Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی ناظر و سازمان تبلیغات اسلامی مسئول اجرای پروتکل‌های بهداشتی در هیئات و مراسم عزاداری ایام محرم هستند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور ظهر امروز (دوشنبه) در حاشیه نشست استانداران سراسر کشور اظهار کرد: ما دغدغه و نگرانی در خصوص نحوه رعایت پروتکل‌ها در دهه محرم را داریم و از طرفی نیز مناسک و اعمال ماه محرم نیز برای ما محترم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رحمانی فضلی گفت: به استانداران توصیه شد که به دستگاه‌های اجرائی، دانشگاه علوم پزشکی، مسئولین هیئات، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و واحد‌های استانی آن، رعایت پروتکل‌ها و نظارت بر آن‌ها را تاکید کنند.

وی افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی ناظر و سازمان تبلیغات اسلامی مسئول اجرای پروتکل‌های بهداشتی در هیئات و مراسم عزاداری ایام محرم هستند.

وزیر کشور افزود: امیدوارم ما بتوانیم طبق پروتکل ابلاغی هم مراسم را به صورت مناسب داشته باشیم و هم سلامت مردم تامین شود. هر کاری که ما انجام می‌دهیم، مردم باید ما را یاری کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور وزارت کشور پروتکل های بهداشتی سازمان تبلیغات اسلامی سازمان تبلیغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۹۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در هفته‌های اخیر، تیم پزشکی در این روستا حضور پیدا کرده و از اهالی آزمایش گرفته شد.

وی بیان داشت: پیش از اعزام تیم پزشکی تست چند نفر از اهالی مثبت بود و تحت درمان قرار گرفته‌اند و ۲۰ نفر نیز مشکوک بودند که از آنها نمونه گرفته شد.

تقوی با بیان اینکه مابقی مردم نیز متقاضی انجام آزمایش هستند، گفت: آزمایش ۱۸۰ نفر هم در حال انجام است و قرار است تیم پزشکی به این منطقه اعزام شود و برای درمان و انجام آزمایش‌ها و فرآیند درمان اقدام کند.

وی افزود: این بیماری در سایر نقاط شهرستان اپیدمی نیست.

تقوی با بیان اینکه روستای رود ریش هم مرز با شهرستان بویراحمد است، گفت: مردم روستا می‌توانند خدمات بهتری از طریق مراکز بهداشتی این شهرستان دریافت کنند.

وی افزود: تیم پزشکی شهرستان کهگیلویه در روستاهای دیشموک حضور پیدا کردند و مردم باید بدانند که شیر و گوشت دام‌ها در این شرایط، مشکل زا بوده و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تقوی تصریح کرد: تب مالت از بیماری‌های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان است که از طریق حیوانات آلوده همچون گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک و گاومیش به انسان منتقل می‌شود.

کد خبر 6090904

دیگر خبرها

  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • مهرواره هوای نو؛ آماده‌سازی هیئات برای چهل‌واره دوم انقلاب
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس