Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی سلیمانپور مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: مسئولیت بانک ژنتیک دریافت شناسه‌های ژنتیک افراد و نمونه‌های انسانی از آزمایشگاه‌های مورد تایید بانک ژنتیک ذخیره سازی و مقایسه تطبیقی آنهاست که دارای خصوصیت منحصر به فرد بوده است.

  او افزود: امکان ذخیره سازی الکترونیک و مقایسه تطبیقی آن‌ها جهت شناسایی مجرمین یا بقایای انسانی مجهول الهویه وجود دارد که در صورت مشابهت شناسه‌های جدید به دست آمده از صحنه جرم با شناسه‌های جدید به دست آمده از صحنه جرم با شناسه‌های ذخیره شده در بانک ژنتیک و اعلام آن به مراجع قضایی زیر ربط امکان شناسایی فرد مورد نظر فراهم می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان   ادامه داد: این فن آوری در موارد مختلف تشخیص هویت، از جمله مجرمین و قربانیان حوادث غیر مترقبه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سلیمانپور گفت: با اجرایی شدن فرآیند تشکیل بانک ژنتیک ایرانیان از سال ۱۳۹۵ تاکنون از ۹۳۹۸ نفر از جمعیت پر خطر استان نمونه گیری به عمل آمده که پروفایل ژنی آن‌ها وارد بانک ژنتیک گردیده است.در حال حاضر گروه هدف نمونه گیری شامل سارقین، متجاوزین به عنف و افرادی می‌شوند که به موجب تکرار جرم در ندامتگاه‌های استان مستقر می‌باشند.

او در ادامه تاکید کرد: سالانه می‌بایست بیش از ۳ هزار نفر از مجرمین استان نمونه گیری بعمل امده و اطلاعات آن‌ها وارد بانک ژنی شود.

مدیر کل علوم پزشکی گفت: پیش بینی می‌شود امسال جهت اخذ نمونه بانک هویت ژنتیک از ۲ هزار و سیصد نفر نمونه گیری بعمل آید.

علی سلیمانپور بیان کرد: برگزاری جلسات کمیسیون‌های تخصصی در اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان به شیوه‌ی ویدئو کنفرانس که با شیوع بیماری کرونا آغاز شد.

او افزود: خدمت دیگر این اداره کل در جهت تکریم مراجعین و رعایت حداکثری دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با بیماری کرونا می‌باشد.

سلیمانپور تاکید کرد: اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان به منظور تکریم مراجعین جلوگیری از تردد‌های غیر ضروری و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها، جلسات کمیسیون‌های تخصصی که در آن نیاز به معاینه و حضور ارباب رجوع نمی‌باشد و امکان اظهار نظر کارشناسان با استفاده از اطلاعات پرونده میسر است به صورت ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود.

او گفت: در سه ماه ابتدایی سال جاری تعداد ۳۷ جلسه کمیسیون تخصصی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شده است که ۳۰ جلسه مربوط به جلسات برگزار شده استان با اداره کمیسیون مرکزی تهران و ۷ جلسه نیز با سایر استان‌ها بوده است.

سلیمانپور ادامه داد: استان‌های تهران، قم، چهار محال و بختیاری، خراسان رضوی و شمالی، استان‌هایی بوده اند که جلسات کمیسیون تخصصی این اداره کل با آن‌ها به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شده است.

او خاطر نشان کرد: برگزاری جلسات کمیسیون تخصصی به شیوه‌ی ویدئو کنفرانس از سال گذشته آغاز شده که با توجه به تداوم بیماری کرونا مورد استقبال مراجعان قرار گرفته است.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پزشکی قانونی هویت ژنتیک کل پزشکی قانونی استان اصفهان جلسات کمیسیون ویدئو کنفرانس بانک ژنتیک نمونه گیری استان ها اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۰۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه یزد؛ بر این اساس شهروندان یزدی می توانند برای رفع قطعی تلفن ثابت با شماره ۲۰۲۱ واحد ارتباطات مردمی مخابرات یزد جهت راهنمایی تماس بگیرند و مشتریان اینترنت مخابرات منطقه یزد می توانند از طریق سامانه جامع ۲۰۲۰ از خدمات اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات در زمینه های فروش، پاسخگویی و پشتیبانی سرویس های مخابرات بهره مند شوند.

به منظور سرعت بخشیدن به فرایند پشتیبانی و فروش و همچنین افزایش پاسخگویی و ارائه سرویس بهتر به مشتریان، سامانه ۲۰۲۰ به صورت متمرکز و در تمام ساعات شبانه‌روز پاسخگوی پرسش ها، پیشنهادها و شکایت های مشترکان تلفن ثابت است.

متقاضیان می توانند از طریق این سامانه در خواست خرید سرویس های مورد نظر خود را به کارشناسان اعلام و پشتیبانی لازم را از این مرکز دریافت کنند. ثبت خرابی سرویس هایی مانند اینترنت پرسرعت ADSL، اینترنت پرسرعت VDSL، تانوما و تلویزیون اینترنتی (IPTV) به صورت مکانیزه و یا پس از اتصال به اپراتور از دیگر خدمات سامانه ۲۰۲۰ است.

گفتنی است؛ سامانه پاسخگویی ۲۰۲۰ به‌صورت روزانه حجم انبوهی از تماس‌ها را پشتیبانی می‌کند و تمام کارکنان و مدیران در مجموعه گسترده مخابرات ایران با تلاش و اجرای راه‌کارهایی به همراه آموزش و نظارت مؤثرتر بر پرسنل، به دنبال پاسخگویی با کمترین نقص و در سریع‌ترین زمان ممکن هستند.

کد خبر 6093199

دیگر خبرها

  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی