Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@20:39:39 GMT

کشتی پشتیبان ماهی‌گیری به زودی آب‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۱۲۱۱

کشتی پشتیبان ماهی‌گیری به زودی آب‌اندازی می‌شود

عبدالرسول دریایی عصردوشنبه در بازدید از روند اتمام کارکشتی "پشتیبان ماهیگیری" اظهارداشت: این شناورها مایحتاج شناورهای صیادی به‌ویژه شناورهای آب دور را در دریا تامین می‌کنند و در مقابل آبزیان صید شده آن‌ها را دریافت و به ساحل  منتقل می‌کنند.

وی ادامه داد: با استفاده از این شناورها راندمان صید شناورهای صیادی افزایش می‌آید و هم‌چنین شاهد کاهش مدت زمان رفت‌وآمد و کاهش هزینه‌های آن برای صیادان خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات هرمزگان طول این شناور را ۶۴ متر با حدود ۱۲ متر عرض عنوان کرد که قابلیت نگه‌داری و حمل ۵۰۰ هزار لیتر سوخت، ۴۵۰ تن ماهی و محصولات صید شده و ۳۵۰ هزار لیتر آب را دارد.

به گفته دریایی، برخورداری از تونل انجماد با قابلیت انجماد ۶۰ تن ماهی در ۲ شیفت شبانه‌روز در دمای منفی ۳۰ درجه سانتی‌گراد و  ۲ انبار نگه‌داری ماهی (هر انبار ۴۵۰ متر مکعب؛ ۲۲۵ تن ماهی منجمد درمجموع ۹۰۰ متر مکعب؛ ۴۵۰ تن ماهی منجمد) در دمای منفی ۱۸ درجه سانتی‌گراد را از ویژگی‌های این شناور خواند.

وی با اشاره به ایجاد اشتغال برای ۳۲ نفر به‌صورت مستقیم  با اجرای این طرح گفت: این شناور به شناورهای صیادی که در فاصله‌های دورتر از هزار مایلی (در خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند) از ساحل به صیادی فعالیت دارند، خدمات ارائه می‌دهد.

مدیرکل شیلات هرمزگان از دیگر مزیت‌های این شناور اضافه کرد: طراحی این شناور برای نخستین بار به صورت ۱۰۰ درصد در داخل کشور و ساخت آن با همکاری شرکت‌های داخلی به ویژه شرکت ایزوایکو انجام شده است.

دریایی گفت: آزمایش مدل شناور نیز توسط مراکز پژوهشی مهندسی و دانشگاهی کشور انجام و مورد محاسبه قرار گرفته است.

برچسب‌ها تولید داخلی اقتصاد مقاومتی کشتی هرمزگان سازمان شیلات ایران خلیج فارس بندرعباس ماهیگیری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تولید داخلی اقتصاد مقاومتی کشتی تولید داخلی اقتصاد مقاومتی کشتی هرمزگان سازمان شیلات ایران خلیج فارس بندرعباس ماهیگیری تن ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.

بتول دانش شهرکی شامگاه جمعه در شورای سرمایه گذاری استان سیستان و بلوچستان افزود: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه های سرمایه گذاری در بخش های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستانهای ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مکران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت: وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رژه شناورهای نظامی ایران در سواحل خلیج فارس
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • مشارکت چین و امارات برای راه اندازی خط کشتیرانی خاور دور - دریای سرخ
  • خط مسافری دریایی خرمشهر - بصره به زودی راه‌اندازی می‌شود
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دو شناور صیادی
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان