Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان آیت‌الله سیدابوالحسن مهدوی عصر امروز در مجمع مبلغان ماه محرم در گلستان شهدای اصفهان با بیان‌اینکه دین اسلام‌ یک دین عقلانی است، اظهار داشت: همه احکام دین پشتوانه عقلی دارد و حتی تقلید نیز نوعی حکم عقل مبنی بر رجوع به کارشناس است.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: رجوع به کارشناس و متخصص بهداشتی برای مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا نیز یک دستور عقلی است که دین نیز برآن تأکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روایات دینی تأکید دارد اگر کسی زیبایی سخن اهل بیت (ع) را دریابد، طرفدار این مکتب می‌شود و از آن تبعیت می‌کند.

آیت‌الله مهدوی تصریح کرد: مبلغان دینی وظیفه دارند پشتوانه‌های عقلانی دین را تبیین کنند زیرا اگر کسی با حجاب مخالف است به خاطر تبیین نشدن پشتوانه‌های عقلانی این حکم الهی است و لذا می‌گوید من با حجاب اجباری مختلف هستم ولی اگر برای او تبیین شود، بی‌تردید از درون برای او الزام به وجود می‌آید.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه پیامبر(ص) بر تمسک به ثقلین تاکید داشتند، افزود: قرآن و اهل بیت(ع) به عنوان ۲ ثقل از هم جدا نشدنی در کنار هم هستند و دستور تدبر در قرآن به معنای اکتفا کردن به قرآن و کنار گذاشتن اهل‌بیت (ع) نیست زیرا فهمیدن مراد قرآن جز با بهره‌گیری از اهل بیت (ع) امکان پذیر نیست.

لزوم غنی‌ ساختن مجالس عزاداری با بهره‌گیری از قرآن

وی ادامه داد: اگر چه فرصت تبلیغی محرم ارتباط ویژه‌ای با اهل بیت(ع) دارد ولی شایسته است با بهره‌گیری از قرآن و تفسیر آیات آن مجالس خود را غنی کنیم و بی‌شک قرآن نیز به اهل بیت (ع) دلالت دارد.

آیت‌الله مهدوی اضافه کرد: اطمینان و یقین در اعتقادات، رعایت اخلاق دینی و حسنه و عمل به احکام و حدود الهی سه رکن همراهی با اهل بیت (ع) است و لذا مبلغ دینی لازم است خود را هرچه بیش‌تر به این سه رکن متصف کند.

عضو خبرگان رهبری در انتها تاکید کرد: خاطر نشان کرد: خداشناسی، شناخت سرمایه وجودی، شناخت هدف خلقت و شناخت عواملی که انسان را از دین خارج می‌کند چهار محوری است که اهل بیت(ع) بر آن تاکید داشتند و لذا مبلغ دینی نیز لازم است این چهار رکن را در کنار هم دنبال کنند.

اهمیت مسأله دشمن‌شناسی

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نیز در مجمع مبلغان ماه محرم ۱۴۰۰ در گلستان شهدای اصفهان، با اشاره به ضرورت آسیب شناسی مجالس عزاداری، اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های یاران امام حسین(ع) و ملت امام‌حسینی(ع) دشمن شناسی است.

کارشناس دینی رسانه ملی ادامه داد: حضرت اباالفضل(ع) بر اساس این ویژگی امان‌نامه دشمن را نیز نمی‌پذیرد زیرا می‌داند امان‌نامه دشمن هم خدعه و نیرنگ است.

وی با اشاره به فرازهایی از آیات قرآن، تصریح کرد: هدف دشمن سستی جبهه مومنین است و اگر در مسیر خود سست شدند کمی روی خوش نشان ‌می‌دهد.

سکولار دانستن هیأت از آسیب‌های محتوایی مجالس عزاداری است

رفیعی با بیان اینکه باید مراقب آسیب‌های محتوایی و آسیب‌های شکلی در مجالس عزاداری بود، افزود: فراموش شدن هدف قیام امام حسین(ع) و سکولار دانستن هیأت از جمله آسیب‌های محتوایی مجالس عزاداری است.

کارشناس دینی رسانه ملی تصریح کرد: یکی از اهداف قیام‌ امام حسین(ع) نجات بندگان از جهالت و ضلالت بود و اینکه ما سخنان بدون پشتوانه عقلی بیان کنیم، با هدف قیام عاشورا مغایرت دارد.

وی اظهار کرد: کسی از تمسخر دشمنان دین نمی‌ترسد زیرا دشمن عباداتی مثل نماز را نیز تمسخر می‌کند اما اینگونه برنامه‌های دینی مبنای عقلی دارد ولی بیان برخی سخنان بی‌منطق که می‌تواند در فضای مجازی نیز منتشر شود و بهانه‌ای برای تمسخر است، موجب وهن دین می‌شود.

مراسم عزاداری سکولار نیست

رفیعی با بیان اینکه مراسم عزاداری سکولار نیست، تاکید کرد: ملت ما برای اسلام انقلاب کردند و ۲۶۰ هزار شهید، ده‌ها هزار جانباز و ایثارگر در این راه خون خود را فدا کردند لذا نباید سکولار بود و اگر چه نباید از افراد حمایت کرد ولی از از اصل انقلاب، ولایت فقیه و نظام اسلامی باید دفاع کرد.

