Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، براساس نتایج مطالعات جدید در اداره بهداشت عمومی انگلیس، هرچند واکسن‌های کرونا ظاهراً در وهله اول خطر کلی ابتلا افراد به گونه دلتا را کاهش می‌دهند اما در صورت آلوده شدن، بین افراد واکسینه شده و آنهایی که واکسن دریافت نکردند تفاوتی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان بهداشت عمومی انگلستان (PHE)  یادآور شدند،  تحقیقات جدید یافته‌هایی که اخیرا به دست آمده را تأیید می‌کند؛ نشانه‌های اولیه ای وجود دارد که نشان می‌دهد افرادی که واکسن کووید 19 را تزریق کرده‌اند می‌توانند به آسانی ویروس دلتا را به دیگر افراد انتقال دهند.

این یافته‌ها با یافته‌های مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده درباره انتقال ویروس دلتا از افراد واکسینه شده به دیگر افراد مطابقت دارد.

نوع بسیار عفونی دلتا به نوع غالب ویروس کرونا در سطح جهان تبدیل شده است و همه گیری را تشدید کرده است.

تحقیقات نشان داده واکسن‌ها محافظت خوبی در برابر بیماری‌های شدید و مرگ ناشی از دلتا به ویژه با دریافت دو دز انجام می‌دهند، اما اطلاعات کمی در مورد اینکه آیا افراد واکسینه شده هنوز می‌توانند آن را به دیگران منتقل کنند، وجود دارد.با این حال، این داده‌ها بسیار محدود است و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است. 

گونه دلتا کرونا که ابتدا در هند مشاهده شد، ویروس غالب در همه‌گیری کنونی در انگلیس است و تقریباً ۹۹ درصد موارد جدید ابتلا به این بیماری در این کشور را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/

https://www.reuters.com/world/uk/england-says-delta-infections-produce-similar-virus-levels-regardless-vaccine-2021-08-06/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار ضدونقیض درباره وضعیت سلامتی پادشاه انگلیس

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، چارلز سوم بر اساس بیانیه کاخ باکینگهام قرار است از هفته آینده برنامه‌ ملاقات‌های عمومی خود را از سر بگیرد. او طبق برنامه اعلام شده قرار است سه شنبه هفته آینده به طور نمادین از یک کلینیک درمان سرطان بازدید و در ماه ژوئن با امپراطور و ملکه ژاپن ملاقات می‌کند.

این درحالی است که هفته آینده سالگرد تاج‌گذاری چارلز به عنوان پادشاه انگلیس است و مقام‌های دربار درحال تدارک جشن‌های سلطنتی در این کشور هستند. چارلز شهریور ۱۴۰۱ در پی فوت مادرش الیزابت دوم به تاج و تخت رسید و اردیبهشت ۱۴۰۲ طی مراسمی پرحاشیه تاج‌گذاری کرد.

اما حدود ۹ ماه بعد یعنی بهمن سال گذشته، کاخ باکینگهام اعلام کرد که چارلز به سرطان مبتلا است و به همین خاطر حضور او در انظار عمومی کمتر می‌شود. نوع سرطان چارلز مشخص نیست اما هر از گاهی گمانه‌زنی‌هایی درباره وضعیت سلامتی وی مطرح می‌شود.

دو ماه پیش خبری منتشر شد که چارلز به طور غیرمنتظره‌ای مُرده است. این خبر ابتدا در یک شبکه تلگرامی روس‌زبان منتشر و به‌سرعت در سایر رسانه‌های روسیه بازتاب یافت. سرانجام خبرگزاری تاس وابسته به دولت روسیه با انتشار گزارشی اعلام کرد که مقامات کاخ باکینگهام این خبر را تکذیب و تأیید کرده‌اند که چارلز سوم زنده و سرگرم انجام امور کاری است.

اما در همین فاصله، خبر یادشده مرزهای روسیه را درنوردید و به طور گسترده‌ای در شرق اروپا بازتاب یافت. بر همین اساس، سفارت انگلیس در اوکراین با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «خبر مرگ شاه چارلز سوم جعلی است.» سفارت انگلیس در روسیه نیز با انتشار پیامی این خبر را تکذیب کرد.

از سویی نشریه نیویورک‌پست اخیراً در گزارشی، با اشاره به وخیم‌تر شدن وضعیت سلامتی چارلز نوشته است که این روند رو به زوال، مقامات دربار را بر آن داشته است که «برنامه مراسم خاکسپاری» او را به‌طور مرتب به‌روز کنند.

چند منبع مطلع هم به دیلی‌بیست گفته‌اند، شرایط جسمی چارلز ۷۵ ساله خوب نیست و او اخیرا کمتر در محافل عمومی حضور داشته است. گفته می‌شود که «برنامه مراسم خاکسپاری» او بلافاصله پس از خاکسپاری الیزابت دوم در شرایط آماده‌باش قرار دارد.

کاخ باکینگهام از دیرباز برای مرگ الیزابت و چارلز برنامه‌ای از پیش تعیین شده دارد که به محض مرگ آنها اجرایی می‌شود. همانطور که الیزابت در جریان آماده‌سازی‌ و به‌روز رسانی‌های مراسم خاکسپاری‌اش در آینده بود، چارلز نیز از جزئیات این برنامه مطلع است.

به هر روی ابهامات درباره وضعیت جسمی چارلز سوم کم نیست. کاخ باکینگهام امروز اعلام کرد که هنوز برای اعلام زمان مورد نیاز برای ادامه درمان پادشاه زود است. در بیانیه دربار اینطور ادعا شده است که پزشکان «از پیشرفت‌هایی که تاکنون انجام شده بسیار دلگرم شده‌اند و نسبت به ادامه بهبودی پادشاه امیدوارند».

خبرگزاری بی‌بی‌سی گزارش داد که چارلز سوم هنوز قادر به انجام کامل وظایف خود نیست و به نظر می‌رسد که دربار تلاش می‌کند تا «سیگنال‌های مثبتی» را نسبت به وضعیت سلامتی او مخابره کند.

کاخ باکینگهام امروز (جمعه) تصویری از چارلز را منتشر کرد که در کنار همسرش کامیلیا در باغ قدم می‌زند. البته دربار انگلیس در انتشار تصاویر جعلی ید طولایی دارد و اسفند گذشته نیز با انتشار تصویر دستکاری شده از کاترین میدلتون همسر ولیعهد انگلیس که مدتیست در انظار عمومی دیده نشده و گمانه‌زنی‌ها درباره مرگ وی بالا گرفته است، سوژه رسانه‌ها شد.

به هر روی، این طور که از بیانیه کاخ باکینگهام بر می‌آید، برنامه ملاقات‌های عمومی چارلز سوم در آستانه سالگرد تاج‌گذاری وی بشدت محدود است و او قرار نیست در مراسم و جشن‌های عمده شرکت کند. طبق بیانیه منتشر شده، حضور پادشاه در هر برنامه‌ نیز مطابق با تشخیص پزشک خواهد بود و او در تمام برنامه‌های عمومی تابستان شرکت نخواهد کرد.

در واقع بیانیه دربار درباره از سرگیری ملاقات‌های عمومی چارلز، اقدامی نمایشی و سازمان‌دهی شده به نظر می‌رسد که فشار افکار عمومی را در آستانه سالگرد تاج‌گذاری وی کاهش دهد.

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • انتقال مسافران دچار مسمومیت به بیمارستان در قم
  • اخبار ضدونقیض درباره وضعیت سلامتی پادشاه انگلیس
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد