمگین بودن پیک پنجم بیماری کرونا در کشور اظهار کرد: در حال حاضر ما در پیک پنجم بیماری کرونا با نوع جهش یافته دلتا کرونا قرار داریم و شواهد نشان دهنده این موضوع است که این پیک سنگین و مدت آن طولانی‌تر از پیک‌های قبلی بیماری کروناست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیک پنجم بیماری کرونا در حدود هفت هفته به طول انجامیده و ما شاهد کاهش شاخص‌هایی مانند کم شدن میزان بستری و مرگ و میر و مراجعه کنندگان سرپایی به مراکز درمانی و بهداشتی نبودیم و بررسی‌ها نشان می‌دهد که این وضعیت در چند روز آینده ادامه داشته باشد.

فرمانده مدیریت مقاله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران بیان کرد: مردم باید دستورالعمل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک و شستن مرتب دست‌ها را به طور دقیق رعایت کرده و از انجام سفر‌های غیر ضروری بپرهیزند.

وی با اشاره به میزان استقبال سالمندان و گروه‌های هدف در زمینه واکسیناسیون در تهران تاکید کرد: در حال حاضر مشکل خاصی در زمینه واکسیناسیون گروه‌های هدف و به ویژه سالمندان وجود ندارد و آمار‌ها نشان می‌دهد که ۷۰ درصد از گروه‌های هدف حداقل دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. در روز‌های گذشته ما به رکورد تزریق ۸۰ هزار عدد واکسن کرونا در تهران رسیده‌ایم و خوشبختانه مردم تهران از واکسیناسیون استقبال قابل توجهی کرده‌اند.

زالی گفت: در حال حاضر یکی از موثرترین، راحت‌ترین و کارآترین راه مقابله با بیماری کرونا انجام واکسیناسیون در دنیاست و این موضوع برای گروه‌های پرخطر و سالمندان از اهمیت دوچندانی برخوردار است، زیرا به طور معمول سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در خطر بوده و در صورت ابتلا به بیماری کرونا سختی‌های بیشتری را متحمل شده و ممکن است شدت عارضه در آن‌ها بیشتر از افراد عادی باشد. تزریق واکسن کرونا سبب می‌شود تا افراد در صورت ابتلا، نوع خفیف آن را گرفته و واکسیناسیون بر مرگ و میر‌های ناشی از بیماری کرونا موثر است.

فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران افزود: اگر افراد واکسینه شده مبتلا به بیماری کرونا شوند بررسی‌ها نشان می‌دهد که به نوع شدید بیماری گرفتار نشده و معمولا بیماری در این افراد به صورت خفیف خواهد بود. ما باید سرعت واکسیناسیون را در کشور افزایش دهیم زیرا تزریق واکسن به نوعی بر عدم جهش کرونا اثر بخش است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دلتا کرونا ماسک سفر های غیر ضروری واکسیناسیون در تهران واکسن کرونا بیماری کرونا پیک پنجم بیماری بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۲۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • شاخص کل بورس تهران با کاهش روبرو شد
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