کارشناس دینی رسانه ملی ادامه داد: مبلغان دینی ویژگی‌هایی چون ولایتمداری، یقین، شجاعت، رشادت، دشمن‌شناسی، بصیرت، آزادی‌خواهی، حریت، عبودیت و بندگی را در برنامه‌های تبلیغی خود تبیین کنند.

وی بصیرت را از دیگر ویژگی‌های ملت حسینی برشمرد و ادامه داد: بصیرت اخلاقی به معنای شناخت نقاط ضعف و تلاش برای از بین بردن آن‌ها و بصیرت سیاسی و شناخت خط و مشی اجتماعی و سیاسی از مهم‌ترین ابعاد بصیرت است.

مبلغان دینی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند

حجت‌الاسلام عبدالرسول احمدیان نیز با اشاره به ویژگی‌های تبلیغ در شرایط کرونایی، اظهار داشت: مبلغان دینی توجه ویژه به رعایت موازین کرونایی داشته باشند.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان ادامه داد: مسائل اقتصادی و فرهنگی و مشکلات بیماری کرونا شرایط جدیدی را به وجود آورده است که باید با تدبیر این شرایط ویژه را مدیریت کرد و لذا هم باید به وظیفه تبلیغی خود عمل کرد و هم لازم است با مراعات دستورالعمل‌ها به نحوی مجالس برگزار شود که خطر جانی و بهداشتی برای فرد و جامعه به وجود نیاید و ضامن کسی نباشیم.

وی تاکید کرد: امیدبخشی به مردم و حمایت از آرمان‌های انقلاب، بیان احکام الهی، توجه به قرآن و دعوت آحاد مردم به انس با قرآن، امتداد فعالیت‌های تبلیغی در فضای مجازی و دعوت عملی از دیگر ضروریات تبلیغات دینی در ماه محرم است.

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/ق۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: مراسم عزاداری هیأت سکولار مراسم عزاداری محرم ناصر رفیعی آسیب های محتوایی مجالس عزاداری مبلغان دینی اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۳۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»

تین نیوز

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی به محتواهای منتشر شده درباره یکی دانستن اعتبارات و عملیات اجرایی مربوط به «رفع نقاط پرحادثه» و  «روکش آسفالت» واکنش نشان داد.

به گزارش تین نیوز از وزارت راه و شهرسازی، «وحید قربانی» افزود: برخی افراد و رسانه ها اقدام به بازنشر محتوایی کردند که اساسا نادرست و منبع اولیه نیز با توجه به عدم آشنایی به حوزه جزئیات و تفاوت های موجود در حوزه های تخصصی عمران، ایمنی و نگهداری راه این اشتباه را مرتکب شده است.

وی توضیح داد: در برنامه «صف اول» با موضوع ایمنی حمل و نقل پخش شد، به اشتباه 2 موضوع متفاوت شامل اعتبار مالی صندوق خسارت‌های بدنی برای «رفع نقاط حادثه خیز» و اعتبار «روکش آسفالت» با یکدیگر در قالب یک گزارش قید شده است.

قربانی ادامه‌داد: این درحالی است که طبق اعلام وزیر راه و شهرسازی ۳سه هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز از محل صندوق بیمه خسارت های بدنی نیاز است که شامل اقداماتی همچون نصب علائم، آشکارسازی، اصلاح هندسی و غیره است.

وی اضافه‌کرد: از طرفی معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به بودجه مورد نیاز اصلاح روکش آسفالت اشاره می کند که بودجه و اعتبارات آن کاملا متفاوت و برای اجرای این حجم از روکش آسفالت به ماشین‌آلات، قیر، آسفالت و غیره نیاز است.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: نکته دیگر اینکه در محتوای منتشر شده مبلغ سه همت فقط به عنوان سهم صندوق بیمه خسارت‌های بدنی برای رفع نقاط حادثه خیز و مطالبه وزارت راه و شهرسازی آمده است که هنوز پرداخت نشده و بقیه اعتبار مورد نیاز بیان نشده است‌.

وی اظهار داشت:‌ در حوزه حمل‌ونقل اعتبارات و حجم عملیات مربوط به رفع نقاط پرحادثه کاملا مجزا از احجام و اعتبارات عملیات روکش آسفالت جاده ها است و بر این اساس نمی توان اعتبار مورد نیاز این دو موضوع را در کنار یکدیگر قرار داد یا مقایسه کرد.

قربانی افزود: مصاحبه «رضا اکبری» معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره اعتبار مورد نیاز برای انجام عملیات روکش آسفالت محورهای شریانی کشور مربوط به چندین ماه قبل است و ارتباطی با بودجه رفع نقاط پرحادثه ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • «نور» طرحی برای تکریم زنان جامعه است
  • دسته‌روی هیأت‌های مذهبی در خراسان‌ شمالی برگزار می‌شود
  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز