Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، امین حسنوند در سخنانی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری یک مجموعه دولتی و زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، اظهار داشت: کار تخصصی این مجموعه حمایت از تولید و فناوری است.

وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری در شهرستان‌های لرستان شش مرکز رشد شامل دو مرکز در خرم آباد، یک مرکز در بروجرد، یک مرکز در الیگودرز، یک مرکز در دورود و یک مرکز در نورآباد دارد، تصریح کرد: مخاطبین ما فارغ التحصیلان دانشگاهی، دانشجویان، اساتید و صاحبان صنایع هستند و از آنان حمایت می‌کنیم تا حلقه مفقوده دانشگاه و صنعت را تکمیل کنیم و کسانی که صاحب فن و دانش هستند را به بازار متصل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضویت ۱۶۰ شرکت در پارک علم و فناوری لرستان

معاون پشتیبانی و فناوری پارک علم و فناوری لرستان با تاکید بر اینکه پارک علم و فناوری در استان لرستان از سال ۹۱ شروع به فعالیت کرده است و در حال حاضر ۱۶۰ شرکت در پارک علم و فناوری لرستان عضویت دارند، افزود: کار ما حمایت از شرکت‌ها است و بسته‌های حمایتی داریم که از تسهیلات مختلف تا ارائه آموزش‌های تخصصی را شامل می‌شود.

حسنوند با اشاره به اینکه تسهیلات ویژه شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری از ۲۰ میلیون تومان تا ۵۰۰ میلیون تومان را شامل می‌شود و در عین حال با صندوق‌های دیگر همچون صندوق کارآفرینی امید هم قرارداد داریم و شرکت‌های بزرگ ما توانسته‌اند تسهیلات تا سقف ۱۰ میلیارد را هم از این طریق دریافت کنند، ادامه داد: در کنار این بسته حمایتی دیگری در حوزه آموزشی داریم که شامل آموزش‌های حوزه کسب و کار، مرتبط با مالیات، قوانین بیمه و … می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش‌های تخصصی نیز برای شرکت‌ها داریم، مشاوره‌های رایگان در اختیار شرکت‌ها قرار می‌دهیم و در حوزه بازاریابی، ثبت برند و … به شرکت‌های دانش بنیان مشاوره می‌دهیم، تصریح کرد: مجموعه پارک علم و فناوری با بهره گیری از سه آزمایشگاه مرجع مستقر در این مجموعه به شرکت‌ها خدمات آزمایشگاهی نیز ارائه می‌دهد.

حمایت مالی از شرکت‌ها

معاون پشتیبانی و فناوری پارک علم و فناوری لرستان یادآور شد: سه تا آزمایشگاه مرجع صنایع غذایی، شیمی، نفت و مشتقات نفتی را در مجموعه پارک علم و فناوری داریم و در حال راه اندازی آزمایشگاه محیط و آلودگی نیز هستیم.

حسنوند با تاکید بر اینکه در صورتی که شرکت‌های مستقر در پارک قصد استفاده از آزمایشگاه‌های خارج از پارک را نیز داشته باشند، از آنها حمایت مالی خواهیم کرد، افزود: خدمات کارگاهی ویژه ای نیز برای شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری تدارک دیده شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به واگذاری زمین به شرکت‌هایی که قصد استقرار در پارک علم و فناوری را دارند، گفت: ۲۰ هکتار زمین داریم که منطقه آزاد تجاری است و تمام قوانین مناطق آزاد مانند معافیت‌های مالیاتی و عوارض به طور اتوماتیک در این زمین اجرا می‌شود.

معاون پشتیبانی و فناوری پارک علم و فناوری لرستان افزود: صاحبان صنایع و شرکت‌ها می‌توانند بخشی از شرکت مثل واحد تحقیق و توسعه خود را در پارک علم و فناوری مستقر کنند و هر محصولی که از این واحد خارج شود شامل تمام معافیت‌های منطقه آزد تجاری شود.

حسنوند با تاکید بر اینکه ما در کنار شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری هستیم، خاطرنشان کرد: ما به عنوان یک ارگان دولتی در کنار شما هستیم و رایزنی‌ها و کمک‌های لازم را برای ارتقای شرکت‌های فناور انجام می‌دهیم.

کد خبر 5277520

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک علم و فناوری لرستان خرم آباد ویروس کرونا ماه محرم محرم 1400 روز خبرنگار شورای شهر آمار کرونا بوشهر واکسن کرونا شیوع کرونا کرمانشاه اردبیل مراسم عزاداری خطبه های نماز جمعه گرگان پارک علم و فناوری لرستان شرکت های مستقر در پارک پارک علم و فناوری یک مرکز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۰۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد