Web Analytics Made Easy - Statcounter

بحرین حمایت خود را از مصر در حفظ امنیت آبی‌اش اعلام کرد. این موضع گیری پادشاه بحرین در دیدار با وزیر خارجه مصر بود که پیام مکتوب از جانب عبدالفتاح سیسی را تقدیم او کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت العین الاخباریه، حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین پیام مکتوب عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهوری مصر را در دیدار با سامح شکری، وزیر خارجه این کشور دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیام مکتوب در زمینه روابط برادرانه بین دو کشور و تحولات منطقه و جهان بود.

این پیام همچنین شامل دعوت از پادشاه بحرین برای سفر به مصر بود و حمد بن عیسی از این دعوت ابراز خرسندی کرد و گفت، در اسرع وقت این سفر را انجام خواهد داد.

سامح شکری در کاخ الصافریه سلام، درود و تشکر رئیس‌جمهوری مصر به پادشاه و بهترین آرزوهای او برای پیشرفت و آسایش ملت بحرین را ابلاغ کرد.

پادشاه بحرین نیز در پاسخ ضمن سلام و درود به سیسی برای مصر و ملت آن آرزوی تحول و شکوفایی کرد.

پادشاه بحرین بر تقویت روابط برادرانه تاریخی مستحکم بین دو کشور تاکید و نسبت به پیشبرد روابط به سمت چشم‌اندازهای بازتر که تحقق بخش خواسته‌های دو ملت باشد، ابراز امیدواری کرد.

او به اهمیت چنین سفرهایی که در راستای حمایت از همکاری، مشورت و هماهنگی مشترک در قبال مسائل منطقه و بحران‌های تهدیدکننده امنیت و ثبات کشورهای برادر عربی است، اشاره کرد. 

ملک حمد همچنین از رهبری سیسی در هدایت کشور در مسیر شکوفایی و توسعه فراگیر که باعث مباهات کشورهای عربی است،‌ تقدیر کرد.

پادشاه بحرین درباره سد النهضه هم ضمن همبستگی با مصر در حفظ حقوق و امنیت آبی خود بر حمایت منامه از تلاش‌های هدفمند در جهت دستیابی به توافق الزام آور برای حل مشکل سد النهضه طبق قوانین بین‌المللی و سود بردن همه طرف‌ها و تضمین حقوق مصر از سهم آبه خود در رود نیل تاکید کرد.

ملک حمد همچنین به نقش محوری مصر به رهبری سیسی در دفاع از مسائل کشورهای عربی، منافع آنها، حمایت از امنیت قومی عربی و تقویت اصول صلح و امنیت در منطقه خاورمیانه اشاره کرد و گفت، امنیت مصر سنگ بنای امنیت قومی عربی است.

سامح شکری نیز نهایت تشکر و قدردانی خود را از تلاش‌های پادشاه بحرین و نقش پیشرو آن در توسعه و پیشرفت روابط بحرین با مصر ابراز داشت و از مواضع اصیل این کشور در قبال مصر و ملت آن و نقش مهمش در حمایت از تلاش عربی مشترک تشکر کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بحرين مصر مذاکرات سد النهضه پادشاه بحرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۲۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • تاکید پاکستان بر توقف جنگ غزه و حل مساله فلسطین در اجلاس سازمان شانگهای
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • تبیین مفاهیم ایثار و شهادت برای نسل جوان ضروری است
  • بیانیه مشترک امیر کویت و پادشاه اردن با تاکید بر کاهش تنش‌ها